Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter Med Raw Eating

Cellulitt er fett som er deponert i et bestemt område av kroppen. Det gjør at huden ser humpete med noen innrykkstegn. Redusere kroppsfett og rensing kroppen for overflødig giftstoffer vil bidra til å redusere cellulitt og gjør huden ser bedre. Det er matvarer som kan spesielt bidra til å redusere cellulitter, men det bør være en del av et sunt kosthold og mosjon plan for å få de beste resultatene.

Hvordan bli kvitt cellulitter Med Raw Eating

•  Spis frukt. Frukt, spesielt økologisk, er en fin måte å bekjempe giftstoffer. Den beste frukt for å bli kvitt cellulitter er lyse frukt som blåbær, jordbær, bringebær og tyttebær. Bananer og mango bidra til å redusere væskeretensjon og bedrer blodsirkulasjonen. Appelsiner og grapefrukt har lecithin, som styrker huden.

Spis rikelig med grønnsaker. De beste for forekomsten av cellulitter er spinat, blomkål, tomater, fennikel, paprika og gulrøtter. De har alle lecitin i dem, noe som bidrar til å styrke huden. Agurker og asparges vil kjempe vannretensjon.

Spis fiberrikt matvarer som linser, mungbønner, og røde kidneybønner. De kjemper betennelse i bindevev. Frukt og grønnsaker er også gode høy-fiber matvarer.

Spis gode kilder til protein som kylling og hvit fisk. Aminosyrene vil bidra til å bekjempe væskeretensjon. Fet fisk inneholder fett som vil hydrat huden.

Drikk et glass varmt vann med sitron i morgen. Dette vil avgifte kroppen din med en gang.

Øk kollagen nivåer ved å spise egg, fjørfe og drikke skummet melk. Egg har også store avgiftende midler.

Legg valnøtter, mandler, laks og olivenolje i kostholdet ditt. Deres essensielle fettsyrer hjelper med å reparere hud vev.

Legg løk til maten så mye som mulig. Løk slipper vann buildup fra hudceller.

9. Drikk minst to liter vann hver dag. Dette vil skylle ut giftstoffer som er lagret i fett.