Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å ta Gass Off the Mage

Hjem rettsmidler for å ta Gass Off the Mage


En oppblåst mage er en indikasjon på akkumulert magen gass. Gasser vanligvis passerer naturlig gjennom raping eller flatulens, men noen ganger en gass buildup vil oppstå, noe som kan forårsake betydelig ubehag. Tilstanden er ofte forårsaket av å spise for mange fet eller gassproduserende matvarer. Vanligvis en over-the-counter forberedelse vil bidra til å kurere problemet, eller et hjem rette kan brukes.

Ginger og Lime

Skrap en tomme av fersk ingefær rot med en grønnsak peeler eller med kanten av en kniv eller skje. Riv skrelte ingefær, eller hogge fint. Bland med ferskpresset juice fra en halv lime, og drikke tilbake raskt, helst i en slurk.

Peppermint Tea

En urtete laget med peppermynte kan hjelpe hjelper fordøyelsen og redusere oppblåst mage. Peppermynte er en carminative stoff, som er et preparat som vil forhindre gass danner i mage-tarmkanalen. Peppermynte er svært effektivt når det tas før et måltid som et forebyggende tiltak.

Kamille te

Kamille er en urt som stammer fra en blomstrende plante som ser ut som en tusenfryd. Kamille te er ofte brukt for å roe en urolig mage, fordi urten stimulerer mage juice, hjelpe leveren og fordøyelsessystemet fungerer. Kamille vil hjelpe sooth symptomer på kvalme og oppblåsthet, samt magebesvær forårsaket av stress eller nervøsitet. Kamille er også nyttig som et middel for menstruasjonssmerter og sår. Det er mest solgt i tepose form, og kan bli funnet på dagligvare og helse butikker.

Fenikkel

Tar fennikel kan være en effektiv metode for å håndtere overdreven magegasser. Lag en fennikel infusjon ved å helle kokende vann i en kopp med 1 til 2 tsps. av tørket fennikel. Dekk koppen og la de tørkede blader til bratt for rundt 15 minutter før strai og drikker.

Persille

Persille er en annen urt som er kjent for sin evne til å bidra til å fjerne ubehagelige inntrykk forbundet med å spise for mange gassy matvarer. Tygg noen blader av persille etter å ha spist et tungt måltid for å fjerne overflødig gass og hjelper fordøyelsen.

Kullsyreholdig vann

Paradoksalt nok, vil drikke musserende kullsyreholdig vann bidra til å avlaste magen bloat og overflødig gass, siden det vil bidra til å oppmuntre utgivelsen av gasser.