Digidexo.com

hvordan starter urinsyregikt

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking


Ta deg tid til å snakke med barna om farene ved røyking. Starte samtalen kan være den vanskeligste delen, men det kan ha en verdig utfall. Røyking fører til mange helseproblemer, inkludert plager av hjertet, lungene, halsen og munnen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, mer enn 400.000 mennesker dør av røykerelaterte sykdommer hvert år i USA. En stor andel av voksne røykere startet da de var unge. Begynn diskusjonen med barn så tidlig som fem år og fortsette å snakke med dem om det gjennom videregående skole.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Velg et passende tidspunkt når barnet ikke er opptatt av andre aktiviteter. Starte diskusjonen når du ser en annen person røyking, lukte sigarettrøyk eller se en røykfri tegn.

Spør hva barnet vet om røyking og hva han mener om det. Bruk denne muligheten til å fjerne eventuelle krav som røyking ser kult, det føles opprørsk eller det vil hjelpe dem ned i vekt.

•  Informer barnet av de skadelige effektene av å røyke sigaretter. Relatere bivirkninger til ting de forstår. For eksempel, hvis barnet er interessert i sport, diskutere hvordan røyke sigaretter gjør det vanskelig å puste, og ville svekke deres atletiske evner. Dersom barnet er mer interessert i et estetisk synspunkt, snakke om hvordan sigaretter forårsaker dårlig ånde, gule tenner, gråaktig hud tone og farget fingre og negler.

Del din syn på røyking. Forklar barnet hvorfor du gjør eller ikke røyke og informere dem om at du ikke vil ha dem til å røyke. Hvis du er en røyker, diskutere slutte med barnet ditt.

Hvordan starte antiretroviral behandling

Hvordan starte antiretroviral behandling


Selv om det fortsatt ingen kur for hiv og aids, har behandlinger kommet en lang vei siden syndromet ble først identifisert i 1981 Legene sier nå de levealder for HIV-pasienter på antiretrovirale legemidler er normal. En diett av antiretrovirale piller kan ha livreddende effekter. HIV-pasienter vil sannsynligvis nødt til å ta disse pillene for hele livet, men og de har bivirkninger. Her er noen tips om hvordan å komme i gang.

Hvordan starte antiretroviral behandling

Ved hjelp av antiretroviral behandling

•  Finn en lege med erfaring i behandling av HIV og AIDS, slik som en smittsom sykdom spesialist. Gjør en avtale og forberede spørsmål til legen din på forhånd. Spør legen din om risikoen ved bruk av antiretrovirale, andre sykdommer du kan stå i fare for og hvordan du kan forebygge HIV-smitte til andre.

•  Har legen måle CD4-tall. Motta virusmengde test og gjennomgå stoffet motstand testing og eventuelle andre tester legen kan bestille. Disse testene vil hjelpe avgjøre om de skal starte antiretroviral behandling og som antiretrovirale å bruke.

Diskuter fordeler og bivirkninger av de ulike antiretrovirale regimer med legen din. Legen din vil fortelle deg hvilke antiretrovirale legemidler er best for deg, basert på testresultatene.

Ta antiretrovirale legemidler som foreskrevet. Ulike antiretrovirale legemidler har ulike doser tider og krav. Ta dine narkotika på de angitte tider og gjøre noen endringer i kostholdet som instruert.

Ikke slutte å ta antiretrovirale medikamenter med mindre du snakke med legen din først. Resistens kan utvikles hvis du ikke følger din antiretroviral behandling på riktig måte, noe som kan begrense fremtidige behandlingstilbud.

Hint

 • Faktorer å vurdere når du velger en antiretroviral behandling inkludere narkotika testresultatene for resistens, antall piller på diett, hvor ofte piller må tas, andre sykdommer eller tilstander du har, og om du er gravid. Antiretroviral behandling vil ofte innebære flere forskjellige stoffer som blir tatt i løpet av dagen.
 • Du trenger ikke å starte antiretroviral behandling bare fordi du har HIV. Legen din vil hjelpe deg å finne det beste tidspunktet å starte. Være klar over de mange bivirkninger til antiretrovirale midler, inkludert hodepine, kvalme, oppkast, diaré, søvnløshet, trøtthet og dårlig leverfunksjon.

Hvordan starte å spise mindre og gå ned i vekt

Hvordan starte å spise mindre og gå ned i vekt


Alle slutter å spise når hans eller hennes magen er full og gir tegn til at hjernen til å stoppe. Det er derfor de gjør dette operasjoner for å gjøre magen mindre, slik at folk må spise mindre. Men det er en annen og langt mer enkel måte å spise mindre og gå ned i vekt. Finn ut hvordan:

Hvordan starte å spise mindre og gå ned i vekt

•  Før du starter en diett, være mentalt forberedt på det. Hvis du ønsker å gjøre dette til en suksess, må du få tankene positivt om den. En god måte å forberede deg er å skrive ned tanker om deg selv og dine mål. Hvis du gjør dette hver morgen, en dag vil du si til deg selv: Ja, i dag er jeg klar til å spise mindre og gå ned i vekt!

Trikset er å spise mindre porsjoner. Noen prøver å drikke vann før hvert måltid, slik at deres appetitt vil være mindre. Men dette ofte ikke 't hjelp av er ikke nok. Spise mindre er vanskelig og miste vekt også.
Men det er en diett som kan hjelpe deg.

Denne dietten finnes av barer som du må ta 30 minutter før hvert måltid, med et glass vann. It'si bevist at du er mett mye raskere enn uten, og som vil resultere i å spise mindre og derfor miste vekt.

Barene smaker godt, og de ​​tilbyr også snacks og drikke pakker.
Hvis du følger denne dietten, kan du miste 24 pounds i 12 uker.
Du vil være klar for sommeren!
Og husk å fortsette å skrive dine tanker hver dag, også i løpet av dagene av dietten og til slutt vil du ha en bok som hjelper deg å føle deg bra og bo godt! Lykke til!
Hvis du ønsker å gå for det, se på de ekstra ressursene.

Hint

 • Prøv å tenke positivt om deg selv!

