Digidexo.com

Hvordan bli kvitt loppene som er trygt for barn

Hvordan bli kvitt loppene som er trygt for barn


En loppeangrep er stressende for deg og ditt kjæledyr. Ikke bare er kjæledyret fysisk elendig, men du har å forholde seg til tanken på små blodsugende parasitter som okkuperer hjemmet ditt. Den gode nyheten er at du enkelt kan administrere en loppeangrep uten å risikere din PETA € ™ s eller familyâ € ™ s helse. Du wonâ € ™ t trenger å bekymre deg utsette noen for sterke kjemikalier. All youâ € ™ ll behov er grunnleggende pantry elementer og litt utholdenhet.

Bruksanvisning

•  Vask kjæledyret ditt ved hjelp av et plantevernmiddel-free loppe shampoo. Kjøp en liten loppe kam og forsiktig gre gjennom Peta € ™ s hår. Skyll kammen ofte å frigjøre egg og lopper. Fortsett denne prosessen til din PETA € ™ s pels vises loppe gratis. Kjæledyret ditt er mest sannsynlig den som brakte lopper inn i hjemmet, så behandle det er stedet å begynne.

Rengjør ditt hjem, med fokus på teppebelagte områder med høy trafikk områder, pet soverom og sengetøy. Dryss salt over hele tepper. Hvis du dona € ™ t vil bruke salt, bruke natron eller en kombinasjon av de to. Granulater tørke lopper og drepe dem.

La blandingen på teppet for en hel dag og deretter vakuum. Plasser vakuumposen i en forseglet plastpose og kaste den bort.

Vask alt sengetøy i varmt vann med vaskemiddel, og tørk på høy varme.

Hell eller spray fersk presset sitronsaft på kjæledyret ditt etter bading det å slå tilbake lopper.

Gjenta hvert trinn før loppeangrep er borte.