Digidexo.com

Trykk for brystet Årsaker

Trykk for brystet Årsaker

Grunnleggende

"Chest press" er beskrevet som følelsen eller følelse man får når de begynner å oppleve perioder med smerter eller ubehag sentrert i brystet området. Trykk for brystet i seg selv er ikke en lidelse, men ofte er et faresignal for andre potensielt alvorlige forhold. En vanlig årsak til trykk for brystet er å være en røyker. Den stadige tilstrømningen av sigarettrøyk inn i lungene kan føre til brystpress for lengre perioder av gangen.

Angrep

Opplever trykk for brystet for lengre perioder av gangen er en standard advarsel tegn på et hjerteinfarkt. Trykk for brystet kan også være det første symptomet du opplever under en faktisk hjerteinfarkt eller hjerneslag. En angst angrep (også referert til som et panikkanfall) kan også føre til at du opplever ubehag i brystet. Dette er to symptomer som fungerer som gode eksempler på hvorfor brystsmerter bør aldri tas lett og medisinsk hjelp skal innhentes så snart som mulig.

General Health

Det finnes en rekke generelle helsemessige årsaker som kan føre til en person som opplever trykk for brystet. Disse inkluderer, men er på ingen måte begrenset til ting som høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Personer som har diabetes er også utsatt for å oppleve trykk for brystet på grunn av problemer med deres sirkulasjonssystemet. En rekke av disse tingene kan holdes under kontroll ved å spise en balansert diett og trene regelmessig.