Hvordan starte dagen med takknemlighet

Hvordan starte dagen med takknemlighet


En takknemlig person er mer sannsynlig å oppleve en lykkelig dag. Når du starter dagen med takknemlige bønner, i stedet for egoistiske forespørsler, vil du få mer av det du trenger for å lykkes. En holdning av takknemlighet reflekterer over alt du gjør og alle du kommer i kontakt med. Så få sitater sammen og kick off dine dager i den mest positive sinnstilstanden du kan mønstre. Les videre for å lære hvordan du kan starte dagen med takknemlighet.

Bruksanvisning

Hang sitater på steder hvor du vil se dem i morgen. Speilet på badet eller på toppen av kommoden din kan være gode steder å plassere dine favoritt sitater minner deg på alt du har å være takknemlig for.

Form en vane å ta et par minutter og notering 10 ting du er takknemlig for hver morgen. Disse tingene kan omfatte alt fra folk i livet ditt til ditt hjem eller din helse og dine eiendeler. Du kan være takknemlig for undervisning og muligheter, velsignelser og nye ideer.

Carry en glatt stein eller krystall i badekåpe, slik at den kan minne deg på å være takknemlig når du berører den i morgen. Flytt steinen til lommen og fortsette med takknemlig holdning hele dagen hver gang du legger hånden i lommen.

Spill av en oppløftende CD eller lytte til en radiostasjon. Disse kildene vil fylle hodet med tanker om takknemlighet.

Start en takknemlighet journal og holde den i nærheten av sengen. Strekke seg etter det når du kommer opp eller når du er dressing eller gjøre sengen og skrive om din takknemlighet. Skrive gjør ofte en følelse enda mer ekte og håndgripelig.

Hvordan starte opp en Pain Clinic

Smerteklinikker er en viktig del av helsevesenet og gi en uvurderlig tjeneste til alle dem som trenger smertebehandling. Åpning av en smerteklinikk kan oppnås ved alle de som ønsker å være en del av helsesektoren.

Bruksanvisning

Secure finansiering. Både oppstart penger og langsiktig økonomisk planlegging bør vurderes før du åpner en klinikk. Finn ut hva Medicare, Medicaid, og forsikringsselskaper vil godkjenne eller ikke godkjenne. Du trenger nok penger for plassering, utstyr og rekvisita, lønn, og annen virksomhet utgifter.

Finn et sted. Velg et sted som har nok plass for individuelle behandlingsrom, en resepsjon, et venterom, kontorlokaler for en lege og andre spesialister, et oppbevaringsområde, medisinske journaler lagringsområde, toaletter, og en ansatt pause område. Noen steder kan trenge å bli delt inn i individuelle områder for ønsket oppsett og andre kanskje ikke.

Leie ansatte. Begynn å plassere annonser i lokale aviser eller på nettet for å finne den ideelle ansatte før klinikkens åpningen. Sykepleier utøvere kan være verdifulle eiendeler til en smerteklinikk. De kan bistå med diagnostiske og kirurgiske prosedyrer utført på kontoret, triage pasienter ved behov, og svare på medisinske spørsmål. Spesialister i psykiatri eller psykologi er anbefalt for en smerteklinikk for å gi veiledning og støtte for de pasientene som lider med smerter på en jevnlig basis. Helsepersonell som er spesialister i anestesiologi, nevrologi, farmakologi, og fysioterapi bør også være tilgjengelig på en smerteklinikk for å gi best mulig omsorg for alle pasienter som søker behandling på klinikken. Medisinsk fakturering spesialister er en viktig del av en smerteklinikk og kan sørge for at regninger blir sendt ut og betalinger er mottatt, slik at klinikken kan betjene og yte tjenester til pasientene. Ansette personale og bringe dem inn i klinikken før åpning gjør at de ansatte til å bli kjent med klinikken og gir mulighet for en gjennomgang av standarder, generelle kontordrift, og de retningslinjer og prosedyrer på forhånd. Diskuter alt, fra hvordan å hilse pasienter til å håndtere problemsituasjoner. Klinikken vil ha en jevnere åpning og større suksess hvis alle ansatte kjenner sine stillinger, arbeidsoppgaver eller beskrivelsen, og ansvar før du åpner døren.

Få utstyr og forsyninger. Bestille mengden forsyninger nødvendig for å tilby høy kvalitet behandling til pasienter pluss ekstra i tilfelle uforutsette situasjoner, som for eksempel en elektronisk pasient som trenger å bli sett, bør de oppstår. Når klinikken er første gang, kan utstyret og levere mengder må estimeres. Bestemme hvilke tjenester vil bli tilbudt i klinikken og hva forsyninger er nødvendig for å yte de tjenestene for hver pasient. Tenk alt du trenger, fra maskiner til tørkepapir, såpe, medisiner, bandasje forsyninger, testutstyr, sengetøy, stoler, eksamen bord, et arkivsystem, datasystem, telefonsystem, pasient kjoler, penner, papir, magasiner, etc. lage en liste over ønsket utstyr og forsyninger kan gjøres mens utforme oppsettet av klinikken for å kunne fastslå hva som trengs og hvor det er nødvendig. For eksempel finne ut hvor de enkelte behandlinger rom vil bli plassert og lage en liste over hvert element som er nødvendig i alle rom.

Sett opp retningslinjer, prosedyrer og fakturering. Smerte er en veldig vanskelig ting å håndtere. Det kan være nødvendig å opprette en policy og prosedyre manuell eller plan som har regler og konsekvenser for å hjelpe når du arbeider med mer vanskelige pasienter. For eksempel kan avtaler brukes med pasienter som sier hvordan og når medisiner skal brukes til behandling av smerter og hvilke konsekvenser vil oppstå hvis pasienten misbruker den foreskrevne medisiner. Bestemme om du skal leie din egen fakturering spesialister eller ansette en utenforstående selskap. Hvis du bestemmer deg på in-house fakturering, gjør at det er kontorlokaler for dem.

Market klinikken. Plassere annonser i den gule sider, aviser, TV og radio. Diskuter smerteklinikk med leger, terapeuter og andre medisinske fagfolk som kan anbefale klinikken til sine pasienter som kan ha nytte av tjenestene som tilbys på klinikken. Løpesedler kan gjøres og sendt til beboerne i området hvor klinikken ligger. Sykehjem, rehabiliteringssentre, sykehus, legekontorer, terapikontorer og apotek er også fantastiske steder å vise løpesedler slik at pasienter som trenger tjenester som tilbys på klinikken vil kunne se dem. Et åpent hus på klinikken for publikum er en fin måte å introdusere klinikken, møte potensielle pasienter og diskutere tilgjengelige tjenester, behandlinger, prosedyrer og alternativer som vil bli gjort tilgjengelig for pasientene på klinikken.

