Digidexo.com

kinesiotape underarm

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette


Overdreven underarm svette er medisinsk referert til som aksillær hyperhidrose. Årsaker inkluderer stress og hormonelle ubalanser. Visse nevrologiske sykdommer kan også føre til overdreven underarm svette. Mild til moderat svette kan vanligvis bli vellykket behandlet med resept eller sterke over-the-counter antiperspiranter. Imidlertid alvorlig underarm svette som ikke kan behandles med topiske antiperspiranter krever mer drastisk løsning som kirurgi.

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Sterk antiperspirant

•  Først, prøv en heavy-duty antiperspirant som inneholder 20 prosent aluminium klorid. Odaban er en slik antiperspirant kjent for sin styrke, og du kan få det uten resept. Flere kraftige antiperspiranter er tilgjengelig fra legen din med en resept.

Vask armhulene med en mild såpe cleanser, og tørk. Ikke barbere før du påfører produktet som det kan være svært smertefullt og irriterende å bruke antiperspirant på nylig barbert hud. Vent minst 24 timer etter at du har barbert til å søke.

Påfør en liten mengde av babypudder eller talkum å absorbere overflødig fuktighet. Underarm huden må være helt tørt før påføring av et kraftig antiperspirant.

Påfør ett eller to spray av antiperspirant til din underarm området. Hvis du har spesielt sensitiv hud, spray antiperspirant på en vaskeklut og bearbeid armhulene. Bruke produktet før sengetid, og la på over natten.

om morgenen, vaske og tørke armhulene. Bruk antiperspirant en gang eller to ganger i uken for å bli kvitt overdreven underarm svette.

Alternative muligheter

Prøv Botox-injeksjoner under armene. Dette er en FDA-godkjent prosedyre når aktuell antiperspiranter ikke fungerer. Når injisert i armhulen, hemmer botulinumtoksin frigjøring av svette.

Prøv Iontoforese, som er administrasjonen av mild elektrisk sjokk i armhulen til å fortykke huden. Den fortykning av huden hindrer frigjøring av transpirasjon til overflaten.

gjennomgå en operasjon. Under prosedyren, er underarm svettekjertlene fjernes for å kvitte seg med overdreven underarm svette. Dette bør bare gjøres som en siste utvei.

Hint

  • Ikke bruk kraftig antiperspirant på ødelagt eller altfor sensitiv hud. Hvis irritasjonen vedvarer, avslutte bruken og kontakte lege.

Hvorfor underarmer svetter mye?

Ingen liker forlegenhet av underarm svette. Hvis en person svetter mye, andre kan anta at hun er uren eller uflidd. Imidlertid er svette en nødvendighet. Den samler og eliminerer seg fra kroppen for en grunn. Vi alle svette, men noen mennesker svetter mer enn andre. Forstå svette - hva det er, hvorfor det er gjort og hva som forårsaker noen mennesker til å produsere mer av det enn andre - kan forandre ditt syn på den.

Typer av svettekjertler

Det finnes to typer svettekjertler. Ekkrine kjertler er generelt funnet på håndflatene, såler av føttene og pannen. Disse svettekjertler er mindre enn Apokrine kjertler, som finnes under armene og rundt kjønnsorganene. De Apokrine kjertlene er ansvarlig for å produsere proteiner og fettsyrer. Det er disse to komponentene som skaper de gule-farget flekker som du ofte ser i armhulene av din skjorter. De også lage lukt som ofte forbindes med svette.

Betydning

Svetteproduksjonen er kroppens kjølesystem. Den svette strømmer ut av porene for å avkjøle huden, og til slutt redusere kroppens kjernetemperatur. Svetten er holdt i hårsekkene før det fordamper fra huden, som også hjelpemidler i kjøleprosessen.

Hvorfor underarmer Kan svetter mye

Det er flere grunner til at underarmer kan svette mer enn normalt. Nevrologiske lidelser er en mulig forklaring. Andre er systemiske sykdommer, diabetes, nevrologiske lidelser og metabolske forstyrrelser. Den vanligste årsaken til overdreven svetting er en tilstand som kalles hyperhidrose. Dette er en tilstand der svettekjertlene ganske enkelt overprodusere svette. Denne tilstanden presenterer seg vanligvis i slutten av tenårene, og hvis den forblir ubehandlet, kan det fortsette gjennom livet.

Andre årsaker til overdreven underarm svette

Andre årsaker til overdreven underarm svette kan være psykologisk. Det kan være problemer med angst, nervøsitet og andre emosjonelle forstyrrelser. Noen mennesker har ekstra store svettekjertlene under armene, eller har en overdreven mengde svettekjertlene. De fleste mennesker er født med mellom 2 millioner og 4 millioner svettekjertler, men det er noen mennesker som er født med mange flere. Noen kvinner opplever overdreven underarm svette bare etter å ha nådd overgangsalderen. Overdreven underarm svette kan også være genetisk.

Behandlinger

Behandling for overdreven svetting starter vanligvis med over-the-counter antiperspiranter og deodoranter. Antiperspiranter kan blokkere kjertler som produserer svette, men lange perioder med bruk er ikke alltid sunt. Deodoranter hjelpe med lukt, men ikke svett. Det finnes også medisiner som kan brukes, for eksempel Botox. Botox deadens nerver som kontrollerer svettekjertlene, men denne behandlingen krever hyppige besøk til lege og kan ha bivirkninger. Det er også en prosedyre som krever innsetting av et klipp på sympatiske nerver som går til armhulene. Dette stopper oppstart av svette.

Hvordan å hindre overdreven underarm svette skjer

Hvordan å hindre overdreven underarm svette skjer


Overdreven underarm svette kan være ekstremt irriterende og flaut samtidig. Det er en rekke ting du kan prøve å eliminere overdreven underarm svette på egen hånd som er svært billig eller helt gratis.

