Digidexo.com

Low-carb dietter for kvinner

Det pleide å bli antatt som rett og slett skape en kalori underskudd var tilstrekkelig til å indusere sunt vekttap. Alt du måtte gjøre var å spise mindre mat enn du brukt til energi, og du vil ha en sexy, tynn kroppsbygning. Ifølge Troy West, cscs, CPT, og eier av Empower Fitness Company i Portland, Oregon, er det ikke så enkelt. "Coach" West insisterer på at det er mer viktig å kontrollere timing og balanse av næringsstoffer enn det er å kontrollere enkel kvantitet.

Reduser Simple-karbohydrat forbruk

Mange kvinner opplever at overflødig kroppsfett utvikler rundt hofter og rumpe området. Ved å redusere den totale inntak av enkle karbohydrater som sukker, maissirup, hvetemel og andre korn-baserte produkter som brød og pasta, kan redusere insulin pigg som oppstår som et resultat av en blodsukkerøkning. Dette forhindrer de næringsstoffene som forbrukes fra å bli forskjøvet til fett lagrer i hoftene av insulin.

Ved å erstatte det daglige forbruket av disse enkle sukkere med fibrøse, komplekse karbohydrater som grønnsaker og bønner, er nivået av glykogen i blodstrømmen redusert, noe som skaper et behov for kroppen å bruke lagret kroppsfett som energikilde. Coach West sier at etter hans erfaring, de fleste kvinner som begynner på en low-carb diett se en veldig hurtig tap av lagret kroppsfett fra hofteregionen, etterfulgt av kroppsfett lagret et annet sted, for eksempel lårene.

Øk protein forbruk

USDA daglige anbefalte inntak av protein for voksne er mellom 10% til 35% av det totale kaloriforbruket. For en 135-kilos kvinne, kan dette variere fra 0,2 g til 0,5 g per kilo kroppsvekt.

Styrke-trening eksperter, derimot, har lenge anerkjent at sunne, aktive voksne kvinner trenger langt mer protein inntak enn det. Det anbefalte inntaket for aktive kvinner bør variere fra 1.0g per pund for moderat aktive voksne til 1,5 G per pund for seriøse styrketrenere.

Protein inntak inntaket kan økes ved å spise hele matvarer som kjøtt, egg og meieriprodukter, eller gjennom bruk av ernæring kosttilskudd som whey eller kasein protein.

Diet Ulemper

Ulempen med lav-carb dietter er at over tid, kan de redusere mengdene av intracellulær glykogen i musklene. Dette fører til redusert styrke og størrelse lean kroppsvev, noe som reduserer den metabolske krav. Dette betyr at low-carb diett kan redusere effekten på fett tap over tid.

Måten å løse dette på er å konsumere noen enkle karbohydrater umiddelbart etter trening. På den tiden, vil insulin pigg være gunstig, fordi det vil shuttle næringsstoffer inn i musklene, hvor vi vil den skal gå, i stedet for til fett butikker. Et enkelt protein riste som består av en 2: 1-forhold av enkle fett til protein, i løpet av 45 minutter til en time etter øvelsen er en populær metode for å oppnå dette. Den anbefalte servering av et protein pulver av ditt valg, kombinert med en kopp helmelk vil gi riktig forhold.

Konklusjon

Enten målet ditt er å øke lean body mass eller for å redusere en betydelig mengde kroppsfett, en low-carb diett, kombinert med en vanlig styrke-treningsprogram, vil drastisk forbedre din kroppssammensetning.