Tips og advarsler

 • Starte en bedrift kan være risikabelt. Sørg for at det er behov for tjenesten i ditt område. Tilby høy kvalitet pasientbehandling og markedsføring av virksomheten er avgjørende for å lykkes.
 • Husk å sjekke ut alle kilder til finansiering for smerteklinikken for å sikre at disse finansieringskildene er legitime. Ikke signere kontrakter eller noen form for avtale uten å konsultere en advokat.

Hvordan starter jeg Candida Diet?

Hvordan starter jeg Candida Diet?


Candida diett, også kjent som gjær kosthold, er en detox diett for å rense kroppen for Candida albicans gjær. Ifølge Candidadiet.com, er det en opportunistisk sopp som forårsaker symptomer som tretthet, vektøkning, leddsmerter og gass. Det er fordi som soppen vokser det frigjør et giftig stoff som påvirker immunsystemet og etterlater deg med ubehagelige symptomer. Visse matvarer høy i gjær er kjent for å forårsake dette problemet. Å kvitte kroppen av soppen, varer Candida diett vanligvis ca tre uker og krever en forpliktelse til å komme i gang, begynner med en innledende, streng detox.

Analysere din livsstil

For å starte Candida diett vil du virkelig trenger å analysere hvordan du spiser og andre livsstilsfaktorer. I tillegg til mat med høyt gjær, den fremste årsaken til Candida er antibiotika, så det er viktig å snakke med legen din om du bruker bare de antibiotika du virkelig trenger. Også snakke med legen din om eventuelle andre medisiner du tar som kan forårsake et problem med Candida diett.

Rensing

Det er lurt å begynne med å gjøre et kolon rens, som består av å drikke en grønnsaksbuljong bare i syv dager. Noen mennesker velger å gjøre en colonic vanning. Det kan være lurt å sjekke med legen din om hvorvidt det er riktig for deg. Du kan også kjøpe drikke på ditt lokale kosthold og ernæring butikk som kan hjelpe deg å detox eller skylle leveren din.

Kosttilskudd

Etter at du har renset systemet ditt, må du fokusere på en ny, streng diett i to uker. Du må eliminere frukt, nøtter, sjokolade og koffein fra kostholdet ditt med en gang. For eksempel, frukt har et høyere sukkerinnhold og mate på Candida sopp og hjelpe den vokse. Det samme gjelder for alkohol. Koffein er kjent for å kickstart Candida også. Den gode nyheten er at du kan spise tonnevis av grønnsaker fra brokkoli til kål, og meieri som yoghurt. Grønnsaker hjelpe absorbere Candida sopp og bære den ut av kroppen din, og yoghurt setter gode bakterier tilbake i magen. Du kan også spise ikke-klebrig korn som brun ris som hjelper absorbere sopp.

Bivirkninger

Under første detox kan du oppleve symptomer som hodepine og kvalme. Dette er helt vanlig i denne fasen av dietten. Det er faktisk kjent som die-off del av dietten. Ifølge Candidadiet.com, er die-off når gjærceller blir drept i et hurtig tempo og metabolske biprodukter blir sluppet inn i systemet ditt. Dette die-off periode kan forårsake disse ubehagelige symptomer. Å hjelpe, drikke mye vann og øke inntaket av vitamin C.

Hvordan starter jeg opp Cancer Peer støtte grupper?

Hvordan starter jeg opp Cancer Peer støtte grupper?


Overvinne kreft kan være ensom. En av de største problemene folk har når du går gjennom en slik traume er ikke å ha andre å snakke med som opplever det samme. Det er der en kreft støtte gruppe kan være nyttig. Hvis det ikke er noen aktuell gruppe i ditt område, kan du starte din egen med en gruppe av jevnaldrende.

Bruksanvisning

•  Spør din lege om hennes andre kreftpasienter. På grunn av taushetsplikt, kan du ikke få navn på personer som er interessert i å bli med i en støttegruppe, men legen din kan tillate deg å plassere materialer om gruppen i hennes kontor. Hvis legen din gir deg tillatelse, skrive opp flyers annonsere møtet, og plassere dem i hennes venterommet.

Kom i kontakt med helsepersonell. Kontakt utdanning eller sosiale tjenester avdelinger på ditt lokale sykehus for å se hva eksisterende ressurser er tilgjengelige. Mange ganger disse fagpersonene er i kontakt med andre kreftpasienter og yte tilknyttede tjenester til deres omsorg. De kan også være villig til å jobbe sammen med deg for å hjelpe danne en gruppe. De kan også være i stand til å bistå med å sikre et rom på sykehuset for gruppen å møte.

Planlegg møtet. Bestemme hvor ofte gruppen vil møte, hvor det vil møtes og hvor lenge møtet vil vare. Parametrene i hvordan offisielle eller uformelle møtene vil bli, om det vil være gjesteforelesere eller hvis helsepersonell vil være tilgjengelig til å møte og dele sin kompetanse. Avgjøre om forfriskninger vil bli servert, som vil gi dem og hva de vil bestå av.

Kontakt medier. Lokalavisen og elektroniske medier kan hjelpe deg publisere dannelsen av gruppen. Hver og en av disse uttakene kjører det som er kjent som offentlige tjenester, og de tilbyr denne tjenesten gratis. Fortell dem når og hvor konsernet vil møte, og gi et telefonnummer for interesserte folk til å ringe for mer informasjon. De fleste medier krever at informasjonen være skriftlig, men hvis du er usikker på hvordan du skal samle inn informasjon, nærmer en lokal PR-firmaet eller foreningen for å se om noen vil sette sammen en pressemelding for deg gratis.

Tips og advarsler

 • Velg en gruppeleder som vil overvåke møter.

Hvordan starte på nytt

Hvordan starte på nytt


Livshendelser som tap av et ekteskap, forhold eller karriere kan tvinge deg til å starte på nytt i et liv som er mye annerledes enn den du er vant til. Det kan være lurt å begynne på nytt igjen for å komme seg ut av en dårlig situasjon og forbedre ditt liv og relasjoner. Det er mulig å starte på nytt med hell og ha det livet du ønsker.

