Digidexo.com

doxylamine succinate amfetamin

Doxylamine Succinat Informasjon

Doxylamine Succinat Informasjon


Antihistamin narkotika doxylamine succinate fremmer søvn og lindrer forkjølelsessymptomer. Å drikke alkohol mens du tar doxylamine kan forverre døsighet og andre bivirkninger forårsaket av medisinen.

Bruksområder

Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent doxylamine som en ikke-reseptbelagte sovne. Medisinen reduserer også tett nese, rennende nese og hoste forårsaket forkjølelse.

Dosering

Ta en enkelt tablett like før man går til sengs. Bruk doxylamine bare innimellom for å hjelpe deg å sove og ta medisiner som anvist av helsepersonell når du er forkjølet.

Side Effects

Som alle antihistaminer, kan doxylamine forårsake munntørrhet, svimmelhet, kvalme og paradoksal eksitasjon og nervøsitet. Medisinen kan også føre til brystet lunger, vanskeligheter urinering og endringer i synet.

Advarsler

Ikke drikk alkohol på nettene når du tar doxylamine. Også unngå doxylamine hvis du har en forstørret prostata, astma, kronisk bronkitt, emfysem eller glaukom. Ikke gi doxylamine til barn for å få dem til å sove.

Produkter

Chattem markedsfører 25 mg doxylamine tabletter under merkenavnet Unisom. LNK International og Perrigo produserer også doxylamine tabletter for det amerikanske markedet.

Bivirkninger av doxylamine Succinat

Doxylamine succinate er et antihistamin som finnes i mange forskjellige stoffer og medisiner. Den kan brukes for å behandle vanlige symptomer assosiert med allergi høysnue eller en kald. Den kan også brukes som en søvn hjelpemiddel. Alle antihistaminer virker ved å blokkere kroppens produksjon av histamin, som forårsaker symptomer på en allergisk reaksjon. Produkter som inneholder doksylamin succinat er tilgjengelig i mange former, inkludert kapsler, tabletter, tyggbare tabletter og en flytende suspensjon.

Døsighet

Doxylamine succinate og andre antihistaminer er kjent for å forårsake døsighet og svimmelhet, noe som er grunnen til at det noen ganger kan brukes som en hjelp til å sovne. Når du tar doxylamine succinate, vær forsiktig når du utfører oppgaver som krever fokus og konsentrasjon, for eksempel kjøring, før du vet hvordan medisinen vil påvirke deg.

Gastrointestinale bivirkninger

Forstoppelse er en mulig bivirkning av mange medisiner, og doxylamine succinate er blant dem. Noen vil også oppleve en mild urolig mage fra å ta produkter som inneholder doxylamine suksinat.

Hodepine

Noen personer som tar doxylamine succinate vil oppleve hodepine som bivirkning. I de fleste tilfeller hodepine vil være milde og kan behandles med over-the-counter smertestillende midler.

Andre ikke-alvorlige bivirkninger

Andre mulige bivirkninger av doxylamine succinate inkluderer tørr munn, svelg eller nese, redusert koordinasjon og tåkesyn. I de fleste tilfeller er disse bivirkningene er ikke også plagsom for brukerne.

Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan doxylamine succinate forårsake alvorlige bivirkninger som kan tyde på et problem som trenger medisinsk behandling. Kontakt legen din hvis du opplever problemer med vannlating, mentale endringer eller humørsvingninger, øresus, lett blødning eller blåmerker, beslag og en rask eller uregelmessig hjerterytme.

Hjem Drug Detox Metoder

Drug avgiftning, eller detox for kort, er prosessen der kroppen klarner seg av bevissthetsendrende stoffer. Det finnes mange alternativer for å avgifte fra narkotika, hvorav den ene er gjennom en hjemme-detox. Over-the-counter medisiner og kosttilskudd kan bidra til å behandle symptomer på narkotika tilbaketrekning og gjøre avgiftning prosessen enklere.

Sentralstimulerende Detox

Sentralstimulerende midler er stoffer som øker hjertefrekvensen, metabolisme og andre kroppsfunksjoner. Legemidler i denne klassen inkluderer amfetamin, kokain, efedrin og piperaziner.

Stimulerende detox er vanligvis ikke en helse fare, men det kan føre til ubehagelige bivirkninger, inkludert ekstrem tretthet, økt appetitt, kvalme, depresjon og tåkete tenkning. Målet med sentralstimulerende detox er å tillate kroppen å gjenopprette fra belastningen av sentralstimulerende misbruk mens påfyll av butikker av viktige næringsstoffer og ombygging normale energinivå.

Opiat Detox

Opiater er droger fra opiumsvalmuen som brukes til å behandle alvorlige smerter. Morfin, kodein, hydrokodon og heroin faller inn under denne kategorien.

Som sentralstimulerende uttak, opiater detox ikke anses som farlige for en rimelig sunn person. Det kan være svært ubehagelig, imidlertid, og kan inkludere symptomer som økt følsomhet for smerter, kvalme, diaré, depresjon og kalde og influensalignende symptomer. De avgifte fra opiater bør fokusere på å behandle fysiske abstinenssymptomer og re-trening i kroppen til å produsere sine egne endogene lyst kjemikalier.

OTC Detox Aids

Flere over-the-counter medisiner og kosttilskudd er tilgjengelig som kan bidra til å lette symptomer på narkotika detox, mange koster mindre enn $ 20.

For utmattelse av sentralstimulerende tilbaketrekking, er urten Yerba Mate et effektivt middel. Dens MAOI egenskaper også gjøre det til en potensiell humør bright, noe som kan være nyttig under den mentale "crash" av sentralstimulerende detox. Andre stimulerende urter omfatter gingko biloba, koreansk ginseng og guarana.

Gastrointestinale effekter av seponering kan lindres ved bruk av urter ingefær og peppermynte. Ifølge Nih.gov, ingefær forårsaker færre bivirkninger enn Drama og er like effektiv til å lindre visse typer av kvalme. Imodium (loperamid) stopper diaré og kramper assosiert med opiatavvenning, mens medisiner som inneholder doxylamine succinate kan bidra til å lette søvnløshet og angst.

