Digidexo.com

Om Midol

Midol er en over-the-counter piller utviklet for å møte symptomer assosiert med premenstruelt syndrom samt menstruasjon. Det er en av de mer fremtredende merker av medikamenter på markedet er utformet for et slikt formål. Midol tilbyr ulike typer piller som er tilpasset det mangfoldet av ulike måter symptomer kan presentere seg selv i løpet av en kvinnes periode. Det er viktig å merke seg at hver type er sammensatt av forskjellige stoffer. Personer med narkotika allergier, spesielt til ikke-steroide anti-inflammatoriske som naproksen eller acetylsalisylsyre, bør vurdere å konsultere en lege før du tar denne medisinen.

Effekter

Midol er utformet for å lindre symptomer forbundet med menstruasjon og pre-menstruasjon. Disse symptomene er oppblåsthet, kramper, hodepine, ryggsmerter, tretthet og muskelsmerter, ifølge Midol nettside. Produktet kombinerer en rekke medisiner i en pille utformet for å dempe virkningene av hver nevnte symptom avhengig av formelen.

Typer

Det er for tiden fire formler av Midol på markedet: Komplett, Utvidet Relief, Cramps og smerter i kroppen og Teen Formula. Hver dekker et annet utvalg av symptomer. Komplett er utviklet for å dekke alle symptomer. Utvidet lettelse er utformet for å gi langvarig smertelindring. Kramper og smerter i kroppen og Teen Formula er også formulert for smertelindring.

Side Effects

Mens mange nettforum hevde diskusjoner som Midol er nyttig som en bakrus kur, skaperne av Midol advarer mot å blande alkohol med produktet. Hvis alkohol er blandet med Midol Komplett, kan det forverre følelser av tretthet forbundet med produktet. Formler beregnet primært for smerte-lindring, særlig den utvidede Relief formel, inneholder Naproxen natrium, noe som kan forårsake en allergisk reaksjon, spesielt for de som er allergisk mot acetylsalisylsyre.

Andre effekter

The Cramps & Aches formel bærer med risiko for mage blødning. Ifølge produsentene av Midol, er risikoen økt hos personer eldre enn 60 og personer med tidligere eller eksisterende magesår eller blødning problemer. Risikoen er også økt når medisinen er tatt i tillegg til andre anti-inflammatoriske medisiner som aspirin eller ibuprofen, eller hvis medisinen er blandet med alkohol.

Aktive ingredienser

Menstrual Complete inneholder paracetamol, koffein og pyrilamin maleate. Den aktive ingrediensen i den utvidede Relief formel er naproxen natrium. For Cramps og smerter i kroppen versjon av Midol, er ibuprofen den aktive ingrediensen. Teen Formula inneholder paracetamol og pamabrom. Både pamabrom og pyrilamin maleate er vanndrivende.