Bruksanvisning

•  Lag en forpliktelse til å endre og å gå utenfor komfortsonen. Du kan bo i en brunst (som en jobb som du hater eller en giftig forhold eller et tankesett) rett og slett fordi det er behagelig. Bestemme seg en gang for alle å starte på nytt og gå videre, så gjør det.

Gi deg selv litt tid til å sørge over tapet av ditt gamle liv. Hvis du har mistet en ektefelle eller en lang karriere, vil dette være en lang smertefull prosess. Selv om du mister noe som du ikke har vært fornøyd om eller som har vært dårlig for deg, vil du fortsatt trenger tid til å komme over det. Ikke hoppe for fort inn i en "rebound" forhold eller jobb som du vil være fornøyd med senere.

La folk få vite om din status. Hvis du leter etter en jobb eller ønsker å møte noen for et nytt forhold, vil de holde deg i tankene når de får fører.

Finne ut hva du vil gjøre videre. Forestill deg hva du vil endre, og hva du vil gjøre hvis du kunne leve livet ditt om igjen. Tenk på ting som du alltid har ønsket å gjøre.

Lag en plan for hvordan å komme dit du ønsker å være. Kartlegge konkrete skritt å ta hver dag.

analysere hva som gikk galt i fortiden og finne ut hvordan du kan endre det. Lære de ferdighetene du trenger for å ha en tilfredsstillende jobb eller forhold. Søke rådgivning eller terapi for å få hjelp i å lære nye ferdigheter.

Bli med sosiale grupper for å møte nye mennesker og kontakter. Prøv nye hobbyer, spesielt de som du kan gjøre med en gruppe. Hvis du leter etter et nytt forhold, ser for hobbyer og grupper som appellerer til begge kjønn.

Hvordan starte en Biggest Loser Competition

Har din kontor, skole, kirke eller organisasjon ønsker å utfordre hverandre med en største taperen konkurranse? Følg disse enkle trinnene og få dine venner og familie på den sunne veien!

Hvordan starte en Biggest Loser Competition

Finn en gruppe interesserte folk på jobben din, samfunnet organisasjon eller din menighet. Jo flere mennesker, jo større blir premien du vil ha. Arbeid er et naturlig sted for folk å utfordre hverandre!

Still inn parameterne umiddelbart.
$ 10.00 per person - eller enhver rimelig beløp. Bestemmer alltid hvordan pengene skal fordeles opp foran. Vinneren tar alt eller belønne den første, andre, og tredje største vekt tapere. Eller etablere en slags ukentlige belønninger.

•  Bestem hvor lang konkurransen skal vare. To til tre måneder er en god gjennomsnittlig tid for folk å begynne å miste vekt.

Finn en pålitelig person til å være ansvarlig for penger og veie-ins. Dette må være den samme personen og det samme skala for alle.

Del startvekt med slutten vekt og ta det prosentandel av som partituret. Den med den største prosentandelen av vekttap er vinneren.

dele pengene en måte som er avtalt

Hint

 • Denne konkurransen kan være en stor bonding erfaringer med dine kolleger eller venner. Pengene tapt, og konkurransen kan være en stor motivator for å få folk på sunt spor. Ha det gøy!

Hvordan starter jeg en vellykket Fitness Jazzercise Business?

Hvordan starter jeg en vellykket Fitness Jazzercise Business?


Hvis fitness er din lidenskap, og du vurderer å bygge din egen virksomhet, kan det være lurt å vurdere Jazzercise franchise. Jazzercise, som kombinerer pilates, yoga, kickboksing og andre aerobic øvelser, er en populær form for trening og er en av de mest populære og vellykkede franchise muligheter, bringe i en total inntjening på over $ 90 millioner per år, ifølge Judi Sheppard Misset, grunnleggeren av Jazzercise Fitness. Med nøye planlegging og noen enkle trinn, kan du kjøre din egen lykkes Jazzercise Franchise selskap.

Hvordan starter jeg en vellykket Fitness Jazzercise Business?

Bestem hvilke Franchise mulighet til å forfølge

•  Gå til Jazzercise nettsted for å avgjøre hvilken franchise mulighet som fungerer best for deg. De tilbyr to ulike typer franchisetakere. Du kan enten sette opp en Jazzercise instruktør Franchise, hvor du er både eier og instruktør, eller du kan sette opp en Jazzercise business franchise, der du eier og administrere virksomheten uten faktisk å undervise klassene. Du vil ansette sertifiserte instruktører til å undervise for deg.

Hvis du valgte Jazzercise instruktør Franchise, laste ned Franchised Instruktør Application online og sende det til en Jazzercise Distriktsleder 10 uker før workshopen.

Planlegg en bevegelse screening med distriktssjef, får HLR-sertifisering og begynne å studere med den medfølgende materialer for Jazzercise verksted. Du må også fylle ut et online Health & Fitness eksamen, og ved bestått, vil du bli godkjent for å delta på workshop. Når du passerer eksamen og fullføre verksted, er du en franchisetaker og sertifisert Jazzercise instruktør.

Hvis du valgte Jazzercise business franchise, laste ned og fylle ut søknaden før du sender den til Jazzercise Distriktsleder fire uker før workshopen. Send inn ditt bevis på HLR-sertifisering eller delta på en HLR verksted hvis du ennå ikke er sertifisert. Delta på et Jazzercise workshop, hvor du vil få opplæring om drifts-franchise. Ved ferdigstillelse, er du en Jazzercise Forretningsfranchisetaker.

Se på Franchise-avtalen og Offering Circular sendt til deg fra Jazzercise, Inc. Både Franchised instruktører og Business Franchise eiere må gå gjennom, signere og sende den opprinnelige avtalen til:

Jazzercise, Inc.

