Digidexo.com

Hvete å Brød Fakta for Kids

Hvete å Brød Fakta for Kids


Mange barn vil omfatte hele korn brød i sine dietter hvis de forstår hvorfor de skal velge én type brød over en annen. Dr. Jennifer Fisher, Assistant Professor of Pediatrics ved barne Nutrition Research Center lærer at foreldrene påvirker hvilke typer og mengder av mat som barna spiser. Hvis du vil at barnet skal gjøre sunn mat valg, gi dem med data å vise dem hvordan

Næringsverdi

Diskuter den ernæringsmessige verdien av brød laget med hele hvetemel. The Center for Disease Control anbefaler at folk velger fullkorn i minst halvparten av sine daglige korn valg. Hele hvete brød har mer næringsstoffer enn brød bakt med bearbeidet hvitt mel. Raffineringsprosessen fjerner verdifulle næringsstoffer som finnes i hele hvete er spirer og kli. Produsenter fjerne kjerner i hele hvetemel som inneholder tryptofan, selen, kalium, sink, folsyre, vitamin E, krom og magnesium når de produserer hvitt mel. Produsenter legge til "berikelse" til hvitt mel som vitamin B1, B2, B3 og jern, men disse erstatnings nivåer ikke tilsvare beløpet av jern og vitaminer som melet mister under raffineringsprosessen. Hvitt mel produserer et brød som mangler nesten alle de næringsstoffene som opprinnelig var tilstede før produsenten raffinert mel.

Vekttap Aid

Oppfordre barna til å opprettholde en sunn vekt ved å erstatte hele hvete brød for hvitt brød. Mange barn bekymrer seg for vekten ennå ikke vet hvordan du skal gå om å miste vekt eller kontrollere sin vekt på en sunn måte. The Mayo Clinic understreker viktigheten av å innlemme hele korn inn i en diett som et vekttap og vekt vedlikehold strategi. Hele hvetemel er tilsatt fiber. Fiber er viktig for en vekt-tap programmet fordi når folk spiser en fibertett hvetebrød de føler fyldigere og er mindre sannsynlighet for å ta i ekstra kalorier for å føle seg full. En hel hvete brød skive har bare tre mer kalorier enn en lignende vektet hvitt brød skive.

Energi

Gi barna informasjon om energi boost at å spise hele korn kan gi. Mange barn, spesielt de som er involvert i idrett, ønsker å lykkes i aktiviteter som krever en høy energi og utholdenhet nivå. Brød laget med hvitt mel er høy på glykemisk indeks. Hvitt brød slipper glukose raskt inn i eater blod stream. Dette frembringer en umiddelbar respons i blodsukkernivået, redusere sukkernivået i kroppen, og gjør det vanskelig å opprettholde energinivået for en lang tidsperiode. På den annen side hele hvete brød er lavt på glykemisk indeks. De har den motsatte virkning på glukosenivåer, øker sukker og tillater personen å opprettholde sin energinivå over en lengre tidsperiode.

Montering I

Vis barna "hvite" hel hvete brød som ser ut som hvitt brød, men er faktisk hele hvete. Barn ønsker å passe inn, og mange barn vil ikke bringe en sandwich til skolen hvis det ser annerledes enn sine venner. Ved hjelp av "white hele hvetemel", kan barna spise brød som ikke ser noe forskjellig fra sine jevnaldrende, men i virkeligheten er laget med hele hvetemel, og har alle de næringsstoffene som finnes i den mørkere, rødere hele hvetemel som de fleste kjenner igjen.