Digidexo.com

Slik unngår lavt blodtrykk

Slik unngår lavt blodtrykk


Vi er kjent med å høre ordet høyt blodtrykk, men det er noen mennesker som også lider av lavt blodtrykk. Lavt blodtrykk, ellers kjent som hypertensjon, er det motsatte av høyt blodtrykk. Her er noen måter du kan behandle og forebygge lavt blodtrykk i ditt hjem.

Bruksanvisning

•  Reduser lavt blodtrykk symptomer. Å ha lavt blodtrykk vanligvis blir et problem når det er symptomer som svimmelhet eller besvimelse. Noen gravide kvinner vil lide av lavt blodtrykk. For å hindre svimmelhet og besvimelse, når du står opp, gjør det sakte. Når du får ut av sengen, sitte oppe og dingle med beina på en stund, for å fremme blodsirkulasjonen før du står opp.

Ta litt ekstra salt. Å hjelpe heve blodtrykket, kan du øke saltinntaket. Når du forbereder måltider øke mengden av salt som du vanligvis bruker.

Spis mindre porsjoner. For å hindre at blodtrykket faller, spise små porsjoner av mat, i stedet for å spise en stor en. Spis low-carb matvarer, for å hjelpe heve blodtrykket tilbake til normalen.

Drikk rikelig med vann hver dag, for å holde deg fra å bli dehydrert. Dehydrering er en av årsakene til lavt blodtrykk. Du kan ha milde symptomer i starten, men hvis venstre ubehandlet, vil det til slutt bli det verste.

gjenkjenne typer medisiner du tar. Noen medisiner kan føre til at du har lavt blodtrykk. Hvis du ble foreskrevet medisiner av legen din, ta kontakt med ham for å identifisere hvilken som kan være årsaken til lavt blodtrykk.

Tips og advarsler

  • Oppsøk lege hvis du har symptomer på lavt blodtrykk, for eksempel, svimmelhet, besvimelse, tretthet, tåkesyn og kvalme.
  • Hvis lavt blodtrykk forblir ubehandlet kan det føre til sjokk, og kan føre til døden.