Digidexo.com

Hva slags Hydroxycut bør kvinner ta?

Hva slags Hydroxycut bør kvinner ta?


Hydroxycut er uten tvil den mest populære kosttilskudd markedsføres for fett tap i USA. Men siden FDA utstedt en advarsel om sine ingredienser i 2009, produktet er omformulert. Før du tar produktet, bør du seriøst vurdere sin effektivitet, sikkerhet og pengeverdien.

Hva er Hydroxycut?

Hydroxycut er et kosttilskudd markedsføres som et fett tap hjelpemiddel ved Iovate Health Sciences Inc. Ifølge World Journal of Gastroenterology, om lag 15 prosent av den amerikanske befolkningen bruker slike tilskudd, og Hydroxycut er den beste selgeren i sin klasse.

Aktive ingredienser

Hydroxycut ble omformulert i 2009 etter at FDA utstedt en advarsel om sine gamle ingredienser, knytte dem til leverskader og andre store bivirkninger. De nye Hydroxycut-produkter er stort sett en kombinasjon av antioksidanter ingredienser, vitaminer og koffein.

Ulike Hydroxycut produkter og kjønnsforskning

Hoved Hydroxycut produkt per se er nå thermogenic Hydroxycut Advanced. Selskapet selger også acai og hoodia kosttilskudd, samt en syv-dagers rens. Hydroxycut Advanced er det viktigste produktet markedsføres for fettforbrenningen, og selskapet sier det er like effektive for menn og kvinner.

Effektivitet

På grunn av at produktet ble reformulert, er den eneste gjenværende bestanddel antas å stimulere brukerens er koffein, noe som kan øke energi og årvåkenhet, men den gjør det ikke, på egen hånd, øker metabolisme eller vekttap. Selv Hydroxycut selskap, på sin egen nettside, sier koffein er "ikke en vekt-kontroll produkt." Den samme fordelen kan være avledet fra å drikke kaffe.

Kilder til Hydroxycut

Som alltid er den beste måten å gå ned i vekt for å følge en hel mat diett og utføre regelmessig mosjon. Men hvis du må prøve Hydroxycut, er dens svakere formulering relativt trygg. Den er tilgjengelig på massemarkedet big-box, narkotika og vitamin butikker, samt gjennom en rekke steder på nettet.