Digidexo.com

Måter å Quit Dipping Tobacco

Dyppe tobakk blir ofte referert til som tyggetobakk, dip eller snus og inneholder kjemikalier som kan forårsake kreft i munnen, spiserøret og bukspyttkjertel. Disse produktene kan også forårsake problemer, for eksempel tanntannkjøttsykdom, ødeleggelse av bein stikkontakter og bentap, så vel som forårsaker dårlig ånde og flekker på tennene. For de som er klar til å slutte, er det en rekke måter å slutte dipping tobakk.

Nikotin Replacements

Snus har nikotin i den. For de som dip og tygge tobakk, de ofte bli avhengige på grunn av nikotin. Prøv å bruke nikotinerstatningsprodukter som nikotintyggegummi, lappen eller slikkepinner. De nikotin erstatninger hjelp kurve suget etter nikotin ved å slippe ut små mengder av nikotin gjennom legemet. Suge på lollipops med nikotin i dem hjelper roe suget, men også tar plassen til at behovet for å ha tobakk i munnen.

Programmer som er Ringte-baserte

Bruke telefonbaserte programmer er et flott hjelpemiddel i å slutte snus. Noen mennesker selv synes det er lettere å gjøre det enn å sitte gjennom andre støtteprogrammer. Rådgivere gi deg informasjon om lokale klasser, medisiner og brosjyrer. Den kan bidra til å gi en handlingsplan for å hjelpe begynne reisen til å slutte.

Reseptbelagte medisiner

To typer reseptbelagte medisiner er foreskrevet for å hjelpe til med nikotinavhengighet forbundet med snus. Zyban er en tids utgitt antidepressant som hjelper hjelpemiddel i reduksjon av nikotin tilbaketrekking og er tatt en gang daglig. Det er ikke en nikotin erstatning, men det gjør handle på kjemikalier i hjernen som utløser nikotin suget. Chantix er pille som er tatt to ganger om dagen. Det bryter med nikotin reseptorer i hjernen. Chantix tar bort den fysiske gleden av nikotin, og samtidig minske symptomer på tilbaketrekning.

Gum

Tyggegummi er et alternativ til å bruke snus. Handlingen av tyggegummi hjelper erstatte dette behovet for å måtte ha noe i munnen. Ved hjelp av tyggegummi i forbindelse med nikotinerstatningsprodukter vil bidra til å hjelpe noen som ønsker å slutte snus.