Digidexo.com

Slik Finn overgangsboliger

Overgangsboliger - også kalt nøkterne hus eller edru levende - kan være forskjellen mellom en vellykket narkotika behandlingsregime og tilbakefall. De tilbyr nylig edru narkomane og alkoholikere en midterste trinnet mellom bolig behandling og full reintegrering til livet hjemme. Noen ganger, er en bolig behandling anlegget ikke et alternativ for den rusavhengige, og edru levende blir den primære behandling. Det finnes tusenvis av disse hjem over hele landet. Noen er lisensiert av statlige styrene, noen er ikke. Mange gi en verdifull samfunnstjeneste, mens andre er farlige og usunne steder. Velge et anlegg er ikke lett, men forberedelse og utdanning kan veilede deg i dette svært viktig beslutning.

Slik Finn overgangsboliger

•  Forstå at færre enn en tredjedel av nøktern leve boliger registrert med staten som 501 (c) (3) non-profitt. Hva det betyr er at det store flertallet av boliger er uregulert. Hva det betyr ikke nødvendigvis at en uregistrert hjem er et dårlig valg. De fleste gjør det bra arbeid for beboerne som prøver å få og holde ren.

Gjør ditt valg basert på personlige behov. Prisen er en faktor, men det bør ikke være den eneste. Hvis det er mulig, sette opp en tid til å reise rundt i huset og møte med huset manager.

Be om å se en liste over regler for huset. Generelt sett, jo mer restriktive, jo bedre. De fleste hjem har en portforbud og strenge regler for overnattinger andre steder. Disse restriksjonene er der for å hjelpe den nylig utvinne stoffmisbruker bruke så mye tid på en trygg, rusfri sone som mulig. En trykt liste over regler og retningslinjer viser også at huset er organisert og konsekvent. Hvis sjefen verbalt forteller deg hus politikk uten å gi noen trykt materiale, kan det tyde på at reglene ikke er effektivt kommunisert til eller håndheves med beboerne.

Når du nærmer deg huset, se på landskaps. Det trenger ikke være et palass, selvsagt, men det bør være godt bevarte og presentabel. De fleste hjem spør beboerne å forplikte seg til en daglig ork, så det er viktig at begrunnelse opprettholdes med stolthet.

Velg et hjem som krever utvinning relaterte aktiviteter. Et visst antall gruppe måltider per uke eller en morgenmeditasjon finnes måter som gode edru levende hjem fremmer en atmosfære av utvinning. Mange krever også at beboerne delta på et minimum antall utenfor, 12-trinn møter per uke. Disse er alle nyttige verktøy. En overgangsbolig eller edru levende hjem er ikke et sted å eksistere, men et sted å vokse og bli bedre.

Finn et hjem som er i en del av byen langt borte fra gamle tomter. Nøkkelen er å starte på nytt, og et hjem i en anstendig nabolaget langt unna fristelser din gamle livet gir deg en buffer i løpet av de første månedene av utvinning.

Bruk din sjette sans. Stol på magefølelsen til å fortelle deg om en overgangsbolig eller edru levende hjem bare ikke føles riktig, men vær forsiktig så du ikke snakke deg ut av å ta de skritt du må ta for å bli frisk. Vis flere forskjellige hjem og sammenligne atmosfæren på hver før du tar en beslutning.

Hint

  • Et hus som regelmessig sender sine innbyggere til narkotika og alkohol screenings kan koste litt mer, men det legger et lag av håndheving som holder miljøet trygt og rusfri.