Digidexo.com

Alternativer for eldre å bo i eget hjem

Noen eldre mennesker ville heller leve i sitt eget hjem som de gamle i stedet for å flytte inn i en Sykehjem anlegget, et sykehjem eller hjemme hos et familiemedlem. Om en eldre person lever alene eller krever hjem helsevesenet på en daglig basis, er det noen alternativer som gjør at han kan leve i sitt eget hjem.

Modifikasjoner på Hjem

Gjøre endringer i hjemmet for å bidra til å forhindre ulykker. Kast gamle tepper som kan bli glatt og forårsake et fall. Sett ned skli tepper i korridorer og andre områder av huset der de trengs. Øke belysning for bedre syn i natt timer. Installere Håndtak i badet og på soverommene. Utvide døråpninger for enklere tilgang med rullestoler, rullatorer og stokker. Vurdere å installere en rampe som kan være lettere å gå opp og ned enn en foran og bak trinn. Omorganisere møbler for enkel bevegelse i hele hjemmet. Hold korridorer fri for rot for å hindre at eldre person fra tripping.

Home Health Care

Forskning hjem helsetjenester i området. Avhengig av behovene til de eldre person, kan en ledsager være alt som er nødvendig. Denne personen kan komme inn i hjemmet på en daglig basis eller enda en gang eller to ganger i uken. Ledsager kan tilbringe noen timer med den eldre person, lesing til henne, ta henne til en legetime, gjør lettere husarbeid eller bare sitte i nærheten og ser en film med henne. Sykepleiere og hjelpepleiere også er tilgjengelige for å gå inn i hjemmene. De kan hjelpe eldre bade, gi nødvendige medisiner, utføre grunnleggende fysisk behandling med personen og selv tilbyr samtale i hele besøket. Gjøre en bakgrunnssjekk hvis du bruker en privatperson for denne tjenesten. De fleste helsevesenet selskaper utføre egen forskning på ansatte.

Venner og familie

Delegere venner og familiemedlemmer som er villige til å stikke innom og sjekke om eldre person. For en eldre person som ønsker å leve i sitt eget hjem, denne funksjonen fungerer godt når alle bidrar til å hjelpe ut. Hvis hun er i stand til å flytte fra rom til rom, har en god hukommelse og kan ta grunnleggende vare på seg selv uten å forårsake skade på seg selv eller andre, kan dette alternativet fungere. Skrive ut et dokument liste navn og telefonnummer til hver person innom for å sjekke om den eldre personen. Inkluder datoer og klokkeslett at hver person bør ankommer hjemmet. La hver person sjekke inn med neste delegat til å besøke eldre individ. Hver frivillig bør sørge for at medisiner blir tatt på riktig måte, et sunt kosthold følges og nødvendige hygiene blir ivaretatt på en daglig basis. Gruppe eller hjemme levert måltider er et alternativ også.