Digidexo.com

Syv Foods En ernæringsfysiolog vil aldri spise

Syv Foods En ernæringsfysiolog vil aldri spise


Når det kommer til et sunt kosthold, uttrykket "alt med måte" er en vanlig del av råd, selv blant ernæringsfysiologer og dietitians. Men det er litt mat og drikke som en ernæringsfysiolog ville vanligvis unngår. Noen kan være åpenbare, slik som brus, mens andre ikke er det, men samlet disse matvarene gir liten næringsverdi.

Not-So-Wonderful Hvitt brød

Hopp raffinert hvitt brød og velg grovt brød for høyere fiber, protein og mineralinnhold samt en lavere glykemisk indeks. Hel-korn forbruk er assosiert med en lavere kroppsmasseindeks og redusert magefett, ifølge American Society for Nutrition. Se på ingredienslisten på brød - 100 prosent hel-hvetemel bør være første ingrediens.

Crunchy, Creamy eller redusert fett

Ekte peanøttsmør er laget av én ingrediens: peanøtter. Peanøtter er naturlig høy i fett, hvorav de fleste er enumettet og kan bidra til lavere kolesterol. For å gjøre peanøttsmør lavere i fett og totale kalorier, er mengden av peanøtter redusert og erstattet med sukker, som er lavere i kalorier per gram og inneholder fett. Stick med the real thing og se etter peanøttsmør som er laget med bare peanøtter eller peanøtter og salt. Bare sørg for å se din del størrelse siden det er fortsatt høy i kalorier.

Flytende sukker

Mange ernærings unngå brus og oppfordre sine kunder til å gjøre det samme. En 2010 meta-analyse publisert i "Diabetes Care" knyttet drikker sukkerholdig drikke med en større risiko for vektøkning, metabolsk syndrom og type-2 diabetes. Diet soda kan ikke være en bedre erstatning. Mens kosthold brus ikke bidrar kalorier, har både sukkerholdig og med lavt kaloriinnhold brus vært knyttet til en høyere risiko for slag, ifølge en 2012 studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition." Drikk vann - flat eller musserende - eller usøtet iste i stedet.

Salte, fete kjøtt

Bearbeidet kjøtt inkluderer kjøttprodukter - bacon, pølser, deli / lunsj kjøtt - som er røkt eller gravet eller som har kjemiske tilsetningsstoffer. I 2010 Harvard School of Public Health utgitt en meta-analyse som fant hver daglig servering av bearbeidet kjøtt var assosiert med en 42 prosent økt risiko for koronar hjertesykdom. Denne studien også sett på ubehandlet rødt kjøtt, men fant ikke den samme linken til hjertesykdom. En sunnere erstatning for bearbeidet kjøtt ville være gress-matet, magert kjøtt samt fjærfe.

20-Ingredient Salatdressinger

Flaskesalatdressinger kan ha lange ingredienslister, inkludert fortykningsmidler, stabilisatorer, konserveringsmidler, kunstige fargestoffer, hydrogenerte oljer, overflødig salt og sukker eller søtningsmidler. Unngå lav-kalori dressinger også. Du kan fortsatt kle din salat, siden fett i salatdressing bidrar til å øke opptaket av næringsstoffer i grønnsaker, som beta-karoten og lykopen. Lag din egen salat dressing med en enkel blanding av olje og eddik pluss litt salt og pepper. Vær kreativ med ulike typer oljer, sitron eller lime juice i stedet for eddik, og urter og krydder.

Sukkerholdige frokostblandinger

De fleste vet at barns frokostblandinger, med frukt-flavored looper, frosting og marshmallows, er fulle av sukker. Dessverre er mange sunne-klingende korn for voksne også lastet med søte ting. Andre navn på sukker omfatter stokk eller sirup, fordampet fruktjuice, honning og malt sirup. Se etter frokostblandinger uten tilsatt sukker i ingrediensene, og tilsett frisk frukt til frokostblanding for å tilfredsstille en søt tann.

Chips, potetgull og kjeks

Fra neon oransje cheesy puffs til rømme og løk mais chips, fritert snacks gir liten eller ingen næringsverdi. I stedet legger de overflødige kalorier, fett, natrium og kunstige smaker og farger uten å tilfredsstille sult. Bakt chips kan være lavere i fett og kalorier, men de er også svært bearbeidet mat som gir minimale næringsstoffer. Bedre snacks som er mer næringsrik og mett inkluderer et eple med en håndfull nøtter, paprika og hummus eller 100 prosent hele korn kjeks med en skive ost.