Digidexo.com

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord


Det er blitt sagt at vi er blitt et stillesittende samfunn, og det er lett å være enig hvis du tilbringer timer sitter ved en pult. Den moderne person kan bruke opp til 10 timer sitter ved et skrivebord eller foran en datamaskin. Sitter hele dagen på et skrivebord kan føre til stramme muskler og ryggsmerter. Følg disse enkle tipsene for å unngå problemet.

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

•  Unngå å strekke bena ut. Det kan begynne komfortabel, men ikke sitte med bena strukket ut foran deg. Det setter faktisk press på korsryggen og fører til at leggen til anstrengt når du sitter i denne stillingen for lenge.

Unngå krysse bena eller ankler. Kvinner spesielt ofte sitte med kryssede ben eller ankler på grunn av vane eller bevaring av beskjedenhet, men det også belaster korsryggen, leggen og lår.

Endre stilling ofte. Det er lett å bli fokusert på en oppgave og bli stasjonær, men du må flytte med jevne mellomrom. Etter å ha fullført ett prosjekt, ta noen minutter til å stå og strekke. Gå rundt pulten din, eller rett og slett skyve stolen bort fra pulten og bøye seg for å strekke ryggen din.

Roter nakken. Å avlaste nakke belastning, rotere hodet i en sirkulær retning i 10 sekunder i en retning, deretter 10 sekunder den andre retningen.

•  Gi deg selv en fotmassasje. Fyll en skrue-top flaske med varmt vann og legg den på gulvet under skrivebordet. Fjerne skoene og rulle flasken frem og tilbake under føttene.

6. Pust. Tar et par minutter mellom hvert prosjekt eller selv i midten av et prosjekt for å ta noen avslappende dype åndedrag for å redusere muskelspenninger.

lette laste. Ikke bære en tung veske, koffert eller laptop bag på en daglig basis, spesielt hvis du bærer den i samme hånd eller på den samme skulderen hver dag. En tung veske eller laptop bag kan misalign ryggraden din med opp til 15 prosent.

Unngå å ta lunsj ved skrivebordet. Mange av oss bli overveldet og må spise ved pulten vår og til, men ikke gjør det til en vane. Selv om du brun-bag lunsj, velger du et annet sted å spise. Før eller etter lunsj, ta en rask spasertur til å strekke benet og ryggmuskulaturen.

Hint

  • Pause og strekke så ofte jobben tillater.