2460 Impala Drive,

Carlsbad, CA 92010

Att: Franchise Zone

Vær klar til å bruke $ 1000 til starte opp Jazzercise tjen penger hvis du er i USA eller $ 500 hvis du er i et annet land. Etter tre måneder, er du pålagt å betale et minimum av $ 50 per måned eller 20% av brutto driftsinntekter. Du vil også trenge å kjøpe omfattende generell ansvarsforsikring, som kan fås gjennom Jazzercise for $ 185 til $ 225 per år. Du er ansvarlig for å gi musikk, som kan koste opp til $ 1000, avhengig av hvor musikken er kjøpt. Du er pålagt å ha e-evne, en DVD-spiller, musikkanlegg, en scene og mikrofoner. Du må bruke tid og penger på markedsføring din Jazzercise virksomhet og sikre en plass som du kan leie for en rimelig avgift.

Sjekk din økonomiske situasjon. Hvis du bruker dine egne penger fra en sparekonto, sørg for at du har nok penger til å dekke minst den første driftsår. Hvis du trenger et lån, utforske ulike alternativer for å se hva som passer din økonomiske situasjon beste.

Hvordan Start Carvedilol etter stopper for mindre enn en uke

Hvordan Start Carvedilol etter stopper for mindre enn en uke


Carvedilol er en reseptbelagte medisiner foreskrevet for hjertesvikt og høyt blodtrykk. Hjertesvikt er når hjertet kan ikke riktig pumpe nok blod til alle deler av kroppen, og kan være medfødt eller et resultat av et hjerteinfarkt. Carvedilol tilhører en gruppe legemidler som kalles betablokkere, som sakte ned pulsen og slappe av blodårene til å hjelpe hjertet pumpe mer effektivt og redusere blodtrykket.

Hvordan Start Carvedilol etter stopper for mindre enn en uke

Bestem antall ubesvarte Doser

•  Tell antall dager du har gått glipp av din medisinering. Stoppe inntaket av Carvedilol for mindre enn en uke kan være en periode på alt fra en dag til seks dager.

Sjekk resept etiketten. Hvis du tar den utvidede-release formel, vil dosen din trolig være en gang per dag. Andre formler er vanligvis å bli tatt to ganger per dag.

Multipliser antall doser du er ment til å ta per dag med antall dager du har vært uten medisinering. Dette er det totale antall doser du har gått glipp av.

Spør legen din

Telefon legen som foreskrevet deg Carvedilol og fortelle ham hvor mange doser du har gått glipp av.

Følg legens instruksjoner. Hvis du har gått glipp av bare noen få dager igjen av doser, vil legen sannsynligvis be deg om å bare fortsette å ta Carvedilol som du var før.

Ikke gjenoppta tar Carvedilol hvis du lege forteller deg ikke til. Hvis du sakte økt din dose over tid, noe som er vanlig med Carvedilol, og deretter brått stoppet for nær en uke (5-6 dager), kan legen din vil at du skal starte tilbake på en lavere dose for å redusere mulige bivirkninger fra å stoppe og starte medisineringen.

Hint

 • Det er viktig ikke å slutte å ta Carvedilol plutselig. Du vil sannsynligvis oppleve bivirkninger, så legen vil trolig foretrekke å redusere dosen gradvis over en periode på to uker. Hvis du har problemer med å huske å ta medisiner, bør du snakke med legen din om forskjellige alternativer i stedet for gjentatte ganger å stoppe og starte medisinering.
 • Hvis Carvedilol er stoppet lenger enn en uke, bør du kontakte legen din før du starter, så vil du sannsynligvis trenger for å starte med en mindre dose og jobbe deg tilbake til den forrige dose, slik det vanligvis gjøres når du starter Carvedilol.
 • Denne artikkelen er kun ment som informasjon og er ikke profesjonell medisinsk hjelp. Alltid legen din når du opplever endringer i dine symptomer, eller når du vurderer å starte, stoppe, starte på nytt eller justere noen form for medisiner eller supplement, og ikke gjør det mot legens råd.

Hvordan å starte dagen uten koffein

Noen ganger kan det føles som den eneste måten å våkne opp om morgenen er med en varm kopp kaffe. Varmen, koffein rush - det er en flott måte å starte dagen. Men opp om morgenen kan gjøre deg krasje i ettermiddag. Og for mye koffein i løpet av dagen kan påvirke din konsentrasjon, stress og søvn. Følgende er noen tips for å hjelpe deg å starte dagen uten koffein.

Hvordan å starte dagen uten koffein

•  Strekk den ut. Mens du sover, bremser blodsirkulasjonen og musklene stivner. Tumbling ut av sengen for raskt kan sjokkere systemet og også føre til skader. Når du våkner opp, tar et minutt å puste dypt og strekke alle dine store muskler. Dette vil hjelpe musklene varme opp, øker blodsirkulasjonen og hjelpe deg å føle deg mer våken.

Hydrate. I stedet for å nå for en kopp kaffe eller te, ta en kopp vann i stedet. Kroppen din tørker i løpet av natten, og dette kan gjøre at du føler deg ekstra trøtt om morgenen. Drikker koffeinholdige drikker kan forverre din dehydrering. En kopp vann først i morgen vil hydrat deg og hjelpe deg å våkne opp.

•  Spis godt. Retten drivstoff vil hjelpe kroppen din komme i bevegelse. Ha en sunn frokost med magre proteiner som egg, komplekse karbohydrater som havregryn eller quinoa sammen med noen frukt eller grønnsaker.

kommer i gang. Gjenstander i bevegelse har en tendens til å holde seg i bevegelse. Det fungerer for atomer og det vil fungere for deg. Når du er oppe, komme i gang med dagen. Sjekk din å gjøre listen og begynne å bevege seg gjennom det. Det kan ta deg et minutt å få opp til hastighet, men når du gjør det, vil du føle deg like bra og fungere like bra og alle uten koffein.

Hvordan Start en makrobiotisk diett for Cancer

De fleste alle som er interessert i å opprettholde deres helse kan dra nytte av en makrobiotisk diett. Noen mennesker selv rapporterer behandle kreftsykdommen hell med denne dietten. Du bør forstå hva som er involvert i å følge en makrobiotisk diett før du begynner en.

Bruksanvisning

Endre de faktorene som fører til kreft. Siden sykdommen er et tegn på ubalanse i kroppen, ifølge Dr. Michio Kushi i "The makrobiotiske tilnærming til kreft," du trenger for å behandle kreft med en holistisk (sinn, kropp, ånd) tilnærming. Makrobiotiske diett bidrar til å gjenopprette balansen gjennom justeringer i kosthold, livsstil og tenkemåte.