Outlook og Livsstil

Under narkotika detox, er det normalt å føle seg mentalt og fysisk nedkjørt. Få nok sengeleie i løpet av denne tiden, og hold deg til bland matvarer som er mindre sannsynlighet for å forårsake magesyke. Treat trekning som du ville et alvorlig tilfelle av influensa --- med mye hvile og avslapning.

Som fysiske abstinenssymptomer falme, kan du begynne å føle seg rastløs og irritabel. Hard fysisk trening er en utmerket stressavlastning som kan bidra til å øke produksjonen av endorfiner, serotonin og andre lyst kjemikalier i hjernen. Hold en journal over fremgangen din, og ikke nøl med å ringe på din støtte nettverk av venner, familie og helsepersonell for å få hjelp og råd. Rådgiving, kan psykoterapi og 12-trinns program som Anonyme Narkomane alle være effektive i å hjelpe opprettholde en nøktern livsstil.

Advarsel

Visse legemidler, inkludert alkohol, benzodiazepiner og noen beroligende midler kan føre til farlige abstinenssymptomer som kan være skadelig eller dødelig. Forsøk aldri å slutte disse legemidlene uten hjelp av en utdannet medisinsk faglig, og unngå brå seponering av alle rusmidler for å unngå potensielt farlige effekter.

Hvorfor kan du ikke gi en Baby NyQuil?

Hvorfor kan du ikke gi en Baby NyQuil?


I 2007, Food and Drug Administration (FDA) tilbakekalte alle spedbarnets hoste og kaldt produkter på grunn av utbredt dosering. Farmasøyter og leger anbefaler ikke å gi NyQuil til spedbarn, basert på de potensielle skadevirkningene av sine aktive ingredienser og fordi NyQuil inneholder alkohol.

Nyquil tilsiktede fordeler

NyQuil Kaldt og influensa sirup er ment å lindre hoste, sår hals, hodepine, mindre smerter og plager, feber, rennende nese og nysing.

Nyquil Active Ingredients

NyQuil inneholder paracetamol, en smertestillende og feber redusering;
dekstrometorfan, en hoste suppressant; og doxylamine succinate, et antihistamin. Den inneholder også 10 prosent alkohol, i en to-ss dose.

Problemer og skadevirkninger

Å gi en baby NyQuil forårsaker tre store bekymringer. For det første kan en baby kroppen ikke forbrenne medisinen måten en voksen kropp kan. Som et resultat, kan en baby blir desorientert, døsig og sløv. Dernest, i 2007, FDA tilbakekalt alle spedbarn hoste og kalde produkter, fordi foreldrene ikke fulgte de anbefalte retningslinjene eller bruke de riktige måleinstrumenter, og dermed overdosering sine spedbarn. Til slutt, inneholder NyQuil 10 prosent alkohol per to spiseskje dose.

Nedenfor ser Nyquil aktive ingredienser og mulige effekter av overdose:
Dekstrometorfan - hjerneskade, anfall, tap av bevissthet, uregelmessig hjerterytme
Doxylamine - døsighet, svimmelhet
Paracetamol - leverskade

Advarsler for bruk med babyer

FDA utstedt følgende advarsler for bruk av hoste og kaldt produkter med spedbarn og barn:

Med mindre regissert av en lege, ikke bruk hoste og kaldt produkter for barn under to. Ikke gi barn medisin som er pakket for voksne og gjort med full styrke. Se etter "barn" produkter, merket for bruk med spedbarn eller barn. Hvis medisinen som skal brukes i kombinasjon med andre legemidler, søker godkjennelse fra en lege. Les all informasjon på pakningen å være klar over aktive ingredienser og advarsler. For flytende produkter, bruker måleenheten som følger med medisinen og bare levere den anbefalte dosen. Ikke bruk kjøkken skjeer som måleinstrumenter.

Alternatives

Helsemyndigheter har godkjent bruken av Benadryl og Sudafed for spedbarn og barn under to, ved anbefalte doser. Saline kan også være en sikker og effektiv måte å avlaste lunger hos spedbarn.

Hvordan bidra til å redusere abstinenssymptomer Vicodin

Vicodin, et syntetisk opioid narkotiske består av hydrokodon og paracetamol, er ofte foreskrevet for smerte. Som et opioid, endrer Vicodin måten kroppen reagerer på smerte i det sentrale nervesystemet. Når Vicodin er foreskrevet lang sikt, blir kroppen fysisk eller psykologisk avhengig av medikamentet, som krever stadig høyere doser for å oppnå den samme effekten. Tilbaketrekking fra Vicodin, mens ikke livstruende, etterligner influensalignende symptomer som generalisert smerte, angst, rask hjerterytme, feber, frysninger, skjelvinger, overdreven svetting, diaré og søvnløshet. Disse symptomene kan vare i flere uker. Tilbaketrekking skal alltid foregå under oppsyn av en lege.

Hvordan bidra til å redusere abstinenssymptomer Vicodin

Gradvis redusere Vicodin inntaket for å redusere abstinenssymptomer. Ved langvarig bruk av Vicodin stoppes plutselig, er abstinenssymptomer utløses i løpet av en dag. Gradvis reduksjon av medikamentet vil bidra til å unngå disse abstinenssymptomer.

spise sunt, godt balanserte måltider selv når kvalm. Drikk minst 48 gram vann hver dag for å holde deg hydrert. Abstinenssymptomer vil forverres hvis du ikke spise eller drikke.

Ta urte kosttilskudd som ingefær, Valerian rot eller lidenskap blomst for å bekjempe bivirkninger av Vicodin uttak. Ifølge Angst-og-Depresjon-Solutions.com legger Valerian rot til hjernens GABA-reseptorer som overvåker avslapping og sedasjon. Pasjonsblomst, kava og lavendel har også beroligende egenskaper, mens ingefær motvirker kvalme. Ifølge PubMed.gov, er johannesurt like effektive som SSRI-antidepressiva til bruk i behandling av mild til moderat depresjon som ofte følger med Vicodin uttak. DHEA og SAM-e er også nyttig med depresjon. Reseptbelagte antidepressiva som Zoloft eller Prozac er anbefalt for kronisk eller mer alvorlig depresjon.

