Digidexo.com

ørhet, nattesvette og urolig mage

Slik Cure Kvalme og en urolig mage

Slik Cure Kvalme og en urolig mage


Alle har opplevd kvalme eller en urolig mage på noen punkt. Det er en ubehagelig følelse som normalt forekommer som et resultat av en dårlig reaksjon på visse matvarer eller humpet for i et kjøretøy, for eksempel en bil, fly og båt. Mens det er ingen direkte kur eller forebygging for kvalme og urolig mage, kan du ta mange skritt hjemme for å dempe symptomene. Hvis kvalme vedvarer, hvis du har mye oppkast, eller hvis det er ledsaget av sterke magesmerter eller hodepine, bør du kontakte lege umiddelbart.

Rest

Tro det eller ei, en av de beste måter å lindre symptomene på kvalme og urolig mage er rett og slett å stoppe uansett hva du gjør. Hvis du er syk som følge av å være i et kjøretøy i bevegelse, komme seg ut av bilen og sitte ned, hvis det er mulig. Hvis du er hjemme, komme inn i sengen og prøver å ligge helt i ro. Lytt til kroppen din og komme i en posisjon som føles mest behagelig, enten det er på ryggen eller i fosterstilling.

Drikke

Dehydrering kan gjøre kvalme verre i visse situasjoner. En måte å bosette magen er å drikke mye væske. Noe kullsyre kan hjelpe deg med å utvise gass, som kan gi midlertidig lindring. Ingefærøl og ingefær te har vært kjent for å bosette magen. Bortsett fra vann, kan sport drikke som inneholder elektrolytter rehydrere deg og at du føler deg bedre. Hvis brekning inntreffer, kan du prøve å suge på en isbit.

Eating

Du tenker kanskje at å spise er det siste du ønsker å gjøre med en urolig mage, men enkelte matvarer kan faktisk gjøre at du føler deg bedre. Noen ganger kvalme er forårsaket av en opphoping av overskytende magesyre. Spise tørre matvarer som kjeks eller toast kan absorbere disse syrer og lindre symptomene på kvalme. I alle tilfeller, unngå fet, rik mat selv om de synes fristende. Krydret mat bør også unngås.

Antacida og medisiner

Over-the-counter antacids kan bidra til å lindre symptomene på kvalme i noen tilfeller. Dette er trygt å tygge på og redusere syre i magen. Anti-kvalme medisiner er det beste alternativet for umiddelbar lindring. Antihistaminer inneholder ofte anti-kvalme agenter. Snakk med legen eller apoteket om å finne anti-kvalme medisiner som er trygt og som vil fungere for deg.

Hvordan kurere en urolig mage med en naturlig Utbedring

Hvordan kurere en urolig mage med en naturlig Utbedring


Hvordan kurere en urolig mage med natron.

Hvordan kurere en urolig mage med en naturlig Utbedring

Det er flere antacids på markedet som fungerer svært godt. Antacida normalt lindre urolig mage og fordøyelsesbesvær i løpet av 20 minutter. Men det er ett middel som har eksistert i årevis, og det er ganske effektive i å lindre syre og det er relativt billig.

Sannsynligvis mange amerikanere allerede har dette midlet i sine skap hjemme. Baking soda er en kur alt for mange mage plager. Du trenger å blande jeg teskje full av natron med en kopp varmt vann og drikk. De fleste normalt holde minst 1-2 esker med natron rundt huset.

natron sooths magen og det fungerer innen 10-15 minutter. Dette kan bli gjentatt etter tre timer hvis magesyke vedvarer. Natron koster mindre enn $ 1 per boks. Generic Baking soda er enda billigere. Baking soda kan brukes til en rekke ting.

Slik unngår du at en urolig mage forårsaket av fet mat

Slik unngår du at en urolig mage forårsaket av fet mat


Mange av oss elsker å føye oss på fet mat som frityrstekte forretter, fondue og fettete kjøtt. Etter at virkningene er det vi ikke kan stå. Den urolig mage, kvalme og ære betalt til "porselen gud" er kroppens måte å si det trenger litt hjelp. Hvis du fortsatt ønsker å nyte, her er noen enkle tips som kroppen din vil sette pris på under og etter.

Slik unngår du at en urolig mage forårsaket av fet mat

Hvis du planlegger en rask tur til din favoritt fast food joint, husk disse små tips ved bestilling - alltid bestille ekstra pickles når du bestiller en sandwich, siden pickles bidra til å bryte ned fett som finnes i kjøtt produkt, og hvis du liker tillegg av ketchup og sennep, hoper de på.

