Digidexo.com

Slik starter en Drug Rehabilitation Program

Narkotika og alkohol avhengighet har blitt alvorlige problemer blant den amerikanske befolkningen. Ifølge Seasons Recovery Center, over 14 millioner mennesker i USA er i dag faste brukere av marihuana. Hvis du er en bruker, er det mange programmer og utvinning sentre utviklet for å bidra til å helbrede din avhengighet. Komme i gang i et program er relativt enkel. Du trenger bare å finne den rette utvinning sentrum og program som ville være mest gunstig for deg. Bruk Internett, telefonkatalog eller be en lisensiert lege for å finne et program i ditt område.

Slik starter en Drug Rehabilitation Program

Starte en Drug Rehabilitation Program

Søk etter ditt favoritt Internett-søkemotor for narkotika rehabiliteringsprogrammer i ditt område. Amerikanske Drug Rehab sentre er en online database med oversikt over alle rushabiliteringssentre fra staten. Dette er et flott sted å starte.

Ring din valgte rehabiliteringssenter og be om å få snakke med en narkotika rådgiveren.

Spørsmål narkotika rådgiveren på hvilke typer programmer dette senteret tilbyr pasienter. Programmene er enten i-pasient eller poliklinisk. In-pasient programmer vil kreve at du lever rehabiliteringssenteret for en viss tid, når du deltar i terapi, avrusning og andre former for rådgivning. Polikliniske programmer lar deg å pendle til sentrum for å delta i terapi, narkotika testing, etc.

Bestem priser og startdatoer for hvert program. De fleste programmene er ikke gratis, så sørg for at du har midler tilgjengelig til å betale for din rehabiliteringsprogram.

Sett opp en avtale for å gå inn og ta en narkotika evaluering. En rådgiver vil spørre deg en rekke spørsmål og finne ut hva program er best for deg. Ved å delta i narkotika evaluering du ikke godtar å starte noe bestemt program, men bare få en diagnose og råd fra en rådgiver.

Bli enige om et program kontrakt og begynne din narkotika rehabiliteringsprogram.

Hint

  • Alltid forskning programmet du har valgt før du godtar å starte. Du ønsker å være sikker på at dette rehabiliteringssenter er riktig for deg.