Digidexo.com

Hvordan erstatte brus med vann

Hvordan erstatte brus med vann


Vann er en sunn erstatning for soda. Det kan hjelpe deg å miste vekt, og ofte handler om å drikke vann mer regelmessig er nok til å dempe en brus avhengighet. Men er det noen enkle trinn som kan støtte deg i målet ditt å erstatte brus forbruk med vann.

Hvordan erstatte brus med vann

•  Drikk et stort glass vann så snart du våkner. Dette vil sette scenen for resten av dagen.

Fyll en stor flaske eller beholder med vann før du forlater for dagen. Bær denne flasken med deg uansett hvor du går og drikker fra det jevne.

Endre smaken av vann ved smakstilsetning det, så det minner mer om brus. Prøv å bruke sitron eller agurk skiver eller biter av ingefær eller mynte.

Fight brus cravings ved å nå for din flaske vann i stedet for at boks med brus. Hvis du virkelig trenger en brus, drikk halvparten av en, og deretter drikke tilsvarende beløp i vann.

Spor vann og brus forbruk hver dag til du har fjernet brus fra kostholdet ditt. Sett et mål for hvor mange glass vann du ønsker å drikke en dag, og velg en belønning for å møte dette målet.

Hint

  • Plasser "Drikk vann" påminnelser rundt ditt hjem og arbeidsplass, slik at du husker å komme opp og få et glass vann. Slutte å kjøpe brus, slik at det ikke er tilgjengelig i ditt hjem.
  • Å drikke for mye av noe væske er ikke sunt. Ikke drikk vann til det punktet av kvalme eller ubehag.