Digidexo.com

Typer av Nebulizer Diffusorer

Typer av Nebulizer Diffusorer


Aromaterapi er en alternativ medisin praksis der duften av essensielle oljer er inhalert gjennom nesen og munnen til å gi healing fordeler. En forstøveren er en enhet som brukes i aromaterapi for å fordele væsken i luften som en fin tåke. Dette aktiverer de aromaer som inneholdes i væsken og dispergerer molekylene i hele rommet som skal inhaleres. I praksis av aromaterapi, dette kalles aerial diffusjon.

Helse Fordeler

Visse typer av essensielle oljer inneholder anti-mikrobielle og bakterier reduserende egenskaper for å lindre allergisymptomer og forbedrer immunsystem respons. De vanligste oljene er Kamille (gir ro og bidrar til å lindre hodepine og muskelsmerter), Eucalyptus (helbreder sår hals, hoste og forkjølelse) og lavendel (hjelper behandle søvnløshet, menstruasjonssmerter og brannskader).

Glade PlugIns

Glade PlugIns er en av de mest populære forstøver diffusorer. En enkel vegg-plug diffuser, inneholder den en port på baksiden av enheten der duft containere er plugget i å distribuere duftende olje i luften. Billig, enkel å bruke og allment tilgjengelig, Glade Plug-ins er den mest brukte formen for diffuser i USA.

Young Bo Ultralyd Aromaterapi Diffuser

Ultrasonic Diffuser fra Young Living er et større forstøver som hevder å være i stand til å spre noen form for essensielle oljen, mens Glade Plug-in kan bare akseptere spesialiserte Glade påfyll. Den ultrasoniske diffusor bruker mindre olje å tilveiebringe en mer langvarig duft på grunn av sin ferd med å lede olje gjennom en ultralyddrevet forstøver kaldt vann.

Chisoft Aromaterapi Diffuser

Den Chisoft Aromaterapi Nebulizer er en brukervennlig enhet som kan programmeres til å sykle på og av, og inneholder fem separate aromaterapi innstillinger som allerede er programmert inn i enheten. Det er lett å rengjøre og bruker også en ultralyd dispenser system for å redusere bruken av energi og øke produksjonen.