Prøv å over-the-counter medisiner som inneholder doxylamine succinate for å få hjelp med søvnløshet. Noen av de populære merkenavn søvn hjelpemidler er Unisom og Nyquil. Antihistaminer som Benadryl også er nyttig med søvnløshet.

Innbytter Vicodin med reseptbelagte medisiner i henhold til legens anbefaling og tilsyn. Benzodiazepiner, som Xanax, er foreskrevet for å behandle angst i løpet av Vicodin uttak. Metadon er utformet for å hindre hjernen reseptorer som reagerer på Vicodin fra å gjenkjenne sitt fravær. Den holder også brukere fra å oppleve en høy under et tilbakefall. Beroligende midler, som fenobarbital, rolige pasienter og la de verste av de fysiske avhengighet effekter kan oppstå mens han sov.

Hva kan jeg ta for morgenkvalme?

Morgenkvalme --- eller kvalme og oppkast i svangerskapet (NVP) --- er en vanlig tilstand som rammer gravide kvinner. Det begynner vanligvis et sted i løpet av de første fire ukene av svangerskapet, og fortsetter til opp til rundt det sekstende uke. Kvalme på grunn av morgenkvalme kan være ødeleggende og kan også føre til oppkast. Mens den eksakte årsaken til morgenkvalme er ukjent, er det forholdsregler og medisiner du kan ta for å lindre NVP symptomer som ikke vil skade barnet ditt.

Diclectin

Kanadiske kvinner kan spørre legen sin om Diclectin for alvorlige tilfeller av morgenkvalme. Diclectin inneholder 10 mg pyridoksin hydroklorid (vitamin B6) og 10 mg doxylamine succinate, et antihistamin. Det har blitt foreskrevet i Canada i over 25 år for NVP lettelse. Ta Diclectin på tom mage 4 til 6 timer før forventet utbruddet av din verste morgen sykdom symptomer.

Diclectin er for tiden i kliniske studier i USA og har ennå ikke blitt godkjent av Federal Drug Administration (FDA) for bruk.

Ginger Supplements

Ingefær har vist seg effektiv på å lindre kvalme. Det er også foreskrevet for alvorlige kvalme tilfeller assosiert med kjemoterapi. Pure ingefær kosttilskudd kan gi konsistent lettelse for din morgen sykdom symptomer. Konsultere legen din før du tar ingefær kosttilskudd eller andre medisiner mens du er gravid.

Matinntak tips

Prøv noen praktiske naturlige løsninger før du tar medisiner. Disse tiltakene kan gi tilstrekkelig lindring av kvalme og oppkast symptomer.

Spis små måltider og snacks ofte hele dagen i stedet for to eller tre større måltider. Hold deg hydrert ved å drikke væske.

Spis høy-protein og høy komplekse karbohydrater. Unngå mat som er illeluktende eller høy i fett. Hold brus kjeks ved sengen å spise så snart du våkner opp for å bekjempe morgenkvalme-assosiert kvalme. Også innlemme ingefær i kostholdet ditt i løpet av svangerskapet. Drikk ingefær te eller brus. Cook ingefær i dine måltider når det er mulig, som ingefær er vist seg å være effektiv mot morgenkvalme. Å spise naturlig mat kan være nyttig og kan være et godt alternativ til foreskrevet medisiner.

Har Nyquil inneholder alkohol?

Nyquil inneholder en rekke ingredienser, inkludert paracetamol, dekstrometorfan, doxylamine suksinat og alkohol. Inkludering av alkohol i stoffet ikke medfører fare et individ, men i stedet anvendes som et nyttig medikament i dannelsen av formelen. Formålet med alkohol i Nyquil er ikke nødvendigvis en kur for sykdom, men dens formål er viktig.

Nyquil og alkohol

De tre viktigste ingrediensene i Nyquil, paracetamol, dekstrometorfan og doxylamine succinate er de viktigste kildene til behandling i medisin. De hjelper kjempe sår hals, rennende nese, smerter i forbindelse med forkjølelse og feber. Ingrediensene kan ikke blande, men. Det ligner på olje ikke klarer å blande inn vann. Alkohol hensikt i Nyquil er å fungere som et løsemiddel, blander de tre ingrediensene sammen og setter dem i stand til å arbeide sammen for å kurere sykdom. Mengden av alkohol ikke vil forgifte et individ, men. Som en advarsel bør imidlertid alkohol ikke bli konsumert av en person tar Nyquil. Dette kan alvorlig forstyrre funksjoner i leveren og potensielt øke hjertefrekvensen til farlige nivåer. Nyquil bør brukes uten alkohol til enhver tid.

Bivirkninger av NyQuil

NyQuil kulde og influensa medisin er produsert av Vicks. Ingrediensene i NyQuil kan være potent, og i USA kjøp av produktet er vanligvis overvåket for å redusere misbrukspotensial. Som med alle medisiner, bør en bruker være kjent med potensielle bivirkninger.

Betydning

NyQuil er et populært over-the-counter kulde og influensa medisin som er tilgjengelig som en væske eller en kapsel. Den grunnleggende formulering er utformet for å gi symptomatisk lindring, slik at folk kan fortsette med daglige aktiviteter mens de får bedre. Vanlig forkjølelse og influensa er forårsaket av virus. Selv om ingen diagnostisk test for forkjølelse er tilgjengelig, kan influensaprøver påvise influensavirus. Symptomene for begge typer infeksjon er lik: feber, frysninger, hodepine, muskelsmerter og generell sykdomsfølelse. Noen ganger forårsaker infeksjonen lunger, som er en betennelse i sinus eller i bronkiale området. Ingrediensene i NyQuil adressere symptomene, men ikke årsaken til infeksjonen.