Hvordan å hindre overdreven underarm svette skjer

Prøv noen forskjellige antiperspiranter for å se om du finner en som fungerer. Mange mennesker bare prøve en merkevare, og ikke lete lenger, men hver formulering fungerer annerledes med kroppens egen kjemi. Dette betyr at en kjede kan være mye mer effektive enn andre. Det er også mange gode naturlige antiperspiranter tilgjengelig som er svært effektive.

Styr stress og nerver så mye som mulig. En av de største årsakene til overdreven underarm svette er angst eller stress. Kontrollere den mentale siden av ting kan kutte ned din svette ganske mye.

Unngå bruk av syntetiske stoffer eller store klær. Jo mer at huden kan puste jo mindre du vil svette. Prøv å holde seg til naturlige stoffer som bomull, velg noe som puster godt, og sørg for ikke å bære ekstra lag når utetemperaturen ikke ringe for det.

Hold Miljø kjølig. Hvis det er varmt på arbeidsplassen legge til en ekstra vifte i nærheten av pulten din kan hjelpe betraktelig. Hold termostaten i ditt hjem satt litt lavere enn normalt, og se om det gjør en forskjell. Det kan koste litt mer i sommer for å holde temperaturen litt kjøligere, men det vil være vel verdt det for å unngå overdreven underarm svette.

Få en evaluering fra en lege. Noen ganger overdreven svetting er forårsaket av en medisinsk tilstand som trenger riktig pleie og behandling. Den eneste måten å vite dette sikkert, er å se en lege og få dem bestemme.

Hva er årsakene til underarm lukt?

Svette er kroppens måte å kjøle ned etter tung trening, feber eller varme eksponering, og det fungerer også som en hud hydrator. Svette fanget i områder som armhuler kan bli en kilde til lukt som kan bli svært ubehagelig om det årsaken ikke er adressert.

Misforståelse

Noen mennesker tror at underarm lukt er et direkte resultat av svette og svette, men dette er usanne. Ifølge Mayo Clinic, svetten som er utgitt av Apokrine kjertler under armene er faktisk en kombinasjon av vann, salt og urea som er helt luktfri på egen hånd. Det er ikke før den kommer i kontakt med bakterier på overflaten av huden som ubehagelig lukt begynner å manifestere seg.

Bakterier

National Geographic News rapporterer at det er bakterier som lurer over hele overflaten av menneskelig hud. De fleste av disse bakteriene er gode typer som er viktige for helsen til huden. Bakterier er kjent for å blomstre i fuktige mørke steder --- eksempel armhulen. Når bakteriene blir møtt med svette, det begynner å bryte ned. Underarm lukt er til syvende og sist forårsaket av nedbrytning av disse bakteriene.

Dårlig hygiene

Dårlig hygiene kan spille en viktig rolle i underarm lukt. For å kontrollere bakterievekst som fører til kroppslukt, er vanlige bade en nødvendighet. Hyperhidrosis.net anbefaler iført rene klær som består av pustende stoffer er også viktig. Den daglige bruken av en kombinasjon antiperspirant og deodorant produktet kan også bidra til å drepe bakterier som forårsaker underarm lukt.

Hormoner

For noen mennesker, årsakene til underarm lukt er komplekse og involverer flere faktorer enn bakterier og hygiene. Faktisk, avslører 34-Menopause-Symptoms.com at metabolisme og hormoner kan også spille en rolle, spesielt hos kvinner som opplever de hormonelle endringene som følger menopause. Østrogen er det hormon som bistår hypothalamus delen av hjernen i å kontrollere kroppstemperatur. Når østrogennivået faller, slik de ofte gjør i overgangsalderen, tolker hypothalamus fallet i østrogen som et tegn på at kroppstemperaturen er varme opp. Dette scenariet fører til en økning i svette at når møtt med bakterier, øker betydelig sjansene for å oppleve underarm lukt.

Toksiner

Eksponering for visse giftstoffer kan også gjøre en person utsatt for underarm lukt. Giftstoffer som er frigjort fra de organer i kroppen kan utskilles gjennom huden og hvile på overflaten av kroppen sammen med bakterier. I sin bok "Adrenal Fatigue: The 21st Century Stress Syndrome," Dr. James Wilson forklarer at fettløselige giftstoffer blir automatisk konvertert av kroppen til vannløselige giftstoffer, som skilles ut fra kroppen i urin, galle og lungene. Uansett vannløselige giftstoffer ikke klarer å gå ut gjennom disse systemene vil mest sannsynlig gjøre det via huden. Når disse giftstoffene blir møtt med svette, er underarm lukt sannsynlig.

Årsaker til overdreven underarm svette

Svette er kroppens naturlige kjølesystem. Når kroppstemperaturen stiger - på grunn av sin fysiske aktivitet eller sterke følelser, slik som angst, sjenanse og stress - nervesystemet utløser svettekjertlene til å frigi en væske bestående av vann, salt og små mengder av andre elektrolytter. Alle svetter, men når overdreven underarm svette oppstår, kan dette signalisere behov for medisinsk vurdering og behandling.

Når er underarm svette Overdreven?

The Mayo Clinic bemerker at underarm svette - og svette på andre deler av kroppen - er overdreven når svettekjertlene produserer mer svette enn det som er nødvendig for å regulere kroppstemperaturen. Dette resulterer i en medisinsk tilstand som kalles hyperhidrose. I tillegg til underarmene, kan overdreven svetting også noteres på håndflatene og fotsålene. Hyperhidrose kan være kilde til stor forlegenhet og ha en negativ innvirkning på den lidende i sosialt og yrkesmessig.