Hvis du er servering i en fin sitte ned etablering, er det noen enkle tillegg til bestillingen mat som vil hjelpe magen fordøyelse av noen fettete inntak - Hvis du er i stand til å drikke alkohol, et glass vin er svært nyttig til din magene fordøyelsen, og kan være nippet moderat gjennom i løpet av måltidet; gratis brødpinner eller salat-ledsaget crackere er ikke bare utseendemessig, siden deres inntak vil absorbere stoffer som i seg selv er vanskelig å fordøye; hvis en salat er din første kurset, sørg for at din dressing valget er ikke bare en svært god kilde til fett - hvis det har tartness i det, vil det bidra til å bryte ned fett.

invitert over for en fondue fest? De kan være ekstremt deilig, men hvis de riktige ingrediensene ikke er også til stede, kan magen være i for noen problemer. Akkompagnement av vin med måltid er et must. Hvis du ønsker å sikre en sunn Duress og kompliment din vert, ta med en gave flaske med deg. Før du begynner å spise, sørg for at det er absorberende fossekall som brød biter eller brødpinner. En moderat utvalg av grønnsaker er deilig, men de som er syltet best vil hjelpe nedbryting av osten når det hoper seg opp i magen. Spis sakte, blande brød og syltet mat. Gi deg selv tid til å fordøye, og du vil ha en svært hyggelig kveld på festen og senere hjemme.

Hint

 • Hvis magen blir opprørt på en av disse anledninger fra fet mat, sørg for å ha pickles eller oliven lett tilgjengelig hjemme. Det tar bare ett eller to av enten for å hjelpe magen din fordøyelse.

Hvordan Soothe en urolig mage med Ginger

Å ha en urolig mage kan smelle på pausene til enda en perfekt dag. Det er mange over skranke rettsmidler som hevder å være i stand til å berolige en urolig mage, men er de virkelig bra for deg? Det beste middel for en sykdom er alltid den mest naturlige og enkle middel som er der ute. Den beste for en urolig mage er ingefær. Bruk disse trinnene for å berolige din urolig mage med ingefær og nyte resten av dagen.

Hvordan Soothe en urolig mage med Ginger

Berolige din mageproblemer

•  Fyll ditt krus med vann for å starte prosessen med å lindre mageproblemer. Ta deg god tid når du gjør dette for å gjøre ting sakte vil bidra til å lette ubehag av mageproblemer.

Mikrobølgeovn krus med vann i to minutter. Mikrobølgeovn Tiden kan variere så justere tiden til din egen mikrobølgeovn. Vannet bør være varmt, men ikke kokende.

Legg en tepose av ingefær te i din varmet krus. La ingefær te bratt i tre minutter. Øke tiden det steeps for en sterkere te å berolige din urolig mage.

Fjern ingefær te-pose fra krus. Sette tre dråper sitronsaft inn i ingefær-te for å øke kraften det har å berolige din urolig mage.

Krøll deg sammen på sofaen, og sakte nippe din ingefær te å berolige din urolig mage.

Hint

 • Du kan blidgjøre ingefær te. Gå lett på søtningsmiddel som du bruker fordi det kan legge til din urolig mage hvis det er for mye.
 • Ikke bruk meieriprodukter i ingefær-te. Dette vil bare gjøre magen mer kvalm.

Hvordan Enkel en urolig mage med mat

Hvordan Enkel en urolig mage med mat


En urolig mage kan raskt bringe dagen til en skrikende stans. Kvalme eller halsbrann kan gjøre magen uutholdelig. Du trenger lindring raskt og forsiktig. Du må gjøre for å lette din urolig mage med en over skranke medisinering? Nei, du kan finne elementer i kjøkkenet for å lindre kvalme og halsbrann.

Hvordan Enkel en urolig mage med mat

drikke kullsyreholdige drikker. En mage kan ofte være forårsaket av inne-up gass. Som gassen bygger, vil magekramper og få deg til å doble i smerte. Drikker en kullsyreholdig drikke kan gi lindring ved å få deg til å rape. Som du burp, vil du føle lettelse når gassen er utvist fra kroppen din.

Spis brød og kjeks for å absorbere syre. Halsbrann er aldri gøy, spesielt når du prøver å sove. Hvis syre holder deg våken om natten, lette din urolig mage med brød eller knekkebrød før fastsettelse. Begge disse matvarer vil hjelpe lindre din smerte.

Kutte ned på meieriprodukter. Hvis din urolig mage er på grunn av sykdom, bør du unngå melkeprodukter. Fettet i meieriprodukter kan forårsake mageproblemer å forverres. Hvis legen diagnostiserer deg med et virus, spør om du bør kutte tilbake.

behandle kvalme med ingefær. Kina har brukt ingefær til å lette mage problemer for tusenvis av år. Du kan enten legge knust ingefær til te eller du kan også drikke ingefærøl. Enten alternativet vil hjelpe lindre kvalme.

Brygge en kopp kamille te. Mange anbefaler peppermynte te for kvalme. Den eneste ulempen er at folk som lider av acid reflux ikke kan være i stand til å konsumere peppermynte, som har en tendens til å forverre tilstanden. Et annet alternativ er kamille te, som ikke bare hjelper med kvalme, men vil også bidra til å lette oppblåsthet og smerter.