Aktive ingredienser

NyQuil inneholder aktive ingredienser acetominofen, dekstrometorfan, doxylamine og pseudoefedrin. Acetominofen er et smertestillende for smertelindring og for å redusere feber. Dekstrometorfan brukes til å forhindre hoste og har en mild effekt i å redusere smerte. Doxylamine succinate er et antihistamin som reduserer allergiske reaksjoner og forårsaker tretthet. Pseudoedphedrine i hydroklorid og sulfat-skjemaer er en effektiv nesespray, normalt kombinert med et antihistamin.

Betraktninger

Som med alle medisiner, kan overforbruk føre til alvorlige reaksjoner. De aktive ingrediensene i NyQuil alene har vært forbundet med misbruk, leverskader og psykotiske episoder, spesielt dersom kombinert med alkohol. Følg doseringsanbefalinger for å unngå alvorlige reaksjoner. Folk med pusteproblemer eller glaukom bør sjekke med sin lege før du tar produktet. NyQuil gir symptomlindring. Men hvis symptomene vedvarer, er legehjelp nødvendig. Siden NyQuil inneholder en kombinasjon av ingredienser, kan fremstilles ved reaksjoner som helst middel i preparatet eller ved en kombinasjon av ingredienser. Dersom en reaksjon oppstår, bør NyQuil stoppes og en helsearbeider bør konsulteres.

Bivirkninger

Rapporterte vanlige bivirkninger forbundet med NyQuil er diaré, forstoppelse, tretthet, svimmelhet, kvalme eller oppkast, angst eller nervøsitet og endringer i søvn. Alvorlige bivirkninger som krever øyeblikkelig legehjelp inkluderer allergiske reaksjoner som utslett; elveblest; endringer i hjerterytmen; svimmelhet, kramper og hallusinasjoner; endringer i synet og gulsott.

Forebygging / løsning

Milde reaksjoner vanligvis stopper når medisinen er stoppet fordi leveren fjerner de aktive ingrediensene. Lege vil bidra til å identifisere caus av reaksjonen og gi alternativer for å behandle symptomer. Alvorlige reaksjoner må behandles umiddelbart for å unngå skade. Kaldt og influensa symptomer kan løse seg over tid, med kosttilskudd for å styrke immunsystemet og væske for å skylle kroppen for giftstoffer produsert av infeksjon.

Hva er Unisom?

Unisom er en over-the-counter merkevare av sovepille. Unisom kan brukes for sporadisk søvnløshet eller problemer med å sovne. Unisom er ikke ment for langsiktig bruk.

Typer

Det er tre typer av produkter under Unisom merket: Unisom SleepTabs, Unisom SleepGels og Unisom SleepMelts. Unisom SleepTabs inneholde doxylamine suksinat. Unisom SleepGels og Unisom SleepMelts begge inneholder difenhydramin HCl.

Funksjon

Den doxylamine succinate finnes i Unisom SleepTabs er et antihistamin. Den difenhydramin HCl i Unisom SleepGels og Unisom SleepMelts er også et antihistamin. Antihistaminer brukes til å behandle allergier og lindre sinus press. En bivirkning av antihistaminer er døsighet og sedasjon. Unisom SleepGels er et alternativ for folk som ikke kan svelge de Unisom SleepTabs. Unisom SleepMelts er kirsebærsmak smelt piller for folk som ikke kan svelge noen form for gel faner eller piller.

Fordeler

De sedative egenskapene til antihistaminer er nyttig for folk som lider av sporadiske søvnløshet eller problemer med å sovne. Fordi antihistaminer i Unisom er ikke-narkotiske, kan de bli sett på som et alternativ for folk som ikke ønsker å ta reseptbelagte sovepiller, på grunn av deres mulige avhengighetsskapende egenskaper.

Side Effects

Fordi antihistaminer brukes til å behandle sinus problemer og allergier, er den vanligste bivirkningen av Unisom tørr munn, tørr nese eller tørre øyne. Andre mulige bivirkninger er svimmelhet, hodepine, forstoppelse og mageproblemer. Det er mange andre mulige bivirkninger fra antihistaminer; folk som tar Unisom bør snakke med sin lege hvis de opplever noe som kan være en bivirkning av medisinen.

Advarsel

Unisom bør ikke tas sammen med alkohol, da dette kan øke effekten av tretthet. Unisom bør ikke brukes av barn under 12. Noen mennesker har allergi mot antihistaminer; disse menneskene bør ikke bruke Unisom. Unisom kan skilles ut gjennom morsmelk, så gravide kvinner bør snakke med sin lege før du bruker stoffet.

Dozile bivirkninger

Dozile er et merkenavn tilgjengelig i Australia og New Zealand for medisinering doxylamine succinate. I USA, kan doxylamine kjøpes over-the-counter i søvn hjelpemidler som Unisom, og i kombinasjon medisiner som inneholder smertestillende midler, feber reduksjonsgir og hostedempende midler. Mange av bivirkningene er mulig.

Funksjon

Dozile er en etanol derivat antihistamin som brukes til å avlaste nysing og rennende nese forårsaket av allergi og forkjølelse. Dens viktigste bivirkning, døsighet, kan være nyttig for folk som har problemer med å sove.

Time Frame

Instruksjoner for doxylamine spesifisere kortvarig bruk av to uker eller mindre. Lengre bruk kan resultere i mindre effektivitet, noe som kan føre pasienter til å ta mer av stoffet. Dette kan forårsake skadelige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Bortsett fra døsighet, de vanligste Dozile bivirkninger inkluderer svimmelhet, tørr munn og øyne, hodepine og nervøsitet.

Alder Betraktninger

Dozile kan føre til alvorlige bivirkninger og i verste fall død hos barn under 4 år. Foreldre bør konsultere lege før du gir produktet til barn som er yngre enn 13. Dozile bør ikke brukes til å forårsake søvnighet hos barn.

Kontra

Personer med visse helsemessige forhold bør ikke bruke Dozile fordi stoffet kan gjøre disse forholdene verre. De omfatter glaukom, høyt blodtrykk, prostataproblemer, gastrointestinale forstyrrelser, og hjerte, lever eller lunge-sykdom.

