Digidexo.com

Hvordan kan jeg miste vekt med en svak skjoldbrusk Do?

Hvordan kan jeg miste vekt med en svak skjoldbrusk Do?


Lav skjoldbrusk funksjon, også kalt hypotyreose, påvirker omtrent fem millioner amerikanere. Den skjoldbrusk er kjertelen som produserer hormoner som regulerer stoffskiftet. Symptomer på lavt skjoldbruskkjertelen funksjon er tretthet og vektøkning, dårlig sirkulasjon, muskelkramper og søvnforstyrrelser. Hypotyreose har også vært knyttet til fedme. Hvis du mistenker at du har en skjoldbrusk problem, er det viktig å gå til legen din og ta en blodprøve for å bekrefte problemet og hva årsakene kan være. En av grunnene til dette kan være en ubalanse jod eller tyrosin mangel.

Hvordan kan jeg miste vekt med en svak skjoldbrusk Do?

•  Ta kontakt med legen din for å se om du trenger thyroid replacement therapy. I så fall kan dette hjelpe skjoldbruskkjertelen til å fungere normalt. Vellykket vekttap avhenger av å ta den rette medisinen, så det er viktig å søke profesjonell hjelp.

Se etter urte alternativer som inneholder commiphora mukul ekstrakt, også kjent som guggul. Denne naturlige urten har blitt brukt i ayurvedisk medisin, en tradisjonell Hindu medisin, for nesten 3000 årene for å øke forbrenningen. Coleus Forskohlii er en annen tradisjonell urt kjent for å øke thyroid funksjon og hjelpe til med vekttap.

Unngå mat som er kjent for å forstyrre skjoldbrusk balanse. Disse inkluderer brus og drikker som inneholder koffein, kunstige søtningsmidler, alkohol, mat som inneholder tilsatt sukker, bearbeidet mat og de fleste rask mat. Unngå mat som inneholder soya er også lurt; disse kan redusere kroppens evne til å produsere thyreoideahormoner, upsetting det endokrine systemet.

Unngå å spise den brassicas familien av grønnsaker, som inneholder goitrogens. Mens spise mer grønnsaker er generelt anbefalt, bør alle med lav skjoldbrusk funksjon ikke spise goitrogen matvarer. Studier har vist brokkoli, grønnkål og kålrabi, neper, sennep, kålrot, kål og rosenkål kan redusere skjoldbrusk-funksjon.

Sørg for at kostholdet ditt inneholder nok jod og tyrosin. Skjoldbruskkjertelen trenger god kvalitet protein for å fungere fullstendig. Gode ​​kilder til tyrosin inkludere meieriprodukter, råvarer (spesielt avokado og bananer), fisk som laks og tunfisk, fjærkre, nøtter og frø. Jod rik mat inkluderer tang og tare.

Spis et bredt spekter av frukt og grønnsaker sammen med hele korn. Fiber er spesielt viktig for vekttap. Organisk brun ris og pasta eller bønner fyller og gir deg langvarig energi. Få nok omega-3 fettsyrer i form av linfrø, linfrøolje, valnøtter eller gresskarkjerner. Snack på en håndfull paranøtter hver dag. Paranøtter inneholder gode nivåer av selen, et viktig mineral for skjoldbruskkjertelen. Studier har vist at de som spiser nøtter, for eksempel paranøtter og mandler, miste mer vekt.

Drikk rikelig med vann og hjelpe fart på stoffskiftet ved å trene minst tre til fem ganger i uken. Regelmessig aerob trening vil øke serotonin, som ofte er lav i mennesker med hypothyreose. Dette vil også hjelpe til med appetitt kontroll og depresjon. Yoga kan være nyttig som det lærer deg hvordan å puste riktig, noe som kan være et problem for alle som er overvektig eller uskikket.