Digidexo.com

Hva er fordelene med gurkemeie for Strokes?

Forskere ved Medical College of Georgia testet gurkemeie som en behandling for slag. Gurkemeie er en plante relatert til ingefær familien og er mye brukt i tradisjonell urte medicines.Turmeric viser lovende i behandling av hemoragisk slag ved å redusere størrelsen for blodpropp, og dermed hindre noen operasjoner.

Effekter

Gurkemeie fungerer for hemoragisk slag når en blodpropp kutter blodtilførselen til hjernen. Vanligvis har pasienten kirurgi for å fjerne koagulere.

Funksjoner

Curcumin er den viktigste ingrediensen i gurkemeie. I tillegg til strek fordeler, er curcumin en anti-kreftfremkallende, anti-inflammatorisk antioksidant som fungerer som et antibiotisk og antiviral, samt tilsynelatende å redusere risikoen for Alzheimers sykdom. University of Michigan forskere funnet at curcumin infixes i cellemembraner, økende motstand mot infeksjoner og malignitet.

Forskning

Jay McCracken, Georgia medisinsk student, testet gurkemeie i dyr og fant sine blodpropp var betydelig mindre. Dyrene ble gitt injeksjoner av mage gurkemeie med positive forskningsresultater.

Forebygging / løsning

Gurkemeie kan etter hvert bli markedsført for hjerneslag bruk. Intravenøse injeksjoner for slag hos mennesker og forebyggende slag gurkemeie tabletter er muligheter i fremtiden som mer avgjørende forskning er gjort på fordelene med gurkemeie for slag. I dag gurkemeie ikke er godkjent i slag bruk og er fortsatt i forskning.

Behandling

Tidlige studier viser lovende resultater på nøyaktig hvordan gurkemeie kan være nyttig i behandling eller forebygging av slag. Ikke bare vises det til å senke kolesterolnivået, men det synes også å redusere opphoping av blodplater på veggene i blodårene. Grupper av blodplater er hva som forårsaker blodpropper.