Hint

 • Brød og knekkebrød med en blid smaken er best for lettelser en urolig mage.
 • Hvis du opplever gass og kvalme, er ginger ale et flott alternativ.
 • Hvis du har pågående mageproblemer, bør du oppsøke lege.
 • Unngå tøffer drikker for fort fordi det vil føre til mer gass.
 • Kontroller at ingefærøl du velger faktisk inneholder ingefær.
 • Koffeinholdige drikker kan forårsake halsbrann. Se etter koffeinfri eller koffein-frie versjoner.

Urolig mage problemer

Folk i alle aldre har på ett eller annet tidspunkt led en urolig mage. Den kan ha blitt forårsaket av noe svelges eller muligens et mildt tilfelle av angst. Uansett avtrekkeren, er følelsen ingen altfor hyggelig. Mange ganger, begynner det ut som "sommerfugler i magen" og utvikler seg til en full-fledged smertelig irriterende opplevelse. Hvis du befinner deg følelsen elendig med en urolig mage, ikke ignorere det. Magen prøver å fortelle deg noe.

Symptomer

Urolig mage symptomer kan inkludere halsbrann, forstoppelse eller uregelmessig avføring som kan være smertefullt, magesmerter og en bitter smak i munnen. Disse symptomene kan forverres av visse matvarer, for eksempel sjokolade, kaffe, fet mat, løk, sitrusfrukter og alkohol. Noen folk som er laktose tolerant finner at melk er nyttig i lettelser smertene.

Årsaker

Mange ganger kan urolig mage være forårsaket av esophageal reflux, hvori magesyre bevege seg opp i halsen. Det er der den bitre smaken kommer fra. Forbruker de matvarer som er oppført i avsnittet ovenfor, kan føre til at muskelen på toppen av magesekken til å slappe av, og de kan også forårsake magesekken til å produsere mer syre, noe som bare gjør problemet enda verre. Graviditet eller overvekt kan forverre dette problemet, også. En av de vanligste årsakene til magesyke kan være medisinen du kommer for hver dag. Be legen om å forskrive en lavere dose eller et annet legemiddel hvis mulig. Husk også kan som aspirin og andre anti-inflammatoriske legemidler irritere magen. Irritabel tarm syndrom kan også føre til ubehag i magen. Dette skjer når tykktarmen blir irritert på grunn av en endring i bevegelse, som blir dårligere ved regelmessig avføring og ved å drikke mye vann.

Hjem Rettsmidler

Når besteforeldrene dine fikk mageproblemer, gjorde de ikke kjøre ned til butikken på hjørnet og plukke opp en flaske med vismut. I de enklere tider, støttet seg mange familier på eldgamle hjem rettsmidler. Favoritter har gått i arv fra generasjon til generasjon. En av de mest populære hjem rettsmidler for urolig mage er ingefær, som er i krydderhylle av millioner av kjøkken over hele USA Du kan lage ingefær te ved å koke litt ingefær rot i vann, anstreng og legge honning å blidgjøre. Tygging på et stykke kandisert ingefær vil også bidra til å roe magen opprørt. Selv ingefærøl kan raskt lette magen ubehag.

Behandlinger

Det er over-the-counter medisiner for magesyke, og en farmasøyt vil være i stand til å hjelpe deg å velge den rette. Hvis du fortsatt plaget av urolig mage, gå til legen din for å finne årsaken. Han vil være i stand til å foreskrive behandlinger som kan fungere bedre enn de over-the-counter varianter. Hvis dette fortsatt ikke hjelper, kan det være en mer alvorlig tilstand til stede, og du må oppsøke lege igjen.

Advarsel

Mageproblemer ledsaget av skarp smerte, blekhet, vekttap, tretthet, bør blodig oppkast eller avføring umiddelbart bli vurdert av legen din. Dette er potensielt en veldig farlig situasjon.

Hvordan Settle en urolig mage med mynte

Mint er en naturlig plante med oljer som kan brukes til å gjøre opp magen og reduserer gass smerter og oppblåsthet. Lær hvordan du bruker mint for mage problemer.

Bruksanvisning

Kjøp og svelges peppermynte godteri som inneholder ren, naturlig peppermynteolje. Mange av de hvite og røde stripete harde mint drops er kunstig flavored, men du kan finne noen som inneholder naturlig olje. Candies som Altoids er ideelle for bosetting mager.

Brygge en kopp varm myntete med naturlig mynteblader i den. Ikke bare vil det peppermynte olje i bladene hjelpe avgjøre en urolig mage, kan det redusere gass og oppblåsthet.

Kjøp en liten flaske av ren peppermynte olje fra en helsekost butikk eller naturlige varer markedet. Tilsett en dråpe eller to til te, kalde drikker, eller enda svelges det rett for en rask mage settling påvirke.

høste din egen frisk mynte blader fra hagen og bruke dem til å lage te eller en kald drink. Legge knuste mynteblader til Farris er en fin måte å bosette magen og avlaste trykket og oppblåsthet.