Studer makrobiotiske prinsipper. Sørg for at du forstår hva de innebærer, og om du ønsker å implementere dem i livet ditt. Etter makrobiotiske diett betyr å gjøre livsstilsendringer; det er ikke en en-dagers arrangement.

på lager pantry og kjøleskap med riktig mat. Denne dietten innebærer forbruk av hele korn, så som brun ris, bygg, bokhvete hirse og blant mange andre. Grønnsaker utgjør om lag 25 til 30 prosent av en persons daglige matinntak, mens bønner utgjør 10 prosent av det daglige matinntaket. Å ha riktig mat hjemme vil gjøre det lettere å starte og holde på diett.

Klargjør makrobiotiske måltider daglig. Det er ingen bearbeidet kjøtt, microwavable frosne måltider eller fast food. Du trenger vilje til å ta den tiden det tar å handle for og forberede måltidene. Husk at denne dietten innebærer skreddersy matvarer i henhold til type kreft eller sykdom; din makrobiotiske kostholdsekspert kan hjelpe deg med dette.

Spis dine måltider med takknemlighet og tygge maten ordentlig. Makrobiotiske spise innebærer mer enn å spise for å tilfredsstille sult. Grunnlaget for denne dietten er prinsipper som fremmer optimal sirkulasjon av naturlige energier i kroppen.

Forplikt deg til å leve det livet du ønsker å bruke makrobiotiske prinsipper som din guide. Macrobiotics innebærer ditt syn på livet i denne verden. Dens formål er å støtte deg å være i verden på en sunn og lykkelig måte. Du er klar til å begynne dietten hvis du finner ut at du kan innlemme disse trinnene inn i livet ditt.

Hvordan å starte Rabarbra Diet

Når du tenker på vekttap og diett, rabarbra normalt ikke pop i ens hode - det vil si, inntil nylig. I Vest-Europa en ny kjepphest diett kjenner som Rabarbra Diet har fått i popularitet, og kan bli den neste store vekttap mani i USA.

Bruksanvisning

•  Hva er rabarbra kosthold?

Mange i Vesten har en tendens til å vurdere rabarbra som noe mer enn en grønnsak som ofte koblet sammen med jordbær i en pai. De mange fordelene med rabarbra, men har vært kjent med andre kulturer i tusenvis av år. Kineserne har brukt rabarbra som medisinplante i over fem århundrer. Rabarbra Diet stammer fra Huangdi Neijing, som er en gammel kinesisk medisinsk tekst. Tilhengerne av rabarbra diett si at rabarbra øker effekten av jern fra meieriprodukter, og dermed forårsaker kroppen til å lagre mindre fett.

The Diet

Ifølge Weight Watchers UK Magazine, for å følge Rabarbra Diet, erstatte to måltider - frokost og lunsj - med kokt rabarbra og en servering av et meieri produkt som melk eller yoghurt. Spis middag som du normalt ville og deretter starte hele prosessen på nytt neste dag. Du fortsetter på denne måten til du har nådd målvekten.

Siden Rabarbra Diet er fortsatt relativt nytt, ikke mye er kjent om det. Det har ikke vært noen vitenskapelig forskning for å understøtte virkningen av rabarbra Diet.

Fordeler med rabarbra

Rabarbra er en god kilde til fiber, kalsium, kalium og vitamin C. Det hjelper stimulere stoffskiftet, noe som hjelper deg å forbrenne mer av disse uønskede kalorier. Ifølge en studie 1999, rabarbra har også vist seg å senke kolesterol og øker utskillelsen av gallesyrer.

Antocyaner er funnet i de røde og lilla pigmenter av visse planter som rabarbra. De antocyaniner som finnes i rabarbra inneholder antioksidanter. Ifølge The National Cancer Institute, kan antioksidanter forsinke eller hindre utvikling av kreft.

Tips og advarsler

 • Bladene av rabarbra planten, kokte eller rå, bør ikke brukes, fordi de inneholder oksalat og andre giftstoffer som kan være dødelig. I små doser, kan oksalat toksin forårsake svie i munn og svelg, samt hevelse og kvelning. I større doser, kan det føre til pustevansker, kramper, koma og død.

Hvordan starte en frukt diett

Det amerikanske Department of Agriculture, registrerte dietitians, og ernæringseksperter overalt anbefaler at frukt og grønnsaker utgjør en betydelig del av ditt daglige kosthold. Folk med lengst levetid på jorden, på den japanske øya Okinawa, spiser mer enn halvparten av sitt daglige inntak av kalorier fra frukt og grønnsaker. Nesten hvert vitamin og mineral som kroppen din trenger kan finnes i frukt og grønnsaker, og de er blant de mest næringsrike kilder til mat per kalori. Starte en frukt kosthold er en god måte å endre dine spisevaner, stabilisere blodsukkeret og detox kroppen din.

Bruksanvisning

Starte en frukt diett

•  Velg frukt, med et øye mot variasjon, blande frukt med forskjellig surhetsgrad for enkleste fordøyelsen. Skyt for å få minst en servering fra de fem farger: rød, gul, grønn, hvit og blå / lilla. Bli kjent med næringsinnholdet i frukt, slik at du får en god balanse av vitaminer og mineraler.

Husk at mange av de matvarer som du kan vurdere grønnsaker er faktisk frukter. Hvis den inneholder frø, er det en frukt. Plukk opp tomater, paprika, avokado, squash, oliven og bønner, og spre næringsformue.

For beste smaken, velger frukt som er moden, frisk og i sesongen. Siden frukt kommer til å være din stift, finne den beste smaker frukt du kan.

Spis frukt rå så ofte som mulig, for å få maksimal fiber og næringsstoffer fra maten. Fruktjuice er greit, men bør ikke omfatte hoveddelen av kostholdet ditt. Kutt frukten opp i serveringsstore biter på forhånd, slik at måltider er enkel og praktisk.

Ta en spiseskje eller to av linfrø olje per dag, sammen med tilskudd av vitaminer D og E. Disse vitaminene er fettløselige, så spiser dem sammen med linfrøolje eller en fet frukt som avocado. Linfrøolje vil gi deg de gunstige omega fettsyrer som kroppen din trenger.