Generalisert hyperhidrose

Generalisert, eller sekundær, hyperhidrose har en underliggende medisinsk årsak, sier Mayo Clinic, og vanligvis begynner plutselig. Visse medisinske tilstander kan forårsake generalisert hyperhidrose. The National Institutes of Health (NIH) viser noen av disse som hjertesykdommer, angst forhold, hypertyreose, hjerneslag, angst forhold, hetetokter i overgangsalderen eller problemer med å regulere glukose. Men generalisert hyperhidrose kan også være en bivirkning av å ta visse medisiner.

Focal Hyperhidrosis

Focal, eller primær, har hyperhidrose ingen underliggende medisinsk årsak. Denne typen hyperhidrose påvirker rundt 2 til 3 prosent av folk, bemerker National Institutes of Health, men mindre enn 40 prosent av dem søker medisinsk konsultasjon og behandling. I de fleste tilfeller begynner fokal hyperhidrose før en alder på 20. I henhold til NIH, hyperhidrose tendens til å kjøre i familier, så det kan være en arvelig komponent.

Andre symptomer

Focal hyperhidrosis oppstår bilateralt - overdreven underarm svette er kjent under begge armene. Vanligvis avtar svette under søvn. Når underarm svette er overdreven, kan svette merkbart suge gjennom stoff og nødvendiggjøre en endring av klær.

Behandlingstilbud

The Mayo Clinic bemerker at generalisert hyperhidrosis er ofte kurert når medisinsk tilstand som forårsaker det er adresser eller et medikament avviklet. Men de med focal hyperhidrosis kan kreve pågående behandling. Ifølge International Hyperhidrosis Society (IHS), antiperspiranter, som en over-the-counter produkt eller en sterkere formulering foreskrevet av lege, er den første linjen av behandling for overdreven underarm svette. Overdreven underarm svette er også behandlet med oral medisiner (selv om IHS bemerker at dette ikke er en optimal langsiktig behandlingsplan), Botox-injeksjoner, eller noen ganger med et hjem behandling metode som kalles iontophoresis, som gjør bruk av en batteridrevet enhet som leverer en mild elektrisk strøm til det område av kroppen som behandles når de holdes neddykket i vann eller i en vannmettet dott. Kirurgiske teknikker brukes til å behandle overdreven underarm svette bare når alle andre alternativer mislykkes.

Underarm Infeksjoner

Flere forskjellige typer underarm infeksjoner eller armhulen infeksjoner kan utvikle seg. Disse infeksjonene kan gå bort uten behandling, men uforklarlige underarm infeksjoner bør vurderes av en lege.

Hudinfeksjoner

Ifølge US National Library of Medicine, kan cyster og andre underarm infeksjoner utvikle seg på hudens overflate på grunn av antiperspirant bruk eller barbering.

Abscesser

Abscesser, eller smertefulle store klumper, kan vokse under huden på en person armhule grunn av en infeksjon.

Virusinfeksjon

En virusinfeksjon kan føre til lymfeknutene å hovne opp under en pasientens armer som kroppen forsøker å bekjempe en infeksjon.

Brystkreft

Klumper under armhulen kan være et tegn på brystkreft, særlig hos kvinner.

Behandling

De fleste underarm infeksjoner ikke krever behandling, med mindre brystkreft er involvert. Pasienter bør oppsøke lege dersom de har underarm abnormiteter som forårsaker smerter eller ømhet.

Hvordan redusere underarm væte

Underarm svette kan virkelig sette en demper på dagen din. Det kan virke som en enkel konsept-slitasje deodorant og svette mindre. Men når deodoranter brukes feil, det kan faktisk gjøre problemet verre. Hvis du vet rett type produkt å bruke, samt når og hvordan du bruker den, og kombinere det med noen andre teknikker i ditt daglige liv: Du kan redusere underarm fuktighet og føler deg komfortabel igjen.

Hvordan redusere underarm væte

•  Vask armhulene grundig i dusjen hver dag, ved hjelp av en antibakteriell kroppsvask eller såpe.

Pat underarm helt tørr med et håndkle og påfør et jevnt lag med antiperspirant. Hold armene opp til antiperspirant er tørr.

Bruk en undertrøye for å trekke opp fuktighet som oppstår i løpet av dagen.

Bruk bare naturlige stoffer som bomull eller silke.

Sett på et lag av antiperspirant før sengetid også.

Se en lege hvis underarm væte vedvarer. Spør om å få en resept for klinisk styrke antiperspirant, medisiner, eller utforske andre alternativer som for eksempel botox eller kirurgi.

Hint

  • Holde armhulene barbert eller i det minste trimmet vil også aide i å redusere underarm væte.
  • Prøv å fjerne koffein og stress, som også kan føre til overdreven underarm væte.

Underarm lukt hos barn

Barn går gjennom puberteten mye tidligere enn de gjorde i fortiden. Resultatet er at blant andre kroppslige endringer, er barn opplever underarm lukt på en mye tidligere alder. Dette er ofte på grunn av endringer i hormonene, og er en flott mulighet til å lære barnet om hennes kropp og hvordan man skal ta vare på den.

Årsak til kroppslukt hos barn

Mange antar at kroppslukt er forårsaket av svette, men faktum i saken er at svette anses luktfri. Hva forårsaker lukt er den blanding av svetten med bakterier som er naturlig forekommende på huden. Samspillet med bakterier er grunnen til at hver person har en underarm lukt som er bare litt annerledes, og lukten av noen er sterkere enn lukt av andre. Rundt puberteten, vil barna sannsynligvis begynne å ha mer underarm lukt i direkte sammenheng med hormoner som kroppen produserer.