The History of Sleep Aids

The History of Sleep Aids


Mennesker har brukt søvn hjelpemidler for tusenvis av år; inntil ganske nylig, henvendte de seg til naturen for å fremme sunne søvnmønster. Urter som kamille, Valerian rot og johannesurt har lange historier av insomnia. Valmue blomsten ble brukt av de gamle grekerne og egypterne som en søvn inducer og det var så effektiv at den greske guden for søvn, Hypnos, ble ofte avbildet holde ett og inngangen til hans hjem var dekket av et hav av valmuer. Beveger seg bort fra naturmidler, har moderne medisin slått til vitenskap i håp om å kurere søvnløshet. De to første legemidler syntetiserte å indusere søvn ble opprettet i 1832 og 1857, og nå er det utallige sovepiller tilgjengelig for moderne søvnløshet lider.

Valerian Root, kamille og johannesurt

Valerian har blitt brukt til å lindre angst, lette søvnløshet og kurere hysteri i århundrer, og kan dateres tilbake til antikkens Hellas. De gamle greske legen Dioscorides foreskrevet vendelrot som et beroligende middel, men også for fordøyelsessykdommer, urinveisinfeksjoner, epilepsi og leveren forhold. Som en medisinsk urt, har kamille vært brukt i århundrer, som regel i form av te. Det er best kjent for sine søvnfremkallende egenskaper, men det fungerer også som en muskel relaxer, lindre spenninger og stress. Johannesurt er vant til å ikke bare behandle depresjon, men søvnforstyrrelser også. Plantens medisinske historie går tilbake 2400 år. Den ble brukt som folkemedisin for nervøse tilstander, gastrointestinale problemer, kvinnelige problemer som menstruasjonssmerter, og selv galskap.

Mandragora og Henbane

De gamle grekerne og romerne brukte mandragora, bedre kjent som Mandrake anlegget, som en søvn hjelpemiddel. Dioscorides skriver om en blanding laget av Mandrake og vin som produserer anestesi. Han er den første legen kjent for å bruke ordet som sin moderne betydning: fravær av følelsen. Platon beskriver også mandragora som en søvndyssende og narkotiske. Frøene av henbane planten har vært brukt i århundrer som en søvn induser, en som induserer en ganske dyp, unaturlig-tilsynelatende søvn heller som en koma. John Gerard, en Elizabethan herbalist, sa "bladene, frøene og juice, når det tas internt, forårsake en unquiet søvn, likesom søvnen til drukkenskap."

Bromide og kloralhydrat

Den første kjemiske sovne ble opprettet av Justus von Liebig, en tysk professor og kjemiker. Dette stoffet er en hurtigvirkende nedsettende middel som induserer en dyp søvn innenfor en relativt kort tidsperiode. Dessverre, kombinert med alkohol blir det en farlig blanding, kjent i populærkulturen som en "Mickey Finn", eller "slipping en Mikke." I 1857, Sir Charles Locock opprettet bromide, en av de første legemidler syntetisert for offentlig forbruk for å fremme søvn og restfulness. Stoffet ble en populær beroligende middel som ble allment foreskrevet i det 19. og 20. århundre.

Barbiturater og benzodiazepiner

Barbiturater var de mest foreskrevne sove hjelpemidler i begynnelsen av det 20. århundre. De er et derivat av barbitursyre, oppfunnet av en tysk kjemiker ved navn Adolf Baeyer i desember 1864. Hans oppfinnelse av seg selv gjorde ingenting, men da kombinert med andre kjemikalier gjort kraftige forbindelser som ble mye brukt som beroligende medisiner og sovetabletter. Selv barbiturater fungerte bra, de hadde bivirkninger, og var farlig vanedannende. De var også dødelig i kombinasjon med alkohol, som økte fysiologiske og fysiske effekter, inklusive sedasjon, svimmelhet, dårlig koordinering og respirasjonsdepresjon. På 1970-tallet ble benzodiazepiner utviklet som et tryggere alternativ til barbiturater, fordi de hadde færre bivirkninger.

Moderne sovepiller

Moderne sovepiller faller i to kategorier: over-the-counter og reseptbelagte. I første del av 1970-tallet, FDA startet en gjennomgang av over-the-counter sove hjelpemidler for å finne en mildere alternativ til benzodiazepiner. De godkjente en kjemisk kalt doxylamine succinate, som er et antihistamin som nå finnes i vanlige forkjølelsesmedisiner som NyQuil. Antihistaminer har kraftige anti-allergieffekter, men døsige bivirkninger er også velkjente. Disse egenskapene til sedasjon gjør dem til en perfekt ingrediens for et bredt utvalg av over-the-counter søvn hjelpemidler, som for eksempel Unisom, Restavit og Somnil. Moderne sovepiller fortsatt bære muligheter for avhengighet og overdose, men de er ikke på langt nær så farlig som resept sove hjelpemidler fra fortiden.

Har Nyquil gjøre deg trøtt?

Nyquil produkter inneholder en kraftfull kombinasjon av ingredienser som inneholder kombinasjoner av smerte og feber reduksjonsgir, hoste suppressants, antihistaminer og alkohol. Nyquil produkter må brukes med forsiktighet på grunn av virkningene på at noen av disse ingrediensene kan forårsake.

Identifikasjon

NyQuil er en type over-the-counter medisiner, produsert av Vicks, som brukes til å behandle symptomer på forkjølelse og influensa virus, og for å bekjempe søvnløshet forbundet med disse tilstander.

Antihistamin Ingredienser

Nyquil produkter inneholder en av to antihistaminer, doxylamine succinate eller klorfeniraminmaleat, som en ekstra slimhinneavsvellende og å indusere døsighet eller sedasjon.

Alkohol Ingredient

Alkohol er oppført som en av Nyquil er inaktive ingredienser, men det kan bidra til tretthet. På grunn av alkoholinnhold i NyQuil, bør ikke dette produktet brukes sammen med alkohol eller av folk som har alkohol avhengighet.

