Digidexo.com

Den beste bad vekter

Når det kommer til vekt kontroll, badevekt tjene en nøkkelrolle. De lar enkeltpersoner til å overvåke deres vekt, og resultatene gir nødvendig informasjon for å utvikle og endre en diett eller treningsprogram. Noen skalaer, men ikke klarer å innfri forventningene. De bør unngås. Visse egenskaper er vanlig blant de beste badevekt.

Digitale Scales

Disse skalaene har en digital lese ut. Som sikrer mer nøyaktighet ved å redusere sjansen for feiltolking av en skala. Mekaniske vekter, som har små nåler som peker til et tall, kan være vanskelig å bruke fordi nålen trekk som vektskiftninger, og noen individer trenger å forskyve vekten til å lese skala. Med en digital skala, bare må brukeren til å lese tallene. Vekten registreres av en digital vekt forblir også synlig i de fleste tilfeller, selv etter at brukeren skritt av skalaen. Dette er ikke tilfelle med mekaniske vekter. Digitale vekter også er bedre fordi de ikke har fjærene som finnes i de fleste mekaniske vekter. Over tid fjærer blir svake, noe som resulterer i unøyaktige vektmålinger.

Body Fat Scales

Vekt er bare én måling av en persons fysiske helse. Et annet viktig tiltak er kroppsfett. Noen som mister noe vekt, men reduserer kroppsfett gjør en betydelig forbedring, men mange av badet skalerer rundt i 1990-årene bare målt vekttap. I dag har skala produsenter tatt hensyn til dette behovet med kroppen fett skalaer. Disse skalaer måle både vekt og kroppsfett. Den kroppsfett Figuren er en prosentandel. Selv om det er bare et estimat, det gir viktig informasjon for alle som ønsker å endre sin kroppsbygning gjennom kosthold og mosjon.

Høykapasitets Scales

Selv om ikke alltid nødvendig, høykapasitets skalaer er nyttig som badevekt for personer som er for tunge å veie seg på tradisjonelle badevekt. De fleste skalaer har begrensninger rundt 300 pounds og kan brekke under tyngre vekter. Høykapasitets skalaer, skjønt, er spesielt utviklet for å veie tyngre individer. De pleier også å være dyrere enn skalaer med lavere vekt grenser.

Glass Scales

Mange av dagens digitale vekter er også laget med glass. Dette fungerer godt på bad. Glass er lett å holde ren. De kan tørkes ned i løpet av sekunder. De fleste er digitale vekter, også, og noen også gi kroppen fett målinger.