Digidexo.com

Hong Kong Flu Virus Symptomer

Hong Kong Flu Virus Symptomer


Det finnes mange varianter av influensavirus på grunn av sin evne til raskt å mutere. Den Hong Kong influensa har infisert millioner av mennesker rundt om i verden og drept titusener. Selv om belastningen fortsatt eksisterer det var hovedsakelig spredt i løpet av slutten av 1960-tallet og tidlig på 1970-tallet og har siden blitt overkjørt av nyere stammer.

Historie

Den Hong Kong influensa-viruset dukket først opp i Hong Kong i løpet av sommeren 1968, og det ble snart en pandemi. Den Hong Kong Museum of Medical Sciences Society utgitt en bok i 2006 med tittelen "Plague, SARS, og Story of Medicine i Hong Kong" som anslått nesten en halv million mennesker i Kina ble infisert med viruset. På mindre enn en måned spre den til Vietnam og deretter til India og Australia. Amerikanske tropper stasjonert i disse landene ble smittet av viruset, og brakte den tilbake til USA i 1969. En rapport utgitt av Congressional Quarterly i 1986 uttalte at nærmere 50 millioner mennesker i USA ble smittet og 34.000 drepte.

Funksjoner

En artikkel publisert i 2007 av den kanadiske Journal of Veterinary Forskning viste at Hong Kong-syken er sammensatt av flere undertyper av H2N2 og H3N2 influensastammer som muterte sammen. Selv om det kan spres med fugler, er det forskjellig fra andre typer fugleinfluensa ved at det normalt spres ved kontakt med infiserte griser. Symptomene på Hong Kong influensa vises vanligvis dagen etter infeksjon oppstår, men kan ta så lenge som tre dager å bli merkbar.

Identifikasjon

Som de fleste stammer av influensa, er Hong Kong influensa ofte forveksles med vanlig forkjølelse til symptomene forverres eller varer lenger enn en uke. De vanligste symptomene er høy feber, leddsmerter, rennende nese, alvorlig hoste, mangel på energi, og øyeirritasjon. Symptomene vanligvis nå et nivå av alvorlighetsgrad som vil få deg til å bli seng ridd i opptil to uker.

Betraktninger

Den Hong Kong-syken kan være like dødelig som enhver annen stamme av influensa. The Center for Disease Control anslår at om lag 36.000 mennesker i året dør av influensa. Hong Kong influensa er også svært smittsom, så du bør holde seg hjemme hvis du blir smittet. Det er mer sannsynlig at både smitte og forårsake død hos eldre, barn eller personer med kronisk sykdom. Fordi Hong Kong Flu er et virus kan det ikke bli behandlet av antibiotika.

Forebygging / løsning

Den mest effektive måten å unngå å bli smittet er å holde seg borte fra skolen eller andre steder med store ansamlinger av folk under utbrudd. Du kan også få en vaksinasjon fra legen i begynnelsen av influensasesongen. Hvis du blir smittet er det viktig at du alltid dekke munnen når du nyser eller hoste som viruset spres mellom mennesker gjennom partikler kalt aerosoler som er utvist gjennom munnen og nesen.