Spis når du er sulten, selv om det betyr å spise seks eller flere ganger om dagen. Det trenger ikke å være et fullverdig måltid hver gang. Målet er en porsjon eller to av frukt for å holde kanten av og blodsukkernivået. Hvis du binging, så du venter for lenge med å spise.

Drikk rikelig med vann for å hjelpe kroppen din å håndtere økningen av fiber i kosten. Ikke overdriv det, som du får rikelig med væske fra frukt.

Hint

 • De første tre eller fire dager med denne dietten er det vanskeligste, som du kjemper din normale lyster og vaner. Du kan i utgangspunktet bestemme seg for å gjøre dette for en uke. Men etter de tre første dagene, kan du velge å forlenge dietten så lenge som en måned.
 • Når du kommer ut av kostholdet, sakte legge til matvarer som hele korn, kjøtt og fisk og i moderate mengder for å unngå fordøyelsesvansker og ubehag.

Hvordan starte det nye Atkins Advantage 12 ukers program

Endelig er den lave carb diett kjent som Atkins, får en liten støtte fra vitenskap. Med støtte forskning som viser fordelene med denne dietten, har en ny plan blitt utgitt. Denne dietten plan er for langsiktige etterfølgere ikke de som ønsker å slippe et par pounds.

Bruksanvisning

•  Les boken. The New Atkins Advantage spise plan har endret seg gjennom årene. Med en ny, enklere å følge listen over etapper, etter planen er så enkelt som å lese gjennom trinnene.

Vær forberedt før du starter. Å ha en matdagbok, målebånd, skala, carb teller og Ketose strimler på hånden før du begynner The New Atkins Advantage plan er viktig for din suksess.

•  Rens pantry. Dagen før du begynner The New Atkins Advantage planlegger du vil ønske å kvitte hjemmet til noen høye karbohydrat matvarer som kan være en belastning på din suksess.

Mål og veie. Den første morgenen, vil du ønsker å måle kroppen din og veie deg. Hold orden på mål og vekt i maten din journal. Når du slutter å miste vekt for en periode av dager, må du måle og legg merke til hvor mange inches du har mistet.

Legg fiber til kosthold. Mange folk på The New Atkins Advantage plan lider av forstoppelse. Tar en fiber supplement daglig og drikker mye vann vil dempe denne bivirkningen.

Hint

 • Følg planen trinnene nøye for å lykkes.
 • Low carb dietter er sunt og arbeide raskt.
 • Aldri jukse. En bedrager, og du blir nødt til å starte planen all over again!

Hvordan starte en Detox

En detox kan utføres for mange forskjellige grunner. En av de mest populære grunnene er å gå ned i vekt, men mange mennesker utføre en detox for å rense ut avfall og giftstoffer fra sine organer og for å få mer energi. En detox kan være vanskelig for noen, men starter den av rett kan være nøkkelen til en vellykket detox opplevelse.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om du er frisk nok til å utføre en detox. Mens folk flest er, er det noen menn og kvinner som ikke bør detox. De som er gravide, har en alvorlig sykdom eller sykdom, eller lider av anoreksi eller bulimi bør ikke detox.

Velg en detox som er riktig for deg. Det er mange å velge mellom, slik som lemonade detox. Dette innebærer fasting på sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper i tre til 21 dager. Andre detoxes inkluderer en juice raskt eller en rå mat diett. Noen detoxes inkluderer piller som kan hjelpe rense ut systemet gjennom avføring.

Kutt ut så mange dårlige vaner som du kan før du starter din detox. Dette inkluderer koffein, nikotin, over- the-counter og reseptbelagte legemidler, sukker, fett og bearbeidet og junk mat. Å få disse elementene ut av systemet noen dager før detox vil bidra til å unngå sjokkerende systemet ditt på en gang.

Stock opp på de elementene du trenger, og rense ut alt du ikke trenger. Hvis du ofte renske på potetgull og brus, få det ut av huset. Hold nok av dine detox elementer rundt, for eksempel frisk frukt og rikelig med vann. Jo mindre fristelsen du har, jo bedre detox gå.

Tips og advarsler

 • Uansett hva slags detox du velger, sørg for at du spiser nok vann, minst 64 gram om dagen. Få nok hvile, og trene moderat.
 • Med noen detoxes, kan bivirkninger som kvalme, kramper, diaré og tretthet oppstå. Hvis bivirkningene blir for alvorlig, stoppe detox og snakke med legen din.

Hvordan starte å ta vare på et hjerte

Bor hjertet sunt er et stort problem i disse dager ettersom legene har bestemt hjertesykdom er den øverste morderen blant amerikanerne. Endringer i livsstil, overforbruk av mat og mangel på mosjon har hjulpet bidra til denne utviklingen. Men det betyr ikke at folk skal gi etter for sykdommen. Sette noen mål med ditt hjerte helse som prioritet kan bidra til å holde ticker i tip-top form.

Bruksanvisning

•  Trene mer. Trening er nøkkelen til å holde hjertet sunt. Ikke bare gjør det bump opp energinivået ditt, men det kan også holde kolesterolet nede og hjertet fungerer ganske bra. Husk hjertet er en muskel, og akkurat som resten av våre muskler, det er behov for å få en treningsøkt.

•  Spis riktig. Et riktig kosthold kan begynne å få ditt hjerte i form. Ditt hjerte er en godt oljet maskin som trenger de riktige verktøyene for å holde fungerer bra. Visse matvarer har de nødvendige næringsstoffer og vitaminer som trengs for å sikre arterier er tette gratis. Hold deg til små mengder rødvin, nøtter og mørk sjokolade som kan være en gunstig del av kostholdet ditt.

Staying hydratiserte er en av de beste måtene å starte å få hjertet sunt. Sammen med riktig mengde av vitaminer og et sunt kosthold, er vann nødvendig for et balansert kosthold. Kroppen din kan fungere godt når den er fullt hydrert, til å hjelpe ditt hjerte pumpe på full kapasitet.

Minimer hvor ofte du og din familie spise ute. Når du gjør matlagingen, du er helt ansvarlig for hva som er satt i maten. Men når du spiser ute, det er en minimal sjanse for at du finner ut hva du spiser eller hvor mye fett er faktisk i måltidet. Hvis det er mulig, begrense antall ganger du spise ute hver uke eller bare skanne menyen for lettere måltider.