NyQuil Mindre Døsig Forkjølelse og influensa Relief Væske

Den NyQuil Mindre Døsig formelen vil likevel forårsake sedasjon og søvnighet, men i mindre grad enn andre Nyquil produkter. NyQuil Mindre Døsig inneholder antihistamin klorfeniraminmaleat og mindre mengder alkohol.

Forsiktighetsregler

NyQuil må ikke brukes av personer som opererer maskiner eller et motorkjøretøy. Forbrukerne må følge doseringsanvisningen for å unngå mulige overdose komplikasjoner.

Hvordan identifisere Metoprolol succinate Tabletter

Metoprolol succinate er et stoff som brukes til å behandle høyt blodtrykk. For folk som er på en medisin regime som inneholder dette stoff, kan det være nødvendig å plukke dette stoffet ut av et sett av piller. For eksempel, hvis du del pillene dine ut for hele uken, og da legen endrer dosen mengde eller hyppighet av stoffet, må du kanskje fjerne eller erstatte piller.

Hvordan identifisere Metoprolol succinate Tabletter

•  Se på fargen på pillen. Metoprolol succinate tabletter er hvite. Dette gjelder uansett om du tar den generiske versjonen eller navnet merkevare versjon av stoffet.

Kontroller formen. Disse piller enten er rund eller oval spiss, avhengig av dosen. Du kan sjekke din resept for å finne ut hvilken form pillen vil bli. 25mg og 200mg piller er oval, mens 50mg og 100 mg piller er runde. Men hvis pillene er utvidet utgivelse, vil de være oval for 50mg og 200mg piller, og runde for 25mg og 100mg piller.

•  Undersøk belegg. Alle Metoprolol succinate tabletter må film belagt. I tillegg vil de ha et avtrykk som varierer i henhold til produsenten og doseringsmengde. For eksempel, 25mg forlenget frigivelse pille fremstilt av Sandoz Pharmaceuticals, Inc vil bli merket med E281 på den ene side av pillen.

Legg merke til stillingen. Alle 25mg tabletter må være dobbelt scoret, noe som betyr at det er scoret på begge sider. Alle andre dosering beløp er enkelt scoret.

Hint

  • Hvis du er i tvil om hva pillen er Metoprolol succinate tablett, ta alle dine piller på apoteket. Hun vil være i stand til å vise deg den riktige pillen.

Hva er Metoprolol succinate ER brukes til?

Metoprolol succinate ER er et stoff som brukes til å behandle høyt blodtrykk, som også kalles hypertensjon. Det er solgt under merkenavnet Toprol-XL og som et generisk legemiddel, og det er en utvidet frisetting tatt muntlig. Den kan brukes alene eller sammen med andre medikamenter for å kontrollere høyt blodtrykk.

Bruksområder

Metoprolol succinate er også brukt til å behandle angina pectoris og noen typer hjertefeil. Angina pectoris er bryst smerte eller ubehag forårsaket av koronar hjertesykdom.

Bivirkninger

Noen bivirkninger har blitt rapportert av personer som tar metoprolol succinate ER, ifølge Astrazeneca, som produserer Toprol-XL. Tretthet og utmattelse ble rapportert av en av 10 personer, og depresjon ble rapportert av én av 20 personer. Noen mennesker har opplevd utslett, diaré, kvalme, mageproblemer og hodepine.

Flere alvorlige bivirkninger inkluderer en langsom hjerterytme, kalt bradykardi og hjerteproblemer, ifølge Nursing Drug Handbook. Folk som opplever disse symptomene bør oppsøke lege umiddelbart, da de kan være livstruende.

Tilgjengelighet

Metoprolol succinate ER er tilgjengelig under merkenavnet Toprol-XL og som en generisk, ifølge informasjon fra Food and Drug Administration. Produsenten av Toprol-XL er Astrazeneca. Den generiske versjonen er produsert av flere selskaper, inkludert KV Pharmaceuticals og Sandoz Inc. Den er tilgjengelig som en pille, som er tatt muntlig; pillene er tilgjengelige i 25 mg, 50 mg, 100 mg og 200 mg doser.

Om High Blood Pressure

Høyt blodtrykk er også kalt hypertensjon, ifølge Mayo Clinic. Blodtrykket viser hvor mye blod blir pumpet og hvor mye motstand tilbys av arteriene. Hvis arteriene er innsnevret eller hvis hjertet pumper hardt, vil blodtrykket være høyere.

Hypertensjon utvikler seg vanligvis over år. På grunn av dette, er det viktig å ta i samsvar blodtrykksmålinger. Readings kan variere, avhengig av maskinen, men en konsekvent økning bør rapporteres til lege.

Betraktninger

Folk bør ikke slutte å ta metoprolol succinate brått, ifølge Nursing Drug Handbook. De bør være avvent av det over en eller to uker.

Brå seponering av bruk kan føre til hjerteinfarkt, ifølge Astrazeneca.

Også pasienter som er nye til å ta metoprolol succinate bør unngå bruk av maskiner før de vet hvordan det vil påvirke dem, ifølge produsenten. Pasientene bør også varsle sin lege hvis de opplever pustevansker.

Kvinner som ammer bør ikke ta metoprolol succinate, ifølge Nursing Drug Handbook.

Forskjellen mellom Metoprolol succinate og Metoprolol tartrate

Forskjellen mellom Metoprolol succinate og Metoprolol tartrate


Metoprolol succinate og metoprolol tartate tilhører en klasse legemidler som kalles betablokkere. Disse stoffene behandle høyt blodtrykk og andre hjertesykdommer ved å blokkere effekten av adrenalin på hjertet.

Bruksområder

Metoprololtartrat behandler høyt blodtrykk (hypertensjon) og angina (brystsmerter). Leger også foreskrive metoprololtartrat for personer som har hatt hjerteinfarkt. Metoprolol succinate behandler høyt blodtrykk, hjertesvikt og angina.

Dosering

Metoprolol succinate er en utvidet-release versjon av metoprolol, så det er fortsatt i blodet og kontrollerer blodtrykket for en full 24 timer. Metoprololtartrat ikke bo i blodet i 24 timer.

