Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat etter overgangsalderen

Som mange kvinner vet, kan overgangsalder føre til vektøkning rundt midten delen. Økende vekt i overgangsalderen er ikke en uvanlig ting og mange ganger, ekstra magefett er et av de stedene som den ekstra vekten er lagret. Men ved å følge noen enkle prinsipper, buk fett kan gå tapt etter overgangsalderen. Her er hvordan du gjør det.

Hvordan å miste Belly Fat etter overgangsalderen

Øvelse fleste dagene i uken. For å miste magen fett, må du opprette en kalori underskudd, eller brenne mer kalorier enn du forbruker. En av de beste metodene for å gjøre dette er trening. Tar sikte på å gjøre tre dager med kardiovaskulær trening og tre dager med styrketrening. Prøv å gjøre hver økt 30-60 minutter i lengde. Målet for en moderat intensitet. Du bør bryte en svette og pulsen bør øke.

Miste magen fett ved å følge prinsippene om riktig ernæring. Referere til USDA er mypyramid stedet for en personlig sunn spising program. Husk også at du må forbruke mindre kalorier enn du spiser for å miste noen form for kroppsfett. Tar sikte på å opprette en daglig kalori underskudd på 500 kalorier for å miste 1 kilo kroppsfett per uke. Dette vil bidra til å redusere magefett.

Tren kjerne og magemuskler. Selv om det er umulig å "spot train" et område, er det mulig å hjelpe din innsats sammen med trening målområder. Gjør ab øvelser tre ganger ukentlig. Utføre kjerne styrke øvelser så vel som Yoga eller Pilates.

Hint

  • Ikke overse styrketrening. Muskler forbrenner kalorier og fett.
  • Rådfør deg med lege før du begynner et treningsprogram.