Eliminere sykdom som årsak

Hvis barnet ditt ikke går gjennom puberteten, kan det være lurt å møte med legen din for å sikre at underarm lukt ikke er forårsaket av en sykdom eller tilstand. De som er insulinavhengig rapporterer ofte en underarm lukt som er annerledes eller mer merkbar i en tidligere alder enn andre. Andre helseproblemer som kan påvirke underarm lukt inkluderer lavt blodsukker, parasitter, metabolsk dysfunksjon eller følelsesmessig stress. Noen medisiner vil også føre til overdreven svetting og en endring i lukt.

Undervisning Good Hygiene

Hvis barnet opplever kroppslukt, og du har, sammen med legen din, utelukkes alle medisinske problemer, er det et godt tidspunkt å snakke om personlig hygiene. Snakke om viktigheten av å bade hver dag, så dette er den beste måten å kontrollere kroppslukt. Lær barna dine at lukten er forårsaket av bakterier, og fjerner bakterier med såpe og vann er en enkel løsning. Forklar barnet ditt at dusjing må være en prosess av å virkelig komme ren, ikke bare noe som åpner for vannet å kjøre over kroppen hans. Be dem om å vie spesiell oppmerksomhet til sine underarmer, lyske og genital regioner for å kontrollere kroppslukt.

Iført Antiperspirant

Lær forskjellen mellom deodorant og antiperspirant. En deodorant er rett og slett en parfyme som vil bidra til å maskere lukten av svette. En antiperspirant er annerledes ved at det bidrar til å kontrollere hvor mye du svetter, samtidig legge en bit av parfyme inn i blandingen. Antiperspirant bør påføres minst en gang om dagen, helst etter dusjing og frotté av. På varme og svette dager, kan antiperspiranter må på nytt en eller flere ganger.

Klesvask

Med underarm lukt bør komme en samtale om klesvask. Snakk med barna om oljer og lukter som er igjen på klær etter slitasje. Gjør det klart for barna at hvis de svetter i klærne, de må vaskes før de brukes på nytt, eller de kan lukte, noe som gjør sosiale situasjoner ubehagelig for dem og andre.

Hvordan ta en underarm Temperatur

Den lille ser ikke ut til å bli helt bra. Siden han ikke kan snakke mye ennå, hvis i det hele tatt, kan det være vanskelig å avgjøre hvor syk barnet ditt er. En av de beste indikatorene på hvor syk baby eller smårolling kan være er hans temperatur. Selv om denne metoden ikke kan være så presis som å ta en temperatur oralt eller rektalt, ved hjelp av underarm metoden er en enkel, ikke-invasiv måte å finne ut om den lille har feber eller ikke.

Hvordan ta en underarm Temperatur

Ta barnets skjorte eller andre klær rundt underarm du ønsker å bruke til å ta sin temperatur.

Løft barnets arm og sørge for at underarmen er tørr.

•  Plasser "pære" eller tuppen av termometeret forsiktig under barnets arm. Sørg for at pæren er nær sentrum av hennes underarm og at det er så nær flippen på underarm som mulig.

Beveg barnets arm ned til hans side. Hold den tett ennå forsiktig mot kroppen hans mens du tar hans temperatur.

Hold termometeret på plass for 3 til 4 minutter. Hvis du bruker et digitalt termometer med en innebygd timer, vente til termometeret piper. Ellers satt en annen tidsur, for eksempel en på ovnen eller se. Du kan også bruke en klokke til å holde styr på tiden.

Fjern termometeret fra barnets underarm og se på lesing. En lesning på 97 til 98,6 grader Fahrenheit er normalt. En underarm lesing, men kan være så mye som en grad lavere enn en muntlig lesing, så sørg for å ta hensyn til dette.

Hvordan Firm underarm Skin

Mange mennesker, særlig kvinner, sliter med pløsete underarm hud. Noen ganger er det overskytende huden skyldes rask vektreduksjon. Andre ganger er det på grunn av mangel på aktivitet som bruker triceps muskler, muskel i det området av armen. Triceps, som bokstavelig talt betyr "trehodet muskel," ligger på undersiden av overarmen. Ved å arbeide dette trehodet muskel og delta i aktiviteter som forbrenner fett, vil du begynne å se din armene tone opp og bli fast.

Hvordan Firm underarm Skin

1 Gjør arm øvelser som fungerer triceps på en daglig basis. Et eksempel på øvelser som du kan gjøre daglig er pushups, sirkler arm, arm utvidelser og arbeid på en boksesekk. Prøv å gjøre fem sett med 10 repetisjoner med hver arm. For mer arm øvelser du kan gjøre for å bli kvitt overflødig underarm hud, klikk på linken i "Ressurser" i denne artikkelen.

Bruk vekter med armene for å gjøre skulderpress. Du kan bruke håndmanualvekter eller større vekter. Fordelen med å bruke små, 8 til 10-kilos manualvekter er at du kan ta dem med deg overalt. Du kan selv gjøre skulderpress mens du sitter i stolen på kontoret. Prøv å gjøre fem sett av 10 repetisjoner tre ganger per uke for hver arm.

Bruk en øvelse maskin som også fungerer armene, slik som en elliptisk maskin eller romaskin. Noen ergometersykler og tredemøller også tillate armbevegelse som fungerer armene.

4 Sett i kardiovaskulære fettforbrennende aktiviteter som svømming, jogging, turgåing, hopping knekt og annen aktivitet som kan inkludere bruk av armmusklene.

Spis et riktig kosthold som inkluderer daglige anbefalte porsjoner fra de fem store matvaregrupper: frukt, grønnsaker, protein, korn / korn og meieriprodukter.

Drikk åtte til 10 8-unse glass vann daglig.

