Digidexo.com

Gass problemer i babyer

Gass problemer i babyer


Gass problemer i babyer har ulike årsaker, fra den normale prosessen med fordøyelsen til matallergier til hyper-amming syndrom. Selv om ikke all gass i babyer kan bli eliminert, finnes det metoder for å redusere ubehag babyen kan oppleve. Lær symptomene på gass problemer i babyer, hvor lenge de vanligvis siste, og alternativene du har for å behandle smerte forårsaket av gass.

Årsaker

Ifølge TA Lawrence (B.Sc, CIRM, CPMP), som skriver for ColicCalm.com, alle babyer har gass til en viss grad, og "gassiness hos nyfødte og mange babyer ofte resultater fra flere faktorer." Noen av de vanligste årsakene til gass problemer i babyer er følgende:

Luftinntak under fôring kan være et problem. I dette tilfellet, vil ikke barnet låsen ikke på godt eller sluker for fort under fôring, tar i svalene luft sammen med melken. Der luftbobler kan forårsake kramper. Dette kan skje om barnet er flaske-matet eller ammet.

Barnet kan ha en reaksjon på hva dens amming mor spiser. Selv om det ikke er mye vitenskapelig dokumentasjon, mange ammende Mamas sverger at deres baby reagerer på det Mama forbruker. Matvarer som ofte forårsaker gass hos voksne - som cruciferous grønnsaker eller svært sure matvarer - er ofte merket som gjerningsmennene.

Noen situasjoner kan oppstå med hyper-amming syndrom. Ifølge Lawrence, kan dette utover milk under amming oppstå med en over-rik melk forsyning og kan forårsake crampiness i baby.

Kolikk er også en casue. Kolikk er fortsatt mystisk og opprørende tilstand der en normal, ellers glad baby har lengre perioder med ukontrollerbar gråt. Gass kan både være en årsak og virkning for denne tilstanden.

Symptomer

Babyer gråter av mange grunner, så litt gråt betyr ikke at barnet har gass eller er crampy. Men når babyen holder gråter og er ikke fornøyd med normal holding, kosing eller aktivitet, kan gass være den skyldige. Se for fussiness etter å ha spist, knyttede never, utarbeide og sparker ben, og generelle tegn til ubehag.

Time Frame

Gass kan være et problem i babyer grunn av deres umodent fordøyelsessystem. Det er gode nyheter. Etter hvert som barnet vokser, vil hans fordøyelsessystem modne, og gass vil bli mindre av et problem. Mange babyer har betydelig færre problemer med gass etter tre måneder gammel, ifølge FamilyDoctor.org. Ved seks måneders alder, vil de fleste bensin problemer være borte.

Forebygging

Noe gass i barnets tarm kan ikke bli hjulpet; Det er et naturlig biprodukt med fordøyelsen. Men ifølge Lawrence, en grundig raping etter hver fôring kan bidra til å eliminere mye av gass i magen, og kan bidra til å hindre den fra å bli smertefullt. For amming moms, eliminere enkelte matvarer fra kostholdet kan være nyttig; hvis hyper-amming er et problem, for å deretter bruke en brystpumpe redusere mengden av foremilk før fôring baby kan bidra til å forhindre gassproblemer.

Behandling

Det finnes tilgjengelige behandlinger for gass i babyer; du bør alltid snakke med barnelege din før du prøver noen, som deres effektivitet vil variere i forhold til hva som forårsaker babyens gass. Noen av de alternativer inkluderer Mylicon, som er en av de mest populære gassmidler. Mylicon aktive ingrediensen er simethicone, som er påstått å feste til gassbobler og gjøre dem lettere for barnet å utvise. Homeopatiske dråper er et annet alternativ. Det er flere merker, ofte kalt kolikk gripe vann, som finnes i forskjellige formuleringer. Kolikk Calm er en; den inneholder en blanding av urter, vegetabilsk kull, vann og glyserin.