Digidexo.com

Hvordan virker Aerobic Exercise Lavere Kolesterol?

Hvordan virker Aerobic Exercise Lavere Kolesterol?

Vektreduksjon

Får regelmessig aerob trening kan hjelper oss til å miste ekstra pounds og opprettholde en sunn kroppsvekt. Aerob trening øker luftveis priser, får opp pulsen og gjør oss jobbe opp en svette, som alle bidrar til vekttap. Vi har en tendens til å ha høyere LDL (dårlig) kolesterol når vi er overvektige, så trene for å miste pounds og opprettholde tap bidrar til et lavere kolesterolnivå.

Partikkelstørrelse

Proteinpartikler bære kolesterol gjennom en persons blodbanen. Noen av disse partiklene er små og tett, mens andre er større og luftigere. De mindre partiklene utgjøre mer en risiko fordi de kan presse inn i blodåre og hjerte foringer, bygge opp i en eventuell blokkering. De større partikler kan ikke holde seg så lett. Aerob trening øker størrelsen av partiklene, noe som hjelper til å gjøre dem mindre farlige.

Utvisning

Aerob trening stimulerer kroppen, får opp pulsen, og øker de interne enzymer som flytter LDL kolesterol fra blodet og fartøy til leveren din. Leveren konverterer den til galle som brukes i fordøyelsesprosessen eller rett og slett skiller ut det. Regelmessig trening holder denne prosessen flyter jevnt og hjelper oss til å bruke eller skille ut mer kolesterol.