Digidexo.com

Magesmerter rettsmidler for et barn

Ofte vil mindre magesmerter hos barn løse seg selv med passende hjem rettsmidler. Men det er viktig å finne årsaken til barnets magesmerter å tilby ham det beste lettelse mulig. Det er også viktig å sørge for at barnets magesmerter ikke blir forårsaket av noe større betydning enn stress eller dårlig.

Magesekken Flu Remedy

En stor skyldige av magesmerter hos barn er magen influensa, ellers kjent som gastroenteritt. Etter øvre luftveisinfeksjon, er magen influensa den nest vanligste sykdommen i USA. Hvis barnet ditt er feber, oppkast og / eller lider av diaré i tillegg til å ha vondt i magen, er det en sjanse for at barnet ditt har magen influensa. Mens magen influensa ikke nødvendigvis kan behandles med antibiotika, kan du hjelpe barnet ditt unngå dehydrering ved å tilby ham masse klare væsker. Ring ditt barns barnelege hvis du tror symptomene forverres.

Forstoppelse Utbedring

Noen ganger abdominal smerte hos barn forårsaket av forstoppelse, eller bare har en liten avføring en gang hver annen eller tredje dag. Forstoppelse hos barn kan være forårsaket av stress, dehydrering eller tillegg av nye matvarer i kostholdet. For å oppmuntre ditt barns kropp å utvise avføring oftere, sørg for at barnet ditt er å trene og / eller spille regelmessig, og drikke rikelig med klare væsker, og mate henne mat som produserer løsere avføring. Slike matvarer inneholder aprikoser, svisker og erter. Pass også på at barnet ditt har minst 10 minutter hver morgen for å bruke toalettet, som noen barn holde tilbake avføring hvis de føler seg stresset om å gå.

Matintoleranse Remedy

Barnet kan ha en tøff tid å fordøye visse matvarer og drikker, forårsaker konsistente stomachaches. En vanlig magesmerter skyldige er laktoseintoleranse. Symptomer på laktoseintoleranse er diaré, kramper, gass og oppblåsthet. Noen leger vil anbefale å fjerne melkeprodukter fra barnets kosthold i noen dager, og deretter gjeninnføre den for å se om den bryter påvirket barnets symptomer. Andre mat sensitiviteter kan være til krydret mat, fet mat og mat som har gått dårlig. Hold styr på hva barnet ditt har spist når hun klager over magesmerter.

Stress Remedy

Stress hos barn kan føre til en "nervøs mage." Magesmerter forårsaket av stress kan bli hjulpet dersom en nær voksen tar seg tid til å diskutere eventuelle potensielt stressende situasjoner med barnet. Ha en diskusjon med barnet om skolen, venner eller noen åpenbare problemer, for eksempel død av et kjæledyr, som kan forårsake at barnet skal oppleve stresset smerter i magen. Også bruke tid kosing, kyssing og klemmer barnet ditt til å hjelpe trøste ham.

Symptomer på Appendisitt

Blindtarmbetennelse er betennelse og infeksjon i tillegget, en liten organ som sitter ved inngangen til tykktarmen. Når tillegget blir infisert, bør det fjernes for å hindre den fra å sprekke og / eller spredning av infeksjon til magen. Vanlige symptomer på blindtarmbetennelse inkluderer:
Magesmerter (særlig i nedre høyre del av magen)
Fever
Oppkast
Magen som er oppblåst, og følsom for berøring
Ring ditt barns barnelege for å finne ut om hun mener du bør ta barnet til legevakten. Unngå å gi barnet ditt et klyster eller noen avføringsmidler, som de kan faktisk føre til at tillegget til å sprekke.