Urolig mage Hjem Utbedring

En urolig mage kan være forårsaket av visse matvarer, reisesyke eller et virus. Over-the-counter medisiner kan berolige en urolig mage, men deres aktive ingrediensene er hovedsakelig syntetisk, og kan faktisk føre til ytterligere irritasjon. Hjem rettsmidler for mageproblemer utnytte urter for å gi lindring uten å innføre kjemikalier inn i kroppen din. Hvis din urolig mage varer lenger enn noen dager, gå til legen din.

Ingefær

Ifølge University of Maryland, har ingefær vært brukt for sin evne til å redusere kvalme, oppkast og diaré i mer enn 2000 år. De aktive forbindelser innenfor ingefær er shogaols og gingerols, som er fenolforbindelser. Disse forbindelsene arbeide med ulike systemer i kroppen for å redusere kvalme i forbindelse med reisesyke, graviditet og selv kjemoterapi.

Ingefær er tilgjengelig i kapsel og flytende former. The University of Maryland foreslår å blande mellom 30 til 90 dråper ingefær ekstrakt med 8 oz. vann hver dag. For generalisert urolig mage, tygge en fjerdedel av en unse av nyslått ingefær, som er tilgjengelig på helsekostbutikker, etter behov.

Peppermynte

Peppermint er ofte brukt som smakstilsetning, men det kan også være inge å roe en urolig mage. Det gir fordøyelsesbesvær og kvalme lindring ved å øke bevegelsen av galle gjennom magen. For magekramper, peppermynte gjør at magen og tarmmusklene til å slappe av, noe som vil berolige kramper og la fanget gass til å bli utvist.

De mest populære metodene for å konsumere peppermynte er å drikke det i te form og forbruker en enterodrasjert kapsel supplement. For generell urolig mage lettelse, koke 8 oz. vann og deretter legge til 1 ts. av peppermynte blader. La de tørkede blader til bratt i 10 minutter før strai og søtningsstoffer etter behov. For å redusere kramper i tarmen, ta to peppermynte olje kapsler, som er belagt med ente, opp til to ganger per dag. Konsumere disse kapslene med 8 oz. vann.

Lakris

Lakris, som også er kjent som den søte rot, er mye søtere enn sukker, og har blitt brukt for å legge smak til matvarer og drikkevarer så vel som for dens medisinske kvaliteter. Den viktigste aktive ingrediensen innen lakris er glycyrrhizin. Denne forbindelse er blitt undersøkt for sin evne til å beskytte magesekken og tarmene fra irritasjon, reduserende kortisol i systemet så vel som å lindre inflammasjon. Mens lakris er tilgjengelig i flytende ekstrakter, kan noen mangle glycyrrhizin sammensatte. Således vil forbruke lakris-ekstrakt i kapselform sikre at alle nødvendige ingredienser innføres i kroppen. Bruker opp til 500 mg av lakris trekke ut tre ganger per dag med 8 oz. vann. Sørg for at ekstrakt inneholder minst 20% glycyrrhizinic syre.

Hvordan Heal en urolig mage

Vi har alle opplevd smerten av en urolig mage på ett eller annet tidspunkt. I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan lage din egen drikke for å bidra til å helbrede en urolig mage fort.

Bruksanvisning

•  Bland sammen en teskje av goldenseal, en heaping teskje av kamille, en teskje av mullein, en teskje av skullcap, 2 ts av lobelia, 1 spiseskje med mynte, 1/4 teskje av pulverisert peppermynte, og til slutt en spiseskje med Pennyroyal.

Kok en kopp vann og tilsett 1 teskje av urteblandingen til det. Tillat ingrediensene til bratt i 10 minutter.

Sil vannet og urteblanding som har vært bløtlegging og blidgjøre den for smak.

Tips og advarsler

 • Må ikke brukes hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene som er oppført i denne artikkelen.
 • Umiddelbart slutte å bruke hvis du finner ut at du er allergisk mot noen av ingrediensene som er oppført i denne artikkelen.

Hvordan roe en urolig mage

Hvordan roe en urolig mage


En urolig mage kan komme fra mange ting, og før du behandler det, må du finne ut hva som forårsaket det. Fordøyelsesbesvær, influensa, reisesyke, halsbrann og matforgiftning kan alle forårsake kvalme og rettsmidler varierer avhengig av hva som forårsaket magen å bli opprørt.

Bruksanvisning

•  Fjern deg selv fra årsaken til mageproblemer hvis du kan identifisere den. Kvalm av reisesyke eller stygg røyk ofte går unna raskt på egen hånd.

Drikk ingefærøl eller kamille eller peppermynte te hvis du har forspist eller har influensa. De bør alle berolige magen.

Drikker cola fungerer godt for noen mennesker, også.

Ta antacids for halsbrann. De vil føle deg bedre ved å nøytralisere syre i magen. Husk at de kan føre til forstoppelse eller diaré med overforbruk.

Unngå alkohol, sigaretter, aspirin og ibuprofen, siden de kan forverre kvalme.

