Digidexo.com

Hvordan finne en general Doctor

Generelle leger behandler enkeltpersoner som påvirkes av en lang rekke sykdommer og skader, som for eksempel forkjølelse, infeksjoner, ødelagte lemmer og andre fysiske --- og noen ganger mental --- skader. Finne en generell lege kan noen ganger være utfordrende med tanke på begrensninger av mange helseforsikring planer. Videre, det faktum at pasienter som foretrekker å etablere en rapport med sin lege legger til utfordringen med å finne en generell lege. Men med en liten bit av forskning, kan du finne en allmennlege å møte dine helsevesenet behov.

Bruksanvisning

Hvordan finne en general Doctor

Be familie og venner for anbefalinger. Spørsmålet dem om sine personlige erfaringer med sin lege. Dine spørsmål bør ta for ventetider, personlighetskonflikter, helserådgivning, enkel å lage avtale, relasjoner med andre ansatte, som for eksempel sykepleier utøvere og forsikringsspesialister og alt annet du måtte ønske å vite om en lege kontor. Dessuten, siden allmennleger behandle en rekke vanlige plager, bør en potensiell lege har erfaring behandle eventuelle helseproblemer du for tiden opplever.

få en anbefaling fra en nåværende lege. Selv om du ikke har en vanlig generell lege, kan du se en spesialist for andre helsemessige problemer. Under din neste avtale, be om navnet på en god allmennpraksis lege. Kvaliteter til å stedfeste inkluderer pålitelighet, kompetanse og en vekt på kvalitet i pasientbehandlingen.

Få en liste over foretrukne leverandører fra forsikringsselskapet. Hvis du har mottatt en anbefaling fra en venn eller et familiemedlem, er det viktig at den enkelte lege tilbyr tjenester innen valgt nettverk av forsikringsselskapet.

Besøk en nettside katalog, for eksempel www.practicegeneral.com eller nettsiden for American Medical Association for å søke etter tilgjengelige generelle leger i ditt område. Disse nettstedene har begge en ganske omfattende liste over leger i regioner rundt om i landet, noe som betyr at du vil sannsynligvis få en uttømmende liste over allmennleger i ditt område.

Planlegge avtaler med flere potensielle leger. Først spør om legen er imot nye pasienter. Så, sørg for at legen er i forsikringsselskapet nettverk. Hvis svaret på de to første spørsmålene er ja, så fortsett å gjøre en avtale for en første konsultasjon. Før du går til ansettelse, skrive en liste med spørsmål og snakke lenge om tidligere og nåværende medisinske problemer. Velg legen som både løser dine helsevesenet behov og gjør at du føler deg mest komfortabel.