Effekter

Metoprolol succinate bivirkninger inkluderer forstoppelse, svimmelhet, hodepine, tørr munn, halsbrann, tretthet, kvalme, søvnproblemer, muskelsmerter, magesmerter og oppkast. Bivirkninger av metoprololtartrat inkluderer døsighet, svimmelhet, tretthet, søvnproblemer, oppkast, diaré, synsproblemer og uvanlige drømmer.

Advarsel

Tar mer enn ett metoprolol succinate pille om gangen kan føre til overdose. Overdose symptomer inkluderer hjertesvikt, hjertestans, koma, tap av bevissthet, oppkast, koma, ekstremt lavt blodtrykk, langsom hjerterytme og atrioventrikulær blokk.

Betraktninger

Hvis apoteket ikke har metoprolol succinate på lager, snakk med legen din før du bruker metoprololtartrat som et alternativ. Legen din vil bestemme riktig dosering for å kontrollere blodtrykket.

Bivirkninger av Metoprolol succinate

Metoprolol succinate er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle flere hjertesykdommer, inkludert angina, høyt blodtrykk og hjertesvikt. Det er klassifisert som en betablokker, og virker ved å redusere mengden av blod til hjertet må pumpe og mengden av arbeid som det har å gjøre, effektivt redusere hjerte smerte og å senke blodtrykket. Metoprolol suksinat kan også brukes til å stabilisere en person puls i tilfelle av en rask eller uregelmessig hjerterytme. Personer med angina eller visse typer hjertesykdom bør aldri plutselig slutte å ta Metoprolol succinate uten legens godkjennelse fordi det kan føre til at tilstanden forverres. Tar stoffet har flere kjente bivirkninger.

Hjerte bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan Metoprolol succinate forårsake alvorlige bivirkninger som kan tyde på et problem med hjertet. Pasienter som opplever noen av følgende symptomer bør kontakte sin lege umiddelbart: forverring brystsmerter, en bankende følelse i brystet eller en demping eller uregelmessig hjerterytme.

Gastrointestinale bivirkninger

Noen mennesker kan oppleve forstoppelse, diaré, halsbrann, kvalme, oppkast, magesmerter og gass. Imidlertid er ingen av disse bivirkningene er grunn til bekymring.

Nevrologiske bivirkninger

Hodepine, svimmelhet og tretthet er alle bivirkninger av å ta Metoprolol succinate, men de er ikke ansett som alvorlige. Andre nevrologiske bivirkninger kan tyde på en potensiell komplikasjon som krever behandling. Varsle legen din hvis du merker hallusinasjoner, humørsvingninger - inkludert depresjon eller forvirring - alvorlig svimmelhet eller visjon endringer.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre bivirkninger som kan tyde på et problem inkluderer besvimelse, uvanlig kald eller blå hender og føtter, hevelse i armer, ben og føtter, kortpustethet, piping i brystet og gulsott. Disse bivirkningene bør rapporteres til legen din umiddelbart.

Andre ikke-alvorlige bivirkninger

Andre kjente bivirkninger av Metoprolol succinate som ikke er alvorlige inkluderer en tørr munn eller øyne, hodepine, søvnproblemer, uforklarlig svakhet eller tretthet og halsbrann.

Metoprolol succinate ER 25mg bivirkninger

Metoprolol succinate ER er en reseptbelagte medisiner utlevert i en 25 mg tablettform for oralt inntak. Produsert av legemiddelfirmaet Astrazeneca under merkenavnet Toprol XL, ble Metoprolol succinate ER godkjent av FDA i 2001 Metopronol succinate ER brukes til å behandle angina (brystsmerter), høyt blodtrykk og hjertesvikt. Det er også brukt som en behandling for forhindring av hjerteinfarkt. Bivirkninger som svimmelhet, svakhet og depresjon er ikke uvanlig blant brukerne.

Dosering

Metoprolol succinate ER kan forskrives som 25 mg, eller opptil 100 mg tabletter hvis tilstanden forverres. Ta Metoprolol succinate ER akkurat som foreskrevet, og ikke hoppe over en dose. Hvis du har glemt å ta Metoprolol succinate ER, må du huske å ta den så snart du husker det. Metoprolol succinate ER bør tas sammen med mat, enten med eller rett etter et måltid. Aldri ta en dobbel dose som det kan føre til en overdose. Metoprolol succinate ER symptomer på overdose er ujevn hjerterytme, pustevansker som kortpustethet, blå-farget negler, svimmelhet og svakhet eller besvimelse.

Mindre alvorlige bivirkninger

Forbundet med noen moderate bivirkninger, Metoprolol succinate ER bivirkninger er oppkast eller kvalme, nedsatt sexlyst eller impotens, og angst eller tretthet. Fortell legen din hvis noen av disse symptomene oppstår som et resultat av å ta Metoprolol succinate ER.

Alvorlige bivirkninger

Flere alvorlige Metoprolol succinate ER bivirkninger som krever umiddelbar medisinsk behandling kan omfatte treg, ujevn hjerterytme, svimmelhet og besvimelse, hevelser i ankler og føtter eller kortpustet. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever en mørk urin, tap av matlyst, gulsott eller depresjon eller noen alvorlig bivirkning som følge av å ta Metoprolol succinate ER.

Depresjon og Metoprolol succinate ER

Metoprolol succinate ER har vært forbundet med å skape eller forverre depresjon symptomer hos brukere. Legen bør informeres hvis du har en erfaren depresjon i løpet av de siste fem årene. Hvis du har en historie med klinisk depresjon, husk å fortelle legen din før du tar Metoprolol succinate ER. Hvis du opplever problemer med å sove, en endring i appetitt eller konsentrasjonsvansker, kan du ha en depresjon på grunn av Metoprolol succinate ER og må kanskje endre medisiner.

