Digidexo.com

Hvordan å bli vant til Bifokale Kontakter

Hvordan å bli vant til Bifokale Kontakter


Bifokale kontakter er utviklet for personer med en tilstand som kalles presbyopi. Tilstanden fører til en person til å holde lesing materialer vekk fra øynene for å se klart. Linsene har to resepter; ett for distanse og en for å lese og se på nært hold. Imidlertid må førstegangsbrukere gjennomgå en tilpasningsperiode. Avhengig av ditt nivå av øyet følsomhet, kan du bli vant til linsene i løpet av noen uker.

Hvordan å bli vant til Bifokale Kontakter

Klargjør for seks uker tilpasning. I løpet av denne tiden, kan du forvente å besøke din optiker for justeringer og beslag, som kan kreve en endring av egen resept eller en endring i kontaktlinsemerker.

Monter høyre linse over eleven, over nedre høyre øyelokk. Skifte blikket nedover for å se gjennom den nedre, nær-korreksjon del av objektivet. Skifte blikket oppover for å se gjennom høyere, langt-korreksjon del av objektivet.

Les bøker regelmessig mens iført dine bifokale kontakter, slik at du kan øve flytte øynene dine til å se gjennom de to forskjellige delene av linsen.

Følg din bruksperioden. For eksempel fjerne daglig slitasje bifokale linser før søvn. Bruk bare utvidet slitasje bifokale kontakter som anvist. Overforbruk kan føre til slitne øyne og følsomhet.

•  Gi deg selv tid til å justere. Det kan ta opptil seks uker å bli vant til bifokale kontaktlinser, så vær tålmodig og praksis å justere til funksjonaliteten av linsene.

Ta kontakt med din nåværende optiker, hvis du opplever smerte og ubehag mens iført dine bifokale kontakter. Noen gjenskinn og Trakkasering er vanlig, spesielt om natten. Hvis disse symptomene hindre deg komfortabelt iført dine bifokale kontakter, se en kontaktlinse spesialist. Sammen kan du bestemme om iført bifokale kontakter er riktig for deg.

Hint

  • Bifokale kontaktlinser kan forårsake skygger, tåkete syn og gjenskinn om natten.
  • Fortsett med forsiktighet når du kjører om natten eller i løpet av justeringsperioden.