Digidexo.com

Hvordan Wrap et Foot for Plantar fasciitis

Hvordan Wrap et Foot for Plantar fasciitis


En behandling for plantar fasciitis er innpakning foten. Plantar fasciitis er ofte skylden for hæl smerter. Det skyldes fortykkelse av plantarfascien, som går fra hælen til forsiden av foten din. Det kan også være forårsaket av høye eller lave buer. Smerter fra plantar fasciitis er vanligvis verre når du tar dine første skritt i morgen. Andre behandlinger inkluderer bruke is, stretching, spesielt før du får ut av sengen, orthotics, natt splinter og ibuprofen for smerter og betennelser. Hvis alle disse metodene mislykkes, har du muligheten til kirurgi.

Bruksanvisning

•  Start med et rent, tørt foten for å sørge for at tapen vil holde seg til huden din. Begynnelsen på bunnen av stortåen, vikle en stripe av tape langs siden av foten, sammen hælen og opp den andre siden til din lille tå.

Påfør et stykke tape starter fra bunnen av den lille tå og langs bunnen av foten til hælen på motsatt side. Tapen skal overlappe det første stykket. Gjenta fra stortåen over bunnen til motsatt side av hælen din. Du skal nå ha krysset tape på undersiden av foten.

Pakk en tape to ganger rundt toppen og bunnen av foten, like under ballen av foten. Dette vil forsterke den øverste delen av krysset tape.

Fyll inn med korte stykker av tape til å dekke de åpne områder på bunnen. Pass på at tapen er glatt over å forhindre gnagsår.

Avslutt med striper over hele undersiden av foten, fra side til side, for å sikre det. Når du er ferdig, er bare forsiden av foten og tærne utsatt.

Tips og advarsler

  • Hvil foten så mye som mulig. Tilskudd av glukosamin sulfat kan hjelpe. For best resultat, kombinere taping med andre behandlinger.
  • Ikke la bånd på for en hel dag. Det er best å pakke det i morgen, og ta det på slutten av dagen.