Digidexo.com

Hvordan bruke kolloidalt sølv mot forkjølelse

Hvordan bruke kolloidalt sølv mot forkjølelse


Å ha en kald er ikke moro i det hele tatt. Du lurer sikkert på jakt etter noe for å hjelpe deg å gjenopprette raskere, og du har hørt noe om fordelene med kolloidalt sølv. Kolloidalt sølv-mikroskopiske partikler av sølv suspendert i vann antas av noen, inkludert Daryl Tichy, viseadministrerende direktør for forskning og utvikling av ColloidalSilver.com, å være en stor immunsystem booster og antibiotika rette, og dermed et utmerket valg for behandling av forkjølelse. Vær imidlertid oppmerksom på at kolloidalt sølv ikke er vitenskapelig bevist å være effektive, og heller ikke har blitt godkjent av FDA.

Bruksanvisning

•  Kjøp en flaske med kolloidalt sølv. Du kan sannsynligvis finne noen på ditt lokale helse-mat butikk. Hvis ikke, er det mange nettsteder som selger det på nettet.

Ta opp til en unse av kolloidalt sølv i en tid-seks teskjeer full. Den nøyaktige dosering som er nødvendig for å være effektiv, kan variere fra person til person, i henhold til SilverMedicine.org.

Hold kolloidalt sølv i munnen i minst 30 sekunder før du svelger.

Gjenta, hvor som helst fra en gang om dagen opp til hver fjerde time, avhengig av alvorlighetsgraden av forkjølelsessymptomer. Du kan fortsette å ta kolloidalt sølv i mindre doser (en teskje om dagen) som et supplement etter at symptomene har blitt lettet, eller slutte å bruke som ønsket.

Hint

  • Bivirkninger fra kolloidalt sølv er svært sjeldne, men du bør slutte å bruke hvis du opplever bivirkninger. Den hyppigst rapportert (men fremdeles meget sjeldent) bivirkning er argyria, en blå-grå misfarging av huden. Argyria er aldri blitt rapportert som et resultat av bruk av ren, proteinfritt sølv, men man bør stanse bruk umiddelbart dersom noen misfarging blir lagt merke til.