Tips og advarsler

 • Medisiner som kalles H2-blokkere kan hindre halsbrann hvis du tar dem før eller under måltider. De er tilgjengelige over disk.
 • Oppkast kan føre til dehydrering, som kan være alvorlige. Hvis du ikke kan holde væsker ned, ikke har tisset i 12 timer, eller er kvalm i mer enn 3 dager, bør du kontakte legen din.
 • Ring lege umiddelbart hvis magen følger en hodeskade, hvis du har feber over 102 grader F, hvis oppkast virker uvanlig (blodig eller svart), hvis ubehag går helt bort og deretter returnerer, eller hvis du har smerter og ømhet i magen. Noen av disse tingene kan tyde på en alvorlig tilstand som krever legehjelp.
 • Hvis det er mulig at du er gravid eller har magesår, snakk med legen din før du tar over-the-counter medisiner. Hvis reseptbelagte meds forårsaket din urolig mage, kan legen har spesielle instruksjoner for deg.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan lage kandiserte Ginger for en urolig mage

Ingefær har lenge vært brukt som et middel for mageproblemer. Imidlertid vil mange mennesker heller lider enn modige smaken av en teskje ingefær i et glass vann. Kandiserte ingefær, er imidlertid mye mer velsmakende og like effektive. Mens denne oppskriften for å lage kandisert ingefær for en urolig mage er ganske tidkrevende (det tar fire dager å lage, og fem dager før den er klar), vil du finne at det er vel anvendt tid.

Bruksanvisning

Hvordan lage kandiserte Ginger for en urolig mage

Dag 1: Skjær ingefær i 1/2-tommers firkanter; legg i kjele og tilsett nok vann til å dekke. Dekk kasserollen og føre til en langsom koke. Reduser varmen og la det småkoke til ingefær er gaffel anbudet. Ta gryten av varmen. Sett på dekslet og lar stå ved romtemperatur over natten.

Dag 2: Tilsett 3 ss vann til kjele og gi ingefær til å koke igjen. Reduser varmen og la det småkoke i 15 minutter. Skrell og skjær 1/2 sitron eller appelsin. Legg til ingefær sammen med en kopp lys sirup. Småkoke uten lokk i 15 minutter, rør av og til. Fjern fra varmen, dekk til og la stå i romtemperatur over natten.

Dag 3: Nok en gang, tilsett 3 ss vann og bringe ingefær blandingen til en byll. Legg 1/2 kopp sukker og la blandingen for å gå tilbake til en byll. Reduser varmen og la det småkoke uten lokk i 30 minutter. Rør inn resten av sukkeret og gå tilbake til en byll. Fjern fra varmen, dekk til og la stå i romtemperatur over natten.

Dag 4: Tilsett 3 ss vann og bringe blandingen til en byll en siste gang. Kok til ingefær er gjennomskinnelig og sirup er ikke lenger rennende. (The sirup blandingen vil være svært tung og tykk når scoret enkelt ut av kasserollen.) Ta av ingefær fra sirup og legg på en rist til tørk. (Place voks papir under stativet.) Ingefær må ligge til tørk over natten. Du vet det er klart når det er tørt, men fortsatt klebrig å ta på. Støv med melis og oppbevar i en glasskrukke med lokk. Bruk for mageproblemer etter behov eller etter måltider.

Tips og advarsler

 • Ikke kast sirup etter fjerning av ingefær. Den kan brukes til å bosette mageproblemer, også. Du kan også bruke sirup på pannekaker eller vafler.
 • Kandisert ingefær vil holde på ubestemt tid.
 • Ikke bruk ingefær hvis du har høyt blodtrykk og / eller er på blodfortynnende.
 • Unngå ingefær hvis du har magesår.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer om bruk av ingefær, ta kontakt med din lege eller en sertifisert herbalist.

Hva kan Diabetikere spise med en urolig mage?

Diabetikere må spise et riktig kosthold for å unngå blodsukkersvingninger. Ofte besøker bort fra et måltid plan, spise skjemt mat eller et magevirus kan hindre en vanlig kostholdsplan. Det er viktig å fortsette å spise mat som fremmer sunn fordøyelse og hindre skade på mageslimhinnen. Enten du er en type 1 eller type 2 diabetes, alltid kontrollere glukose absorpsjon gjennom ernæring.

Diabetes

Denne sykdommen hindrer legemet fra å produsere eller ved hjelp av den pankreatiske hormon insulin. Den insulin hormonet styrer hvordan glukose absorberes inn i kroppens celler. Hjernens eneste kilden til mat er glukose, så det er ganske opplagt hvor mye skade kan oppstå når blodsukkeret ikke kan kontrolleres. I type 1 diabetes kroppens lønn krig mot de insulinproduserende betaceller. Påvirker 10 prosent av personer med diabetes, denne typen krever en livslang avhengighet av insulin. Type 2 er den vanligste, og kommer på som et resultat av feil ernæring. Cellene blir mindre og mindre følsom for insulin i blodet. Leger vil gi pasienter blodsukkeret varierer å holde seg innenfor; men disse områdene er forskjellig fra person til person basert på vekt og kjønn.

