Digidexo.com

Hvordan lage en Power Breakfast

Hvordan lage en Power Breakfast


Vi har alle hørt at frokost er det viktigste måltidet på dagen. Til tross for denne kunnskapen, de fleste amerikanere hoppe over deres morgenmåltid alle sammen, erstatning kaffe for mat eller ta en usunn bite på stasjonen gjennom. Enten du prøver å gå ned i vekt eller bulk opp, spise en balansert frokost bestående av næringsrike matvarer vil gi kroppen din den energien som er nødvendig for å fungere effektivt.

Hvordan lage en Power Breakfast

•  Spis en stor frokost. Størstedelen av kaloriinntaket bør være om morgenen for å øke energinivået i løpet av dagen. De fleste mennesker kan forbruke 500 til 700 kalorier til frokost og likevel gå ned i vekt. Hvis du trener på morgenen, spise en del av måltidet før du trener og spare resten til en næringsrik mid-morgen snack.

•  Gå lett på karbohydrater. En alt-carb frokost vil gi deg energi for en bit, men når blodsukkeret faller, vil energinivået reduseres raskt.

Velg sunne alternativer til frokost favoritter. Substitute granola for sukkerholdig frokostblanding og fyll bollen med lav-fett eller soyamelk. Helsekostbutikker selger også smørerstatninger og soya bacon som smaker som ekte vare uten negativ innvirkning på kroppen fungerer.

Plan måltider på forhånd. Hvis du må spise på rømmen, forberede baggies av granola og holde yoghurt og skjeer på kontoret kjøleskap. Forbered smoothies i kveld og avkjøl i en travel cup som er lett å transportere. Måltider som krever ingen matlaging er best for de som hopper over frokosten ofte på grunn av tidspress. Eliminere alle hindringer for å spise en daglig strøm frokost.

innlemme grønnsaker i måltidet morgen. Grønnsaker inneholder viktige vitaminer og mineraler som øker energi og skjerpe årvåkenhet. Drikk et glass grønnsaksjuice eller legge rå spinat til frukt smoothie.

Hint

  • Eksempler på strøm frokost kombinasjoner inkluderer: en banan, yoghurt med granola og appelsinjuice; peanøttsmør på en hel hvete toast, grønnsaker og usøtet tørkede tranebær; eller hele korn usøtet kornblanding med lettmelk eller soyamelk og en frukt smoothie med rå spinat.
  • Noen fete oljer bidrar til hjernens funksjon og positivt påvirke hjerte-og fordøyelses fungering. Linfrøolje, druekjerneolje, og fiskeolje er lett å finne i pilleform. Extra virgin olivenolje er et sunt alternativ til smør eller fett til matlaging.
  • Spise en makt frokost vil dempe sult senere på dagen. Pakk sunn snacks som granola, usøtet tørket frukt og fullkorn kjeks for å unngå å beite på sukkerholdige, fetende mat.