Advarsel

Ikke slutte å ta Metoprolol succinate ER plutselig uten først å diskutere med legen din. Brystsmerter, hjerteinfarkt eller ujevne hjerteslag kan oppstå som følge av plutselig avsluttet behandling. Det er viktig at du tar Metoprolol succinate ER nøyaktig som anvist og ikke bruke alkohol mens du tar denne medisinen. Hvis du har et kirurgisk inngrep, sørg for at kirurgen vet du tar Metoprolol succinate ER (selv om det er dental kirurgi). Ikke ta Metoprolol succinate ER mens lider av sykdommer som hjertesvikt, hjerteblokk eller langsom puls. Informer legen din om din full medisinsk historie og alle medisiner du er i dag før du bruker Metoprolol succinate ER.

Er Adipex en Amfetamin?

Er Adipex en Amfetamin?


Adipex er en resept-baserte vekttap stoffet som fungerer ved å undertrykke appetitten og øke metabolismen av overvektige personer. Adipex viktigste aktive ingrediensen er phenteramine, en del av det forbudte stoffet Phen-Fen.

Funksjoner

Adipex er tatt av munnen og er kombinert med redusert kalori, økt mosjon vekttap plan. Det er foreskrevet til overvekt og fedme pasienter etter mer konvensjonelle vekttap forsøk har mislyktes.

Class of Drug

Mens Adipex tilhører samme familie som amfetamin og påvirker sentralnervesystemet på samme måte, er det ikke i dag klassifisert som en amfetamin.

Store bivirkninger

Bivirkninger av å bruke Adipex er økt blodtrykk og hjertefrekvens, avhengighet, tåkete tenkning og dømmekraft, brystsmerter, svimmelhet og søvnløshet. Abstinenssymptomer fra stoffet er mulig.

Lengde på behandling

Den gjennomsnittlige lengden på tiden for behandling usig stoffet er tre til seks uker.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger er munntørrhet, ubehagelig smak, diaré og / eller brekninger.

Hvordan identifisere Dextroamphetamine & Amfetamin

Dextroamphetamine er et vanlig legemiddel som brukes til å behandle ADHD (ADHD). Amfetamin er et stoff som brukes til å behandle narkolepsi og ulike oppmerksomhet lidelser. Når noen kombinerer dextroamphetamine og amfetamin, skaper de Adderall. Adderall er en merkevare-navnet narkotika brukes til å behandle ADHD og en rekke andre lidelser. Hvis ikke tatt ordentlig, kan Adderall være vanedannende, noe som fører til misbruk og avhengighet.

Bruksanvisning

Hold dextroamphetamine pille i hendene i et godt opplyst område. Pillen bør være runde og rosa, med et enkelt resultat. Pillen har et belegg og er ikke større enn 9 mm i omkrets.

Hold amfetamin i hånden. I pilleform, amfetamin er runde og blå med en score på midten.

Hold Adderall i hånden. Det er to forskjellige typer Adderall. Den ene er en rund, rosa pille med en score på midten. Den andre er en oval, blå pille med to små score på hver side. Den rosa pille inneholder 30 mg Adderall og har 30 mål i den. Den blå pillen inneholder 7,5 mg og har 7,5 scoret inn i den.

Metylfenidat Vs. Amfetamin

Metylfenidat Vs.  Amfetamin


Metylfenidat og amfetamin er begge resept-styrke sentralstimulerende midler for sentralnervesystemet. De er hovedsakelig brukes i behandling av ADHD, blant andre forhold. Forsiktighet bør utvises ved bruk av en av disse medikamentene som de er kjent for å ha uønskede bivirkninger i en del tilfeller.

Funksjon

Amfetamin brukes til å stimulere nerver og hjernen ved å øke mengden av visse kjemikalier i en persons kropp. De øker hjertefrekvensen og blodtrykket og redusere appetitten. Metylfenidat påvirker kjemikalier i hjernen som bidrar til impulskontroll og hyperaktivitet. Den brukes til å kontrollere slike symptomer som hyperaktivitet, distractibility, kort oppmerksomheten span og impulsivitet.

Bruksområder

Begge medisiner brukes som en del av planene behandlingstilbud for folk som lider av visse vilkår. Metylfenidat og amfetamin brukes til å behandle pasienter med tilstander som ADHD og ADHD. De brukes til å behandle den sovende uorden narkolepsi. Begge bør kun tas etter en tidsplan bestemmes av lege.

Side Effects

Noen vanlige bivirkninger forbundet med amfetaminbruk er følgende: rastløshet, angst, nervøsitet, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, tørr munn, diaré eller forstoppelse og endringer i sexlysten. Flere alvorlige bivirkninger er uregelmessig hjerterytme, høyt blodtrykk, hallusinasjoner, forvirring og allergiske reaksjoner inkludert pustevansker og hevelse av tungen eller ansiktet.

Dette er vanlige bivirkninger forbundet med metylfenidat bruk: kvalme, oppkast, tap av appetitt, nervøsitet og vekttap. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer aggresjon, feber, sår hals, høyt blodtrykk, hallusinasjoner og ujevn hjerteslag.

Hvis du lider alvorlige bivirkninger mens de tok enten medisiner, ta den til seg oppmerksomheten til en lege.

Advarsler

Omsorg bør tas mens du kjører bil eller tunge maskiner på hver medisiner som de kan forårsake tåkesyn og svimmelhet. Amfetamin og metylfenidat er vanedannende; langvarig bruk kan føre til avhengighet. Personer med høyt blodtrykk eller hjertesykdom bør ikke bruke enten medisinering.

Kjennetegn

Amfetamin salt, eller amfetamin sulfat, er tilgjengelig på resept i enten 5 eller 10 milligram tabletter. Mange merker som distribuerer amfetamin tilbyr også medisiner i løsningen skjemaet.

Metylfenidat er tilgjengelig i flere former avhengig av leverandør. Den kommer i tabletter av enten 2,5, 5, 10 eller 20 milligram doser. Denne medisinen er også tilgjengelig i en flytende løsning med to milligram metylfenidat per 5 milliliter servering. Tyggetabletter er tilgjengelig med enten 2,5, 5 eller 10 milligram av metylfenidat.