Hvordan bli kvitt underarm Fat

Hvordan bli kvitt underarm Fat


Hvis du taper vekt, tenderer underarm området for å være en av de siste gjenstridige deler av kroppen som fett er tapt fra. Du kan ikke målrette bare en del av kroppen din til å gå ned i vekt fra, så konsentrere seg om å trene og spise sunn mat så du ned i vekt generelt. Deretter må du gjøre noen øvelser som styrker dine underarm muskler og gi dem en tonet utseende.

Hvordan bli kvitt underarm Fat

Endre din diett for å miste kroppsfett. Dette betyr å spise mindre og å sørge for at det du spiser er sunt. Velg små mengder av hele korn, spise protein til hvert måltid og sørg for det meste av kaloriene kommer fra grønnsaker og et par porsjoner med frukt. Eliminer bearbeidede karbohydrater som hvitt brød og pasta, og junk food som chips, kjeks, sjokolade, etc. Unngå alkohol og søtet drikke, og drikk rikelig med vann.

Gjør kardiovaskulær trening. Det finnes ingen spesifikk trening for å hjelpe deg å miste fett i overarmene, men ved å trene intenst, du mister fett totalt, redusere flab i armene dine. Prøv power walking eller jogging. Legg intervaller, der du gå eller jogge så fort du kan for en kort tid, og deretter gjenopprette. Gjenta flere ganger. Gradvis øke lengden på intervallet og redusere restitusjonstiden. Dette brenner fett og kalorier.

Løft vekter. Vekter kan tone overarmene slik at musklene vises gjennom når du mister fettet som dekker dem. Gjør styrketrening to-tre ganger per uke, hvile minst en dag i mellom og trener hver store muskelgruppe: armer, skuldre, bryst, rygg, ben og mageområdet. Vekt trening hjelper kroppen bygge muskler, som forbrenner mer kalorier selv når du hviler. Dette hjelper deg å miste kroppsfett.

Legg ekstra øvelser for triceps muskelen. Denne muskel, på baksiden av armen, har en tendens til å bli brukt under biceps, som befinner seg på forsiden av armen. Gjør en triceps extension. Hold en vektstang med armen bøyd bak deg, hånd vendt ned. Forlenge armen rett bak deg og lavere. Gjenta åtte til 12 ganger, og gjenta med den andre armen. Gjøre to eller tre sett. Hvis dette er for enkelt, øke vekten for neste treningsøkt. Å trene uten vekter, gjør triceps dips. Sitt på en stol med hendene gripende kanten. Løft baken av stolen slik at armene støtter deg, og senke kroppen og løft opp. Gjør som mange av disse som du kan.

Hvordan bli kvitt fett som kakker ut mellom underarm og bryst

Hvordan bli kvitt fett som kakker ut mellom underarm og bryst


Det er ikke mulig å målrette en bestemt del av kroppen når man prøver å gå ned i vekt. Ulike kroppstyper har ulike problemområder; noen mennesker opp i vekt over brystet og overarmene, noe som resulterer i en krøll eller "fett roll." Å fjerne fett fra armhulen og brystet, må du redusere de samlede kroppsfett ved å endre kosthold og mosjonsvaner. Arbeider musklene i bryst og skuldre vil også hjelpe tone dette området.

Hvordan bli kvitt fett som kakker ut mellom underarm og bryst

Mål deg, eller har selv målt av en profesjonell, for å sikre at du velger riktig størrelse på klær. En stram bluse eller en dårlig passer bra kan forstørre problemet tidoblet ved å tvinge løs hud og fett i en fold på din underarm.

Alter kostholdet ditt. Reduser porsjonsstørrelser og spise mer regelmessig gjennom hele dagen for å gi stoffskiftet en sunn boost. Sørg for at frukt og grønnsaker er grunnlaget for kostholdet ditt. De er lav i fett, høy i ernæringsmessig verdi, og inneholder mye kostfiber for å regulere insulinfrigjøringen og fremme sunn fordøyelse. Kutt ut all bearbeidet mat og enkle sukkerarter, og i stedet, opt for komplekse karbohydrater som brun ris, havre og hele korn, for å øke din energi.

•  Utfør et minimum av 30 minutter av svette-induserende aktivitet, i det minste tre ganger hver uke. Dette er den anbefalte ukentlig minimum, som fastsatt av US Department of Health. Kardiovaskulære øvelser som svømming, sykling, jogging og lagidretter er en flott måte å forbrenne kalorier og fett og øke metabolic rate.

Utfør bredt grep push-ups for å utvide og tone brystet, skuldre og overarmer. Ligg flatt på magen og skyv opp så armene er nesten helt ut, og det er en rett linje mellom hodet og hæler. Sørg for at hendene er litt bredere enn skulderbredde fra hverandre. Bøy albuene og sakte lavere mot gulvet, holde kjernen kontrakt og bagasjerommet låst. Når brystet er nær gulvet, skyver tilbake til startposisjon.

Underarm Fat Vekst

Underarm Fat Vekst


Mange bestemmende faktorer er bundet til det overskytende lagring og vekst av fett i bestemte områder av kroppen. En av de viktigste områdene som sta fettet samler er i underarm regionen. Selv om det er vanskelig å tape, er det flere metoder for å bli kvitt underarm fettet helt.

Hvorfor underarm Fat Utvikler

Sertifisert Personlig Trener Derek Charlebois avslører at både menn og kvinner har problemer områder hvor sta fett lagres. Disse områder av fett utvikle seg som et resultat av et lite antall reseptorer som kan benyttes til nedbryting av fett, som i mangel på blodstrøm.

Bli kvitt det: kosthold og trening

En av de tryggeste og mest idiotsikre måter å bli kvitt underarm fett er gjennom riktig kosthold og mosjon. Ifølge sertifisert personlig trener Derek Charlebois, er trening på best mulig måte å bekjempe fett i problemområder, som det øker blodstrømmen til disse områdene. Kombinere trening med et sunt kosthold vil uunngåelig føre til fett tap i underarm.

