Digidexo.com

Hvordan å miste vekt over sommeren med Ingen Utstyr

Sommerferien er det perfekte tidspunktet å gå ned i vekt, spesielt for high school og college studenter. Mange dieters føler at det er umulig å gå ned i vekt uten en gym medlemskap, trener tilsyn eller deltar treningstimer, men det er en myte. Ikke bare kan du slippe pounds uten andre enn deg selv utstyr, men du kan også miste en betydelig mengde. Før du starter et treningsprogram alltid bekrefte at du er i tilstrekkelig fysisk tilstand med legen din.

Hvordan å miste vekt over sommeren med Ingen Utstyr

Sett en rimelig vekttap mål. Sommeren varer i tre måneder, så du har ca 12 uker å gå ned i vekt. The Mayo Clinic anbefaler at du bør unngå å prøve å miste urealistiske mengder vekt --- slik som fem pounds en uke --- og fokusere på å miste mellom ett og tre pounds.

Skjær tilbake kalorier og spise et sunnere kosthold. For å gå ned i vekt, må du spise mindre kalorier enn du forbrenner. I tillegg vil bare fordi et objekt har en lavere kaloriverdi ikke at det er bra for deg som det kan inneholde betydelige fett eller kolesterol. Velg magre proteiner og komplekse karbohydrater som hele korn. Også spiser magre meieriprodukter og rikelig med frukt og grønnsaker.

Start et hjerte treningsprogram. Prøv å ta daglige spaserturer eller joggeturer rundt nabolaget. Mange videregående skoler vil la utøvere benytte sine utendørs spor så dra nytte av de målte kilometer markører. Tradisjonelle sommeraktiviteter som sandvolleyball og bading brenne mange kalorier og vil tone kroppen din.

Delta i styrketrening annenhver dag. Bygge muskler vil brenne fett raskere og gi kroppen din en mager utseende. Gjøre øvelser som knebøy, utfall og kalv reiser for bena. Push-ups og boksing trekk vil forme armene, ifølge Harpers Bazaar. Crunches og planker vil fokusere på dine magemuskler.

registrere fremgang. Skriv ned alle maten du spiser og all din fysiske aktivitet. Hvis du ser din fremgang eller svakheter på papir, vil du bli mer motivert til å fortsette vekttap innsats.

Hint

  • Drikk minst halve kroppen din vekt i gram vann hver dag.