Diet

Personer med diabetes bør spise en lav-fett og høy-fiber diett. Måltid planer bør dreie seg mye frukt og grønnsaker. Du kan regulere insulin nivåer med fruktjuice som har ikke tilsatt sukker. Fibrøs mat som belgfrukter, helkorn, spinat og kål holde blodsukkeret stiger. Få karbohydrater fra grovbrød, hvete pasta, villris, bønner, brokkoli og grønne bønner. Grunnleggende tommelfingerregel er hvit er ikke riktig for måltidet plan. Unngå enkle sukker, mettet fett, fett kjøtt og meieriprodukter som ikke er lite fett.

Frokost for mageproblemer

Magesmerter kan være forårsaket av en diett av fet mat, matallergi, magevirus eller gass. Få en sunn start på dagen med en vanlig måltid med havregryn. Forbered havregryn uten sukker eller frukt med mindre det er en banan. Enkelte frukter er veldig syrlig og kan skade magen nesten umiddelbart. Et annet alternativ er lav-fett yoghurt med et hardkokt egg. Velg en yoghurt merkevare som er ikke-sukker. De acidophiles i yoghurt vil hjelpe fordøyelsen og proteinet i egget vil drive din energi opp for dagen. Ikke steke egg, fordi fettet vil sette ytterligere press på tarmen. Avstå fra å drikke koffein.

Snacks og Lunsj

Det anbefales for diabetikere å spise minst fem måltider om dagen for å holde blodsukkeret fra å dyppe. Snack på en banan med to spiseskjeer naturlig kremet peanøttsmør. Peanøtter fra crunchy peanøttsmør vil sette press på de lavere tarmen. Hold deg unna den vanlige rutinen av fibrøs mat. De vil føre til ytterligere smerte til magen. Til lunsj kan du nyte et måltid av brun ris to gram av bakt fisk eller skinn kylling bryst. Du kan bytte ut ris med en bit av hvete toast. Ikke spise noen melkeprodukter. Dairy forårsaker magen syrer å stige.

Middag

På slutten av en dag, vil du bli ganske fristet til å jukse på din mage kosthold. Hold fristelsen i sjakk med et herlig måltid av bakt kyllingbryst med ingefær dressing. Ingefær har mange medisinske egenskaper som forbedrer fordøyelsen. Som en side, gjør potetmos ved å bruke kokte poteter, havsalt (spesielt hvis du har hatt diaré), soya melk, og extra virgin olivenolje. Dessuten er chicken noodle soup stor for å stabilisere elektrolyttene og få ditt daglige behov av magre proteiner. Drikk mellom 10 til 12 glass vann. Du kan lage peppermynte te å få ditt daglige inntak.

Advarsler

Hvis mage fortsette å oppstår på nytt, spore kostholdsplan med en journal Lag en liste hver dag over hva du spiser, når du har dine måltider, og lengden på trening. Mange mageproblemer er forårsaket av allergi som laktose intolerance.Get en allergi test fra legen din. For å unngå dehydrering, holde seg borte fra kullsyreholdige drikker og spiser ikke sukker popsicles. Hvis magesmerter vedvarer, gå til legen. Diabetikere må være ekstremt forsiktig når du opplever magesmerter. En konsekvent måltid plan er nødvendig for å holde blodsukkeret på sunne nivåer. Diabetiker Comas har vært kjent for å oppstå for dem som sukker nivåer har sunget seg uberegnelig. Ta forholdsregler og være seriøs bo på kostholdet ditt.

Midnatt Angst

Midnatt Angst


For et barn, kan kvelder og netter være de mest skremmende tider av døgnet. Hva de opplever kalles "nattlige angst." Også kjent som "midnatt angst" og "nighttime angst," nattlige angst er spesielt vanlig hos barn, med nesten to tredjedeler opplever det på et tidspunkt i løpet av barndommen. Barn danne assosiasjoner mellom natta og separasjon fra omsorgsperson, noe som kan føre dem til å oppleve ensomhet og nød. Men mange voksne også sliter med økt følelse av personlig tap, ensomhet og tristhet når mørket faller på.

Årsaker

De vanligste årsakene til natta angst hos barn er bekymringer om dagens hendelser, separasjon fra foreldre, "hva om" tanker, fantasi gått vill, skremmende drømmer og ukjente lyder. Hos voksne, årsaker inkluderer fysiske forhold som skjoldbrusk abnormiteter, utmattelse og søvnmangel og psykiske lidelser, som for eksempel post-traumatisk stresslidelse, generalisert angstlidelse, panikklidelse, depresjon, bipolar lidelse og schizofreni. Angst som vanligvis kommer sammen med disse forholdene har en tendens til å intensivere sent på kvelden fordi dette er tiden med færrest eksterne distraksjoner å ta våre sinn bort fra våre bekymringer.

Symptomer

Symptomer på nattlige angst inkluderer fysiske symptomer som nattesvette, kvalme, urolig mage, skjelving, muskelspenninger, hodepine, svimmelhet, pustevansker og hjertebank, og psykiske symptomer inkluderer obsessive bekymringer, frustrasjon, sinne, tristhet og følelse av ensomhet og personlig tap. Nocturnal angst hos barn ofte gir opphav til atferdsmessige symptomer som sengetid sommel, vanskeligheter sove, urolig søvn og skriker.

Behandling

Hos barn, er den beste måten å behandle nighttime frykt for å ta deres bekymringer på alvor. Voksne som lider av natta frykt kan være nødvendig å søke profesjonell hjelp. En profesjonell rådgiver kan hjelpe avgjøre om det er et dypere psykologisk problem. Medisinering er noen ganger nødvendig for å effektivt behandle nattlige angst. De mest vanlige anti-angst medikamenter på markedet er de hurtig arbeidende benzodiazepiner, som kan anvendes på kort sikt for å behandle akutte symptomer, og den langsommere arbeidende serotoninreopptakshemmere inhibtors, som kan anvendes over en lengre tidsperiode.

Komplikasjoner

Selv om mørket er ikke en innledende årsak til natta angst, kan folk som lider av natta angst begynner å knytte sine frykt symptomer med mørke. Dette kan resultere i achluophobia, eller frykt for mørket. Achluophobia kan somle, selv etter den første trigger har gått bort. I likhet med andre former av angst, nattlige angst forblir ubehandlet kan føre til alvorlige psykologiske forstyrrelser slik som generalisert angstforstyrrelse og depresjon. For noen kan lindre symptomer på nattlige angst med alkohol være fristende, men alkohol har en tendens til å forverre tilstanden. De som "selvmedisinering" med alkohol kan også ende opp med en alvorlig avhengighet på toppen av angst.

Long-Term

Søvnmangel, noe som er vanlig i langsiktige lider av natta angst kan føre til semi-permanente endringer i hjernens nerveforbindelser, antyder Seung-Schik Yoo, førsteamanuensis i radiologi ved Harvard Medical School. Ved hjelp av funksjonell MR, Yoo og hans kolleger viste at søvnmangel fører til at amygdala, det området av hjernen som behandler negative følelsesmessige stimuli, til å reagere unormalt på miljøet. Nevroner i amygdala normalt "ild" når hjernen tolker et signal i miljøet som et tegn på en forestående trussel. Søvnmangel fører til at amygdala til å reagere på samme måte, selv når det ikke er noen ytre fare, forklarer Yoo.

Slik Cure nervøs mage

Har du ofte få en kvalm urolig mage? Det synes aldri å være noen smerte eller oppkast; imidlertid urolig mage og tap av matlyst er urovekkende nok. Long kalt en nervøs mage mange leger henviser til tilstanden som irritabel tarm syndrom. Det kan være vanskelig å kurere en nervøs mage siden de utløser varierer så mye mellom individer; Likevel, det er noen generelle trinn som hjelper folk flest til å kurere en nervøs mage.

Slik Cure nervøs mage

•  Prøv å unngå eller minimere stress. Ærlig vurdere livet ditt og prøve å finne ut hvilke situasjoner mest opprørt deg.

Spis mindre hyppigere måltider. Store tunge måltider tendens til å føre til mer abdominal oppblåsthet og fylde som alle fører til en nervøs mage.

Unngå koffeinholdige produkter. Sjokolade, kaffe og cola kan være behagelig for ganen; imidlertid er koffein et stimulerende og kan ofte bidra til en nervøs mage.

Hold en detaljert matdagbok for å dokumentere hva slags mat ser ut til å forårsake magesymptomer. For noen mennesker er det fettete stekt mat mens for andre er det krydret mat. Modifisering av ditt kosthold er den enkleste måten å kurere en nervøs mage.

Begynn å ta en OTC Lactobacillus supplement daglig. Ved å fremme en balanse av sunne bakterier i tarmen du ofte kan redusere symptomer på en nervøs mage samt oppblåsthet, flatulens og forstoppelse.

Kjøp peppermynte olje kapsler i en helsekostbutikk. Vanligvis godt tolerert peppermynteolje har blitt vist i medisinske studier å faktisk bidra til å redusere eller kurere en nervøs mage.

innlemme avspenningsteknikker inn i livet ditt. Velg yoga, meditasjon eller regelmessig mosjon for å bidra til å lindre stress og håndtere en nervøs mage.

Hint

 • Hvis du tror du har en nervøs mage, men også få symptomer som oppkast, feber, frysninger, nattesvette, diaré eller vekttap så er det viktig å se en lege.

Det beste brukes urter for hetetokter og nattesvette

Hetetokter er forårsaket av en nedgang i østrogennivå. Hetetokter som oppstår mens du sover er kalt nattesvette. Hvis du lider av hetetokter eller nattesvette, er det flere urter som er sagt å være gunstig. Urtene kan kjøpes enkeltvis eller som en formel laget med en blanding av anbefalte urter.

Svart cohosh

Klaseormedrue er relatert til smørblomst og innfødt til Nord-Amerika. Den brukes til å lindre hetetokter og er den viktigste ingrediensen i de fleste urte formler for overgangsalder.

Kjente bivirkninger er hodepine, tyngde i bena, vektøkning og urolig mage.

Ikke bruk klaseormedrue hvis du lider av allergi, en blodpropp lidelse, endometriose, livmor fibroids eller hvis du har en historie med kreft eller har hatt en nyretransplantasjon.

Ta 20 mg to ganger om dagen for lindring av hetetokter.

Rødkløver

Rødkløver vokser i enger over hele USA, Asia og Europa. Rødkløver brukes til behandling av hetetokter grunn av sin høye isoflavon innhold. For kvinner i overgangsalderen, isoflavoner opptre på samme måte som østrogen.

Mulige bivirkninger er kvalme, hodepine og utslett.

Ikke ta Rødkløver dersom du bruker blodfortynnende medisiner, p-piller, østrogen eller tamoxifen.

80 mg bør tas daglig for å kontrollere hetetokter.

Kyske Berry

Kysk berry er innfødt til land i Middel Bay og Sør-Europa. Det kalles også munk pepper fordi den er kjent for å redusere mannlige libido.

Kysk berry brukes for hetetokter på grunn av sin evne til å øke progesteron og østrogen nivå.

Svimmelhet, utslett og noen milde gastrointestinale problemer har blitt rapportert som bivirkninger.

Ikke ta kysk bær hvis du er gravid, ammer eller prøver å bli gravid, hvis du har kreft, livmor fibroids eller endometriose, eller hvis du tar noen anti-psykotiske medisiner.

225 mg daglig er den anbefalte doseringen.

Hvordan behandle mage influensa

Hvordan behandle mage influensa


Magen influensa, vanligvis kjent som gastroenteritt, er vanligvis ledsaget av kvalme, oppkast og diaré. Heldigvis, ifølge medicinenet, disse symptomene en tendens til å klare opp i løpet av to til fem dager. I mellomtiden er det viktig å ta vare på deg selv mens du tar tiltak for å stoppe magen influensa sprer seg til de rundt deg, som sykdommen er vanligvis smittsom.

Spis forsiktig

Gi magen en pause ved å unngå fast føde for en stund. Når kvalmen begynner å avta, spise lett fordøyelig mat som ris, brød og kjeks. Selv om disse er blid alternativer, spesielt ved seg selv, de er ikke sannsynlig å utløse nye bølger av kvalme. Som du venter på magen influensa å passere, unngå meieriprodukter, som ost og iskrem, og tungt erfarne matvarer.

Hydrate

Du trenger å drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert. Du kan også suge på is chips, hvis faktisk drikkevann er ubehagelig for urolig mage. Imidlertid vil vann alene ikke være nok til å fylle elektrolytter. Disse nøkkel stoffene går tapt når svette og oppkast blitt hyppig på grunn av magen influensa. Fylle dem ved å drikke koffein-fri sportsdrikke. Nippe til disse, heller enn tøffer dem. Ved å drikke dem for fort, vil du bare provosere din kvalme. Unngå koffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer helt inntil magen influensa er ute av systemet. Også unngå eplejuice eller andre fruktjuicer som kan forverre diaré.

Hvile og karantene

Holde sengen. Ikke bare vil dette gi kroppen din tid til å hvile, men det vil også hjelpe andre medlemmer av husstanden dodge din smittsom tilstand. Når det er mulig, unngå fysisk kontakt og alltid sørge for at hendene dine er rene. Når magen influensa har passert, vaske klær og sengetøy, da de kan inneholde smittsomme spor av gastroenteritt.

Medisinering

Mens det kan være fristende å strekke seg etter medisinskapet, kan du ikke finne mye lettelse fra magen influensa der inne. Ibuprofen medisiner, for eksempel Advil, kan forverre en urolig mage. Paracetamol produkter, for eksempel Tylenol, kunne sette ytterligere press på allerede skrantende kroppen, spesielt leveren din. Når du arbeider med en ung person (om et barn eller en tenåring), advarer MayoClinc at du bør unngå å administrere aspirin, som det kunne føre til Reyes syndrom, en potensielt dødelig tilstand.

WebMD bemerker at skrantende voksne kan være foreskrevet medisiner, som Zofran, Compazine og Anergan, for å kontrollere oppkast. Men disse stoffene er vanligvis ikke for yngre individer.

Hint

 • Vask alltid hendene for å unngå å få magevirus
 • Unngå all form for melk base produkter
 • Unngå mat som løk, bake bønner, brokkoli og stekt mat.

Naturlige og urte-løsninger for en babyens mage med diaré

Naturlige og urte-løsninger for en babyens mage med diaré


Når barnet ditt har diaré, er rask lindring din største bekymring. Dessverre, mange over-the-counter alternativene har bivirkninger eller fare advarsler for barn under 2. Naturlige og urte rettsmidler ofte kan gi lindring uten bivirkninger og på svært