Digidexo.com

Hvordan å behandle Poison Ivy Umiddelbart Etter Forurensning

Hvordan å behandle Poison Ivy Umiddelbart Etter Forurensning


Urushiol, stoffet i Poison Ivy som forårsaker hudirritasjon, obligasjoner til huden umiddelbart etter kontakt, forårsaker et utslett å utvikle nesten umiddelbart. Du kan ta skritt for å redusere ubehag av en gift eføy utslett, men bare hvis du handle raskt etter forurensning.

Bruksanvisning

•  Bestem om du har hatt eksponering mot Poison Ivy ved å identifisere anlegget. En gift eføy Anlegget består av en treaktig vintre som har grønne mandelformede blader som alltid er gruppert i tre og tre. I tillegg er disse klynger veksle ned vine og blir aldri plassert motsatt av hverandre, og det er ingen torner på anlegget.

Vask forurenset område av huden din så raskt som mulig etter at du har blitt utsatt for giften eføy. Bruk kaldt vann og såpe for å skrubbe så mye av urushiol olje fra overflaten av huden, noe som kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av utslett, og hindre spredning av utslett i tillegg. Ved hjelp av varmt vann kan åpne opp porene i huden og la oljen til å trenge enda raskere.

Lag en pasta med vann, natron og Epsom salter, og bruke lim til en klut til å danne en kald, våt kompress. Apply til det berørte området.

Treat giftsumak umiddelbart etter kontaminering ved å ta en kjølig bad, blande havremel, natron og Epsom-salter i vannet. Ligge i minst 30 minutter for de beste resultatene.

Bruk Calamine lotion å behandle Poison Ivy umiddelbart etter forurensning. Calamine kan redusere kløe og hjelpe fremskynde helbredelses av vabler som kan danne en gang utslettet viser seg. Lotions ved hjelp av sink og alkohol kan også være nyttig i behandling av de berørte områdene.

6. Hold det berørte området tørt og utsatt for frisk luft så mye som mulig. Dekker det berørte området med en bandasje eller klær kan føre til blemmer å bli mer alvorlig, og selv smittet.

Tips og advarsler

  • Husk til å håndtere alle de klær som også kom i kontakt med giftsumak, siden de oljer fra bladene kan forbli potent i lang tid. Vaske klær gjentatte ganger i varmt vann så snart som mulig.
  • Noen aktuelle antihistaminer brukes til å behandle hudirritasjoner kan faktisk forverre utslettet for noen individer. Hvis du trenger å ta antihistaminer, kan du bruke de som er tatt muntlig.