Bli kvitt det: aktuell kremer

Selv om utsagnet "du kan ikke spot redusere" er vanlig innenfor det medisinske og fitness verden, en ufullstendig studie gjort i 2005 viste at en aktiv ingrediens i lakris kjent som glycyrrhetinic syre, når den brukes lokalt til fett på lårene, faktisk redusert Tykkelsen av fettet i det området. Selv om videre studier må gjøres, kan aktuell kremer som inneholder lakris bidra til å redusere utseendet og eksistensen av underarm fett vekst.

Bli kvitt det: Kirurgi

Ifølge Dr. Anita Cela, en klinisk assisterende professor i dermatologi ved New York Hospital-Cornell Medical Center, vil totale fett tap bidra til å eliminere underarm fett, men det kan også gjøre vondt verre. Fat tap i områder som armhulen kan resultere i hud som henger løst. Dette kan avhjelpes ved underarm kirurgi, også kjent som "en arm lift", hvori huden er strammet og gjenværende fett er fjernet.

The Verdict

Fordi påliteligheten av aktuelle kremer for "spot redusere" underarm fett ikke er påvist, til den mest effektive måten å stoppe underarm fett fra å utvikle og bli kvitt det helt er ved å endre kostholdet og begynner en fitness plan. Fra sak til sak, til å ha kirurgi fjerne løs hud som følge av fett tap i dette området kan være en nødvendig betraktning.

Work Out tips for underarm Fat

Work Out tips for underarm Fat


Uansett din alder, høyde eller kroppsbygning, er underarm området en av de vanskeligste å tone. Det er fordi, ifølge ThatsFit.com, fører ubalansert testosteron hormon nivåer fett å bygge opp i området. Dette er en spesielt vanlig problem for kvinner, som ofte klager over slapp armene og fett som samler rundt armhulen. Heldigvis, med engasjement og riktig trening teknikker, er det mulig å tone armhulene og armhulen regionen for en jevnere, mer elegant ser triceps.

Lose Fat All Over

Generelt vil et sunt og kalorifattig kosthold og regelmessig trening reduserer mengden fett over hele kroppen. Som inkluderer underarm området. Jo mer forholdsmessig din høyde og vekt er, jo mindre vaklende armhulene være. På grunn av denne grunnleggende regelen i naturen, er det viktig å jobbe mot en sunn vekt for å maksimere tonet armhuler.

Holder seg til trening diett

Lag en konsekvent trening diett som inkorporerer cardio trening og fokuserer på din underarm området spesielt. Begynn med all-over stretching og deretter gå videre til 10 til 20 minutter med cardio aktivitet. Det omfatter løping, sykling, trapper, svømming eller noe annet som appellerer til deg. Etterpå skreddersy treningen til dine spesifikke underarm behov.

Underarm Økter Eksempler

Vurdere å gjøre fire sett med 10 repetisjoner av disse underarm økter:

Triceps kickbacks

Plasser venstre kne og venstre hånd på en benk mens du holder ryggen rett. Grip en 5-kilos manual i den andre hånden, og løft den rett frem, slik at armen er strukket ut foran deg. Spent armen din, senk den og gjenta.

Flat Bench Dumbbell Press

Lå på en flat benk eller bakken. Ta to 5 og 10 kilos manualer i begge hender, og deretter trykke raskt på dem opp og sammen på samme tid. Sakte senke manualene ned og fra hverandre.

Hvordan bli kvitt underarm fett med en Kettlebell

Hvordan bli kvitt underarm fett med en Kettlebell


Ingen liker å ha overvekt på sine underarmer; Det er flaut å bære kortermede skjorter og det ser ikke sunt. Selv om du ikke kan få øye redusere armhulene med cardio, kettlebells kombinere styrketrening med kondisjonstrening for å hjelpe deg å forbrenne fett og tone opp over hele kroppen. Den beste måten å gå ned i vekt er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker, noe som oppnås ved å øke treningstiden og kutte kalorier fra måltidet plan. Kettlebells er en ideell måte å hjelpe deg å få de armene du ønsker ved å brenne kalorier og styrke musklene dine med én treningsøkt.

Hvordan bli kvitt underarm fett med en Kettlebell

Gjør en 20-minutters kettlebell session noen ganger hver uke. Dette brenner nesten 300 kalorier per økt, for å hjelpe brenne fett, blant annet i armhulene.

Legg ved kettlebell svingninger i rutinen. Repetitive natur farten brenner kalorier mens også aktivere musklene i armhulene. For å gjøre en kettlebell swing, stå med føttene litt bredere enn hip-bredde hverandre og hold kettlebell håndtaket med begge hender, la armene henge rett ned foran kroppen din. Ta med kettlebell ned og tilbake mellom bena, bøye knærne som du gjør. Sving kettlebell tilbake opp og over hodet ditt når du står opp igjen. Fortsett å bringe den opp og ned i en sammenhengende bevegelse.

Legg til ett sett med 12 kettlebell rader med hver arm. Dette trekket aktiverer direkte musklene på din underarm. Hold en kettlebell i den ene hånden, arm hengende ved din side og kroppen litt bøyd over på hoftene. Ta med kettlebell opp og tilbake som om en robåt. Senke den tilbake til startposisjon for å fullføre en repetisjon.

Gjør ett sett med 12 kettlebell pushups. Plasser to kettlebells på gulvet og hold håndtakene mens balansere kroppen din på hendene og tærne, med albuene rett. Sakte senke kroppen mot bakken, hold posisjonen i et sekund eller to, og deretter presse kroppen tilbake til utgangsposisjonen. Dette trekket er rettet mot triceps, som er de musklene som ligger i armhulene.