Besøk din fastlege eller spesialist. Dette er en fin måte å sørge for at ticker er fortsatt i god form. Hvorvidt du mistenker at ditt hjerte helse er i best form, kan det ikke skade å spørre legen din om det er en spesialisert helseplan for deg eller din familie basert på livsstil og familiens historie.

Tips og advarsler

 • Hvis du har konkrete spørsmål eller bekymringer om ditt hjerte helse, ta kontakt med din lokale lege. De kan ha noen forslag på å holde deg hjertet sunt eller henvise deg til en spesialist for å få mer informasjon.

Hvordan Start Remicade

Hvordan Start Remicade


Remicade er merkenavnet for infliximab, en intravenøs medisiner foreskrevet for å behandle autoimmune sykdommer, slik som revmatoid artritt, psoriasisartritt, Crohns sykdom og psoriasis. Remicade infusjoner blokkere virkningene av en kjemisk kalt tumor nekrose faktor (TNF), et stoff som øker betennelse i kroppen. TNF-hemmere undertrykke immunsystemet og kan forårsake alvorlige infeksjoner, tvinge noen pasienter å midlertidig avslutte behandlingen. Remicade behandling kan startes trygt og effektivt for de fleste forhold, men du må følge viktige skritt for å starte Remicade infusjoner.

Bruksanvisning

Planlegge en avtale med revmatolog, en lege som har spesialisert seg på autoimmune sykdommer, for å diskutere fordeler og risiko ved omstart Remicade behandling. Ta med kopier av noen blodprøver og diagnostiske tester du har hadde gjort siden seponering av Remicade terapi. Fortell legen din om du har hatt noen vaksiner i løpet av de siste seks månedene.

Gi en fullstendig medisinsk historie og medikamentliste for din lege. Ta med alle reseptbelagte medisiner, urte kosttilskudd og over-the-counter produkter du tar. Fortell legen din hvis du har nylig blitt diagnostisert med en hjertesykdom, tuberkulose, hepatitt, kreft, hudsykdommer eller infeksjoner, fordi du ikke kan være i stand til å starte Remicade.

Fortell din revmatolog hvis du har hatt en allergisk reaksjon på Remicade i fortiden. PubMed Health advarer om at du kan oppleve en forsinket allergisk reaksjon ved omstart Remicade, hvis du har hatt Remicade infusjoner i fortiden. Oppsøke lege umiddelbart for allergiske reaksjoner, som feber, utslett, elveblest og hevelse i ansikt, lepper eller svelg.

Besøk anerkjente regjeringen nettsteder for mer informasjon om Remicade behandling (se Ressurser). Det amerikanske Food and Drug Administration gir up-to-date informasjon om sykdommer, tilstander og medisinske behandlinger. FDA sier at du bør ha en fullstendig diagnostisk workup før omstart Remicade behandlinger, spesielt hvis du seponerte behandlingen på grunn av en infeksjon.

Snakk med apoteket om omstart Remicade terapi. Farmasøyter har en enorm mengde kunnskap om medisiner bivirkninger, bivirkninger og legemiddelinteraksjoner. Gi apoteket en kopi av din nåværende medikamentliste for å se etter mulige interaksjoner før du starter Remicade infusjoner.

Monitor for bivirkninger ved omstart Remicade behandling. Se for bivirkninger, slik som feber, overdreven svetting, frysninger, kortpustethet og influensasymptomer. Ta kontakt med din lege umiddelbart for tegn på alvorlige bivirkninger, inkludert brystsmerter, hoste opp blod, svakhet, rødt utslett eller gulfarging av huden.

Rapport fremgangen til revmatolog som foreskrevet Remicade infusjoner for din tilstand. Legen din vil ønske å være sikker på at medisinen fungerer som den skal, og at du ikke opplever noen infusjonsreaksjoner, som smerte, rødhet og hevelse på injeksjonsstedet. Rutinemessige laboratorietester er nødvendige for Remicade behandling, så har vanlig blod arbeid gjort for å overvåke for usynlige bivirkninger.

Tips og advarsler

 • Remicade senker din motstand mot infeksjon, så unngå syke mennesker og vask hendene ofte med såpe og vann.
 • Ikke få noen levende vaksiner mens du mottar Remicade infusjoner, eller du kan få en alvorlig infeksjon.

Hvordan Start My Alli Program

Hvordan Start My Alli Program


Alli er en FDA-godkjente vekttap hjelpemiddel som bidrar til å hindre kroppen din fra å absorbere fettet du spiser. Dietten Programmet kommer med nettbaserte verktøy for å hjelpe deg i å oppnå du vekt-tap mål. Etter å ha tatt en pause fra Alli, kan det være lurt å komme tilbake på programmet til å miste mer vekt eller opprettholde din nåværende vekt. Restar Alli er lik starter Alli for første gang. Husk, kosthold og mosjon er viktige deler av noen vekt-tap programmet.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege før du starter en diett og mosjon plan for å sikre at det er en sunn avgjørelse for deg. Forsikre deg om at legen din vet du tok Alli, hvor lenge siden du sluttet å ta den, og at du har tenkt på å ta det igjen. Følg legens råd for å sikre deg ned i vekt den sunneste og tryggeste måten mulig.

Fullfør Alli "Slik starter" quiz på nettet (se Ressurser) for å etablere din personlige vekttap plan, basert på din nåværende vekt, spisevaner og mål. Følg rådene og bruke støtteverktøy som tilbys gjennom Alli program hele kostholdet ditt.

Spis en lav-fett diett i 3 dager før du begynner å ta Alli pillen igjen. Det anbefales at du starter dietten over helgen slik at du kan konsentrere deg om å spise godt.

Øvelse i 15 minutter hver dag i løpet av de dagene før du begynner å ta Alli pillen igjen. Bygge opp mengden av trening du gjør i løpet av kostholdet ditt, og ser etter måter å være mer aktiv under normal dag ved å ta trappene i stedet for heis eller parkering lenger fra jobb eller butikken.

Ta Alli pillen etter at 3-dagers lav-fett diett, og fortsette med kosthold og mosjon. Utnytte støtteverktøyene som følger med Alli som du jobber mot din vekt-tap mål.