Digidexo.com

Going Green Food Eksperimenter for Kids

Going Green Food Eksperimenter for Kids


Going green er et konsept som barn er opptatt av, og drikke i gjenbruksflasker og nondisposable mat containere er ideer som barna adoptere. Å spise grønt er kanskje den mest virknings enkelt handling du kan engasjere seg i, og du kan hjelpe barna kanalisere sin lidenskap mot å spise grønt. Barn føler seg bemyndiget når du gir dem et valg og engasjere dem i å forberede mat.

Fargerik frukt og grønnsaker

En måte å hjelpe barn vedta grønn mat er å be dine barn å se i kjøleskapet og skap for å finne frukt og grønnsaker i regnbuens farger. La dem finne rød, oransje, gul, grønn, lilla og blå frukt og grønnsaker - for eksempel rød tomat, appelsin pepper, gul mais, grønt eple og fiolett aubergine. Å spise fargerik mat er en måte å lære å spise all slags mat, og maksimere inntaket av ulike næringsstoffer.

Shopping

La barna hjelpe til med shopping. Lag en liste over forskjellige sesongbaserte ingredienser og la barna hjelpe deg å finne frukt og grønnsaker i butikken eller fersk markedet. Leter du etter fargerik mat gjør det mer spennende å spise den senere.

Forberedelse

Involver barna i planleggingen av menyen og snakke om hvorfor spise sesongbasert mat er mer fornuftig fra en grønn perspektiv. Bla gjennom kokebøker og søk på Internett etter oppskrifter som barn kan hjelpe forberede seg. Selv om det er noe så grunnleggende som å vaske frukt og grønnsaker i vann gjør barna føler at de har kokt det selv. La barna bli mer involvert i forberedelsene i helgene. Å gjøre en salat eller dekorere en fargerik pizza med frukt og grønnsaker finnes måter å holde barna aktivt involvert i å eksperimentere med grønn mat.

Grønn Evening

Lage spesielle grønne godbiter og tjene dem på en grønn kveld. Du kan endre fargen på tema hver uke og tjene grønn mat i andre farger. Bruk grønne ingredienser for å dekorere og friste barna til å smake på noe nytt. Hjemmelagde popsicles laget av yoghurt og friske jordbær dekorert med grønn sitronmelisse eller basilikum er måter å spise grønt.