Digidexo.com

Pseudogout Crystal Identification

Betennelse forårsaket av kalsium pyrophosphate tørker (CPP) krystaller dannes i felles vev eller brusk til en person er identifisert som pseudogout.

Identifikasjon

For en lege for å diagnostisere pseudogout, er nødvendig identifikasjon av CPP krystaller. Dette gjøres ved å trekke fluid fra det betente området og undersøker fluidet under et mikroskop for krystall manifestasjon. Røntgen kan også brukes til å finne forkalkning krystaller i brusk.

Symptomer

Sammen med betennelser, feber, smerter og ubehag er symptomer på pseudogout. Også, pseudogout krystallene tendens til å danne større i leddområder som for eksempel i kneet.

Age

Forming av pseudogout krystaller er ofte funnet i personer over en alder av 50. Yngre mennesker kan få pseudogout, men tidlig debut er vanligvis forårsaket av tidligere traumer eller kirurgi for å betent område.

Årsak

Ifølge University of Oklahoma, pseudogout krystaller dannes uten noen åpenbar grunn. Men, har tilstanden vært forbundet med sykdommer i skjoldbruskkjertelen og slektshistorier med enzymmangel.

Behandling

De fleste leger foreskrive en muntlig anti-inflammatorisk eller steroid injeksjon. Dette bidrar til å forkorte angrep og redusere smerte. Det er imidlertid ingen behandling for å oppløse krystall innskudd (fra 2010), slik at dette er bare midlertidig lindring.