Digidexo.com

Om Olive Oil Hair Relaxer

Om Olive Oil Hair Relaxer


Olivenolje fungerer som naturlige, ikke-giftig, alternativ hår relaxer. Det kan beskytte og reparere skader. I motsetning til kommersielle produkter, betyr olivenolje ikke forstyrrer den kjemiske strukturen av håret.

Du kan kjøpe byggesett, komplett med instruksjoner, eller bruke extra virgin olivenolje rett fra dagligvare sokkel.

Historie

Olivenolje har vært brukt siden antikken. Ingen vet nøyaktig når dyrking begynte, men de fossile restene antas å date så langt tilbake som for tjue millioner år. Olivenolje har blitt kalt "flytende gull."

Funksjoner

Olivenolje har fuktighetsgivende egenskaper. Det er lastet med antioksidanter. Anken av olivenolje som et hår-relaxer skiller seg ut, gitt sine naturlige egenskaper. Du kan bare bruke den til å tørke håret. Vær forsiktig med å bruke for mye. Begynn med en liten mengde i håndflaten din. Ved hjelp av riktig mengde vil slappe krøller, og hindre frizz.
Hvis du bruker den til å tørke håret er for "tung", prøve å legge litt til håret conditioner. Du blir nødt til å eksperimentere, basert på etnisitet og hårtype.
Prøv å varme olivenolje. Massere det inn i hodebunnen (eller engasjere en venn), jobber den inn i endene av håret ditt. Vær forsiktig så du ikke overopphetes og forårsake brannskader. Når du er ferdig masserer, pakke inn håret i et håndkle. Varm håndkleet først, ved hjelp av tørketrommel. La håndkleet litt fuktig. Nå lå rundt i et par timer mens den "flytende gull" penetrerer.

Potensial

Hair behandlingen forårsaker skade. Perms, rettetang og fargestoffer bryter ned håret og hodebunnen av nødvendige næringsstoffer. Gjør din egen relaxer med olivenolje kan bare være løsningen for en mer personlig resultat. Curling strykejern og fønefunksjon også føre til skade.
Det kan være lurt å blande olivenolje med andre nærende fuktighetskremer. Eksperimenter med jojoba, olivenolje og kakaosmør, for eksempel. Når du starter, er du sikker på å finne den perfekte olivenolje oppskrift for å slappe av håret tilstrekkelig, holde den håndterbare og stilig.

Advarsel

Kommersielle hår relaxers primært inneholde natriumhydroksid (lut), guanidin hydroksid eller ammoniumthioglycolat. Den sterkeste er slike produkter som inneholder natriumhydroksyd. De bærer risikoen for brannskader. Lye produkter er svært alkalisk. Innånding kan føre til pustevansker.

Forebygging / løsning

Hjemmelagde skjønnhetsprodukter kan være en tilfredsstillende alternativ til kostbare innkjøp. De fleste av oss har multi-purpose godbiter i våre kjøkkenskap, men sjelden utforske alternative bruksområder.

Naturlige behandlinger har blitt stadig mer attraktivt. Mye forskning har vært viet til giftstoffer i produkter til personlig pleie. Vurdere de samlede helsemessige fordelene ved å bruke olivenolje når du velger et hår relaxer.