Digidexo.com

Hvordan fylle tomme vitamin kapsler

Hvordan fylle tomme vitamin kapsler


Vitamin kapsler er små, hule beholdere som er fremstilt av en vann-løselig gelatin materiale. Produsenter sette løse vitamintilskudd i disse kapslene for å lage piller. Du kan kjøpe tomme vitamin kapsler hvis du ønsker å lage dine egne kosttilskudd på denne måten. Ifølge H. Winter Griffith, forfatter av "vitaminer, urter, mineraler, og kosttilskudd," å lage dine egne vitaminer er en enkel og kostnadseffektivt alternativ til å kjøpe ferdigfylte kapsler.

Hvordan fylle tomme vitamin kapsler

•  Vask hendene med varmt vann og såpe, og tørk dem helt, slik at fingrene ikke holde seg til urteblandingen eller de tomme vitamin kapsler.

skille de to halvdelene av den tomme vitamin kapsel og sette større halvdel til siden. Gjør dette ved å lett å ta tak i hver side av kapselen mellom tommel og pekefinger og trekke dem rett fra hverandre.

Plukk opp noen av urteblandingen mellom tommel og pekefinger og dryss det inn i den lille halvparten av vitamin kapsel. Fyll halvparten helt og pakke den urteblandingen tett med tommelen.

Fyll større halvdel av vitamin kapsel med løs supplement, slik at det er halvfull. Lett trykk kapselen til å bosette den løse supplement i bunnen.

Plasser forsiktig halv-full vitamin kapsel over enden av den fulle siden av kapselen, og trykk på to rett sammen. Fortsett å trykke med lett trykk til du ikke kan se luften inne i kapselen.

Gjenta med så mange kapsler som trengs og Legg den fulle kapslene i en lufttett beholder for lagring.

Hint

  • Ifølge Christopher Hobbs og Elson M. Haas, forfatterne av "Vitaminer for Dummies", hvis du ikke foretrekker å plukke urter opp med fingrene, kan du bruke en liten trakt å sette urter i kapslene.