Kombiner dine kettlebell trening med andre former for cardio. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler å få minst 150 minutter med kardio hver uke, jobbe seg opp til 300 minutter for vekttap. Du kan ikke målrette armhulene med cardio, men det vil hjelpe deg å slanke seg over alt.

Spis et sunt og kalorifattig diett. Dette bidrar til å skape kaloriunderskudd er nødvendig for å slippe vekt, i armhulene og over hele kroppen. Spis en rekke matvarer fra hver matvaregruppe, inkludert frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og lav-fett meieri. Ikke bare gjør dette bidra til å kontrollere kaloriinntaket, men det gir også kroppen din med drivstoffet den trenger å gjøre kettlebell arm øvelser.

Hvordan bruke underarm Krykker

Underarm krykker, noen ganger også kalt albue krykker, er en type mobilitet enhet som bistår mennesker i gang. Underarm mansjetter og håndtak er designet for å ta noe av vekten av av armene under vektbærende. Lære å bruke og justere underarm krykker riktig vil sikre at du ikke føre deg videre skade eller unødvendig muskelspenninger.

Hvordan bruke underarm Krykker

•  Stå underarm krykker opp mot kroppen for å være sikker på at den totale høyden på hver krykke er hensiktsmessig. Når man står rett opp, bør håndtaket av hver underarm krykke treffer omtrent hvor håndleddet svinger. En rekke fjær knapper ved bunnenden av krykkene endre høyden.

•  Juster plasseringen av mansjetten på underarmen krykker før du begynner å gå med dem. Bruk våren knappene på den øvre halvdelen av hver krykke å flytte mansjetter opp eller ned. Mansjetten skal være omtrent 1 til 2 inches under der albuen bøyer.

Vri kragen - leppe-type ligaen på slutten av de nederste fjær knapper - på hver krykke. Dette sikrer at kantene slik at de ikke vil flytte rundt mens du går.

Ta tak i håndtaket på krykkene, en i hver hånd, mens plassere mansjettene på hver underarm. Mansjetten er formet som en U; den åpne ende av U vende utover.

konsultere legen din om hvordan du bør bruke underarmen krykker i form av et gangmønster. Noen mennesker bruker rullestolen for å gi dem støtte mens du går med begge beina. Andre kan trenge for å holde mer vekt på en fot på grunn av en bestemt form for skade. Hver person lærer fra sin medisinske omsorg leverandøren som krykke for å legge frem først i forhold til stepping.

Legg noen, men ikke alle, av kroppens vekt på håndtaket når du går med underarm krykker. Krykkene er ikke konstruert for å tåle en persons fulle kroppsvekt, men fungere som en støtte.

Underarm Utslett hos barn

Barn kan utvikle utslett på kroppen sin for en rekke grunn. Utslett kan dekke hele kroppen, eller kan være lokalisert i ett område, slik som under armene. Enkelte årsaker til underarm utslett hos barn er viral, mens andre er arvelig.

Psoriasis

Psoriasis fører til at cellene i huden til å bli overproductive, som fører til utvikling av skjellende skorper på huden. Psoriasis kan utvikle over hele kroppen, men kan sentral rundt underarmene.

Vannkopper

Vannkopper er en viral infeksjon som forårsaker feber og små, blistery flekker på kroppen, spesielt under armene og rundt brystet.

Fifth sykdom

Fifth sykdom starter med influensalignende symptomer, og får kroppen til å utvikle et svært rødt utslett. Dette utslett kan vises under armene og kan være svært smertefullt.

Elveblest

Elveblest er forårsaket av en histamin reaksjon i kroppen, noe som fører til at huden til å blusse opp med ekstremt kløende blemmer. Disse blemmer, når den er plassert under armene, kan være ubehagelig og irriterende.

Meslinger

Meslinger forårsaker en rødbrun utslett å spre seg fra forsiden ned til brystet og inn i området av armhulene. Det er ledsaget av feber og tørrhoste.

Underarm Sweat grunn Nervøsitet

Underarm svette er normalt, og det kan oppstå når du er nervøs. Svette er prosessen kroppen bruker til å kjøle seg av.

Funksjon

Svette styres av vår sympatiske nervesystemet, en automatisert respons system som er kontrollert av meldinger den mottar fra hjernen.

Process

Når du er nervøs, kan du begynne å bli varm og føle svetten begynner å dryppe fra armhulene. Når dette skjer, vil hjernen din sender meldinger til nervesystemet at det er behov for å avkjøle kroppen din. Svettekjertlene under armene svare på disse meldingene og begynne å slippe svette for å kjøle deg ned, ifølge Medline Plus.

Svette er Normal

En trigger for svette er våre følelser som nervøsitet. Jo mer du er nervøs svette, jo mer vil du svette. Hvis du forteller deg selv at svette er normalt, kan du ikke være så nervøs for det.

Følelser

Å lære å kontrollere dine følelser kan leksjon reaksjonen av svette. Finn teknikker for å roe hjernen din i situasjoner som gjør deg nervøs.

Oppløsning

Underarm svette begynner i puberteten og varer hele livet. Svette er normalt og kan vanligvis bli kontrollert av antiperspiranter.

Hvordan å stoppe underarm svette permanent

Underarm svette er kroppens måte å naturlig kjøling seg selv under aktiviteter av fysisk anstrengelse. Underarm svette er også en vanlig reaksjon på følelsesmessig press som forlegenhet eller stress. Men når underarm svette er overdreven, forårsaker klær for å bli mettet, og resulterer i forlegenhet og komplikasjoner i sosiale og yrkesmessig innstillinger, kan dette være en indikasjon på en medisinsk tilstand som kalles hyperhidrosis. Hyperhidrose har ingen underliggende årsaken, ifølge Mayo Clinic. Hyperhidrose er preget av tunge bilateral svetting ikke bare i underarmene, men også i fotsålene, håndflatene, og noen ganger i ansiktet. Ifølge Mayo Clinic eksperter, påvirker isolert aksillær hyperhidrose bare underarmene. Dreven svetting tar vanligvis sted i løpet av dagen og opphører om natten når du sover.

