Digidexo.com

Nevrologiske tilstander forårsaket av alvorlig angst

Angst er den mest utbredte psykiske lidelser i USA, plager mer enn 40 millioner voksne. Problemene forårsaket av alvorlig angst utgjøre mange utfordringer for den lidende daglige liv, som kan føre til videre, like alvorlige medisinske problemer. I de senere årene har en rekke nevrologiske lidelser --- utløst av problemer med angst --- blitt mer vanlig.

Når en stor angst angrep streik, nervene i hjernen bli overbelastet og har en tøff tid videresending riktig, balanserte signaler til resten av kroppen. Denne ulikheten i hjernen kjemikalier kan føre til nevrologiske tilstander som kan kjøre gamut fra mild og sporadisk til alvorlig og kronisk.

En søvnforstyrrelse som vedvarende søvnløshet er et godt eksempel på en nevrologisk problem som kan være forankret i høye angst nivåer. Ubalansen av kjemikalier i hjernen, sammen med økningen av adrenalin som følger en angst angrep, kan gjøre å sovne en monumental oppgave. Likeledes kan mild til moderat hodepine springe opp med jevne mellomrom som et resultat av angst, på grunn av stress plassert på kroppen og tankene under en panikk episode. Noen av de vanligste nevrologiske tilstander forårsaket av angst inkluderer kronisk tretthet, konstant svimmelhet og nådeløs kropp svakhet. I alle disse nevrologiske lidelser, bruk av anti-angst medisinering, søvn hjelpemidler eller muskel relaxers, foreskrevet av en lege, kan gjøre vondt mye mer håndterlig.

Det er også mer alvorlige nevrologiske sykdommer som kan oppstå som et resultat av angst. Talevansker, kramper og tap av eller endring i følelser i huden har vært kjent for å bli brakt videre av hevet angst nivåer. De som sliter med alvorlig angst har også rapportert synsproblemer, mangel på koordinering og seksuell dysfunksjon. Restless legs syndrom, definert som ukontrollerbar trang til å bevege eller riste beina, kan også ha sin opprinnelse i angst. I alle disse tilfellene, bør en lege konsulteres. Heldigvis finnes det mange medisiner som er på markedet som kan hjelpe motvirke disse problemene og bidra til dempe angst og panikk.

Mange av disse lidelsene, som, til angst-ridd sinn, kan virke uhelbredelig, er faktisk ganske overkommelig. Etter hvert som flere og flere mennesker er diagnostisert med angstlidelser, antall nevrologiske tilstander er også på vei oppover. Dette har drevet det vitenskapelige samfunnet for å skape bestemte legemidler rettet mot disse forholdene. Ofte er effekten av medisinen hjulpet av supplerende terapier, som for eksempel rådgivning, meditasjon, avspenningsteknikker og hypnose.