Digidexo.com

Abdominal gass Cures

Abdominal gass, selv om normal og generelt ikke alvorlige, kan føre til smerter, raping, raping, oppblåsthet og luft i magen. Det er ganske vanlig for en person til å passere gass eller rape mer enn 20 ganger om dagen. Likevel kan det være lurt for en kur eller evnen til å kontrollere hvor mye gass du har. Gass vanligvis oppstår på grunn av svelget luft i tarmsystem eller av den naturlige nedbrytning av maten du spiser. Dreven gass er vanligvis forårsaket av en medisinsk tilstand eller kostvaner, og kan kontrolleres ved å endre hva og hvordan du spiser.

Svelging Air

Vi svelge litt luft mens de spiser eller drikker. Du kan svelge mer luft, hvis du svelge mat eller drikke for fort. Tyggegummi, suge på harde drops, røyking, drikking gjennom et sugerør og løse proteser kan få deg til å svelge mer luft. Spise og drikke mens du ligger nede kan føre til at du får i mer luft. Svelget luft vanligvis forlater magen via Rap og raping. Resten vil bli fordøyd og la gjennom flatulens (passerer gass).

Fordøyelse

Ifølge National Digestive Disease Information Clearinghouse, "Kroppen ikke fordøye og absorbere noen karbohydrater som sukker, stivelse og fiber som finnes i mange matvarer --- grunn av en mangel eller fravær av enzymer som hjelper fordøyelsen."

Ufordøyd mat blir gått gjennom tarmen hvor bakterier bryter det ned, produsere hydrogen, karbondioksid og metan. Til slutt blir disse gasser gå ut av kroppen ved hjelp av fremgangs flatulens, også kjent som "gass passere."

En helsetilstand som bidrar til overdreven gass er irritabel tarm syndrom (IBS). IBS påvirker fordøyelsessystemet og kan forårsake oppblåsthet, kramper og overdreven gass. IBS vanligvis kan kontrolleres av maten du spiser og mulige medisiner fra lege.

Foods å unngå

Mengden av gass man oppretter fra forskjellige gassproduserende matvarer, varierer fra person til person. Finne ut, gjennom eksperimentering, hvilke matvarer er som forårsaker du mye gass og ikke er.

Matvarer for å unngå som kan føre til at gass inkluderer bønner, brokkoli, kål, blomkål, løk, fersken, svisker, tomater, sitrusfrukter, brussel ssprouts, reddiker, pasta, hvete, rosiner, melkeprodukter, salat og kullsyreholdige drikker.

Digestive Aids

Hvis du føler at du har overdreven gass, kan du ta fordøyelsesenzymer til å fordøye maten du spiser. Enzymet laktase, som finnes i medisinen Lactaid, er tilgjengelig i kapsler og tygge skjema over disk. Laktase vil hjelpe deg å fordøye melkeprodukter.

Beano eller Gas-X er over-the-counter fordøyelsesenzymer som fordøye sukker i bønner og andre grønnsaker.

Tar ingestible kull (Charcocaps) kan lindre luftsmerter ved å absorbere tarmgass.

Ingefær er et naturlig middel for tarmgass. Å spise ingefær som har blitt dynket i litt sitronsaft etter hvert måltid vil hjelpe på fordøyelsen og redusere gass.

Tygging fennikel eller anis frø etter spising kan bidra til å redusere abdominal gass.

Drikk rikelig med vann for å bidra til å eliminere abdominal gass. Å drikke lunkent vann blandet med lime og honning i morgen kan eliminere gass.

Drikker peppermynte te hjelpemidler i fordøyelsen og bidrar til å eliminere gass.

Til slutt, hjelper trening i å eliminere gass.