Ifølge International Hyperhidrose Society, er den første linjen av behandling for overdreven underarm svette bruk av aktuelle antiperspiranter. Ofte er en kombinasjon av behandlinger kan benyttes for å dempe overdreven underarm svetting. Men når antiperspiranter ikke klarer å være effektive, det er andre behandlinger som kan stoppe underarm svette for lengre perioder av gangen - og noen ganger permanent.

Bruksanvisning

Hyperhidrose Behandling Basics

Se legen din først for å fastslå årsaken til overdreven underarm svette. The Mayo Clinic bemerker legehjelp er garantert når du befinner deg svett tyngre enn vanlig i den grad at det fører til problemer i det daglige liv. Ta alltid kontakt med lege hvis du begynner å oppleve kaldsvette ledsaget av svimmelhet og brystet eller magesmerter, da dette kan være svar på en alvorlig medisinsk tilstand.

Vurdere en prosedyre som kalles iontoforese. The Mayo Clinic bemerker at denne behandlingen kan utføres av en hudlege for å stoppe underarm svette (samt svette i hender og føtter). Denne behandling, som kan forårsake noe ubehag, involverer levering av et lavt nivå av strøm til underarmene fra en batteridrevet enhet gjennom vannmettede elektrodene. The Mayo Clinic sier at dette må vanligvis gjøres to ganger daglig i 3-4 uker. Underarm svette kan dempes i flere uker, hvoretter behandlinger utføres på nytt. Ifølge Mayo Clinic, er denne metoden for å ta opp underarm svette ikke er egnet for de med pacemaker eller gravide kvinner.

Se inn Botox-injeksjoner - en av de nyere metodene som brukes til å behandle overdreven underarm svette, bemerker IHS. Denne metoden, som ble godkjent av US Food & Drug Administration i 2004 for å behandle hyperhidrose, innebærer å bruke flere injeksjoner av botulinumtoksin i armhulene. Dette toksinet blokkerer svette kjertel evne til å produsere svette. Ifølge IHS, omtrent halvparten av pasientene som fikk Botox-injeksjoner bemerket lettelse fra overdreven svetting i sju måneder. Botox-injeksjoner må gjentas for å stoppe underarm svette.

Spør legen din om kirurgiske alternativer. The Mayo Clinic og IHS oppgir at dette behandlingsalternativet brukes svært sjelden, og bare i tilfeller der underarm svette ikke kan effektivt behandles ved hjelp av en annen metode. Svettekjertlene i armhulene kan fjernes kirurgisk. Vekselvis, en prosedyre kalt endoskopisk thorax sympathectomy (ETS), hvori de nerver som sender signaler til svettekjertlene er kuttet, kan anvendes.

The Mayo Clinic sier at vanligvis en dag opphold på sykehuset er nødvendig etter ETS kirurgi. Imidlertid bemerker IHS at kompenserende svette på andre deler av kroppen, for eksempel rygg, bryst, mage og ansikt, er en vanlig bivirkning av ETS kirurgi - og dette kan være like problematisk.

Tips og advarsler

  • Reseptbelagte antiperspiranter, som inneholder høyere nivåer av aluminiumkloridhexahydrat enn over-the-counter antiperspiranter, kan være et alternativ for å stoppe underarm svette.
  • IHS oppfordrer de som vurderer kirurgi som et alternativ for å stoppe underarm svette permanent å vurdere fordeler og risiko. På grunn av den lave graden av tilfredshet blant de som har valgt ETS kirurgi, IHS sier at prosedyren "kan sjelden, om noensinne, brukes effektivt til å behandle hyperhidrose."
  • IHS bemerker at det er reseptbelagte medisiner som kan innskrenke underarm svette; men fordi disse forårsake en rekke alvorlige bivirkninger, er de ikke en god langsiktig behandlingsalternativ.

Hva er underarm Pronasjon Plane?

Carpal tunnel eller pronator planet syndrom? Pronasjon er rotasjonsbevegelsen av underarmen ved albuen uten å bevege skulderen, underarmen fra å dreie håndflaten opp til håndflaten ned uten å bevege skulderen.

Muskler

De brachioradialis som antagonist til biceps muskelen med pronator Quadratus og pronator Teres muskler slå underarmen i pronasjon eller supinasjon.

Pronator Teres syndrom

Pronator Teres syndrom, som beskrevet av Neurology MedLink, er mindre vanlig enn carpal tunnel syndrom, men fører også til underarm smerte, ømhet, tretthet og nummenhet i tommelen og fingrene.

Carpal Tunnel eller pronator syndrom?

Selv om carpal tunnel eller pronator syndrom kan virke som smerte av overanstrengelse, stadig bruker hånden eller underarmen, som forklart av Mayo Clinic, er carpal tunnel syndrom faktisk en nerve komprimert av en muskel i håndleddet.

Pronator syndrom

Pronator syndrom er en komprimert nerve under pronator Teres muskel i albuen. Dr. Warren Hammer of Chiroweb har funnet ut at pronator syndrom eller pronator Teres muskel kan føre til carpal tunnel syndrom.

Walking Canes

For å unngå-extension hyper av håndleddet når du bruker en stokk, som kan føre til carpal tunnel syndrom, velger en stokk fungerer øvre arm muskler. The Journal of Research and Development i en sammenligning av fire walking canes fastslått at hver stokk jobbet et annet sett med underarm muskler.