Digidexo.com

Ernæring aktiviteter for barna

Etablering av en forståelse av ernæring i ung alder lar barna å opprettholde en sunn livsstil i voksen alder. Ernæring aktiviteter som engasjerer barn og tillater dem å ha det gøy er effektive i å etablere disse sunne vaner. Lær barna de ferdighetene de trenger for å etablere en sunn balanse i sine dietter.

Mypyramid Sortering spill

Mypyramid er den ernæringsmessige modellen anbefalt av US Department of Agriculture (se Ressurser). Den inneholder de samme grunnleggende elementene i Food Guide Pyramid, men arrangerer dem annerledes. Lag en modell av mypyramid ved å tegne en stor trekant på plakaten bord. Dele trekanten inn i tilsvarende seksjoner som vises i mypyramid. Merk hver seksjon. Skriv ut og klippe ut bilder av mat fra alle matvaregrupper. Har barna sortere mat og plassere hvert bilde i riktig del av mypyramid modell.

Meny Planlegging

Lag en mal for hvert måltid. Ta med en linje for hver ernæringsmessig element som bør inkluderes i måltidet. Tillate barna å bidra til å skape menyen. Tilordne hvert barn et måltid eller en dag i uken for menyen planlegging. Hjelp dem fylle ut hver linje for måltidet, noe som sikrer alle ernæringsmessige elementer inngår. Bruk mypyramid modellen hvis de trenger ideer. Du kan også skrive ut bilder av maten du vanligvis tjener hjemme. Tillate barna å sortere gjennom bildene og plukke varene de ønsker å inkludere i måltidet.

Dagligvare Shopping

Lag en dagligvarebutikk handleliste for barna. Hvert barn er ansvarlig for å plassere henne elementer inn i handlekurven på matbutikken. Inkludere et bilde ved siden av hvert element for yngre barn. Hjelpe eldre barna sammenligne priser og lese etiketter for å gjøre det beste valget. Innkjøp av mat med barn gir mulighet til å diskutere junk food og gjøre gode valg om mat.

Ernæring Collage

Lag en collage av næringsrik mat. Hjelp barnet ditt kutte bilder av ernæringsmessige matvarer fra magasiner. Tillate ham å lime bildene hans på et stykke bygging papir eller papp. Etiketter fra mat i skapet eller tegninger av næringsrik mat kan også legges til collage.

Taste Test

Velg næringsrik mat med forskjellige smaker. Inkluder noen matvarer som kan være ukjente for eksempel mango, kiwi eller avokado. Blindfold hvert barn. Gi hver en bit av den første næringsrik mat. Be henne å beskrive smaken og antar identiteten av maten. Fortsett smak test før alle matvarer har blitt prøvd.

Cook med Kids

Barn liker å lage mat og leke med maten. Invitere dem inn på kjøkkenet på snacks og måltid tid. Lær dem det grunnleggende måling, forbereder og serverer mat, samt kjøkken sikkerhetsregler. Tillate barna å gjøre sine egne snacks. Husk å overvåke barn tett rundt kniver og ovner.