Digidexo.com

Prevensjons Coil & overgangsalder

Prevensjons Coil & overgangsalder


En spiral (intrauterin enhet eller spiral) kan brukes av kvinner i alle aldre for prevensjon, og som inkluderer kvinner som er i perimenopause, som er den tiden frem til full overgangsalderen - den fullstendig opphør av perioder når prevensjonsmidler er ikke lenger nødvendig.

Funksjoner

Hvis en spiral (spiral) er satt inn etter at en kvinne er 40 år gammel, kan det forbli i livmoren uten å bli endret før overgangsalderen, ifølge Menopausematters.co.uk. GP-training.net er enig i at en kobber spiral kan bli stående i livmoren før etter overgangsalderen.

Spesifikk type spiral

Den Innlegget spolen er forskjellig fra kobber spiral fordi bare små mengder av hormonet blir absorbert i womanâ € ™ s blodet, noe som er mye mindre enn hva som ville bli absorbert om en kvinne var å ta pillen.

Spiralen og HRT

Videre er Levonova spiral en kilde til progesteron og det kombinerer godt med østrogener som kan tas (hormonbehandling eller HRT) av kvinner som nærmer overgangsalder, bemerker iVillage.co.uk. Denne metoden for prevensjon hindrer uønskede effekter av østrogen på livmorslimhinnen eller livmorslimhinnen.

Østrogen Risiko

Det finnes farer knyttet til for mye østrogen, spesielt når en kvinne nærmer seg overgangsalderen. Det kan øke risikoen for brystkreft.

Potensiell

Iuds kan forårsake blødninger eller lengre enn normale menstruasjonsperioder, særlig i løpet av de første tre til seks måneder for bruk, ifølge Patient.co.uk. Men den kun inneholder progestogen enhet, Levonova spiral, som omtalt tidligere, faktisk reduserer menstruasjonsblødning.

Anbefaling

Womentowomen.com bemerker at spolen er et godt alternativ for en kvinne som er infeksjon gratis; har hatt minst ett svangerskap, som åpner for enklere innsetting; som doesnâ € ™ t har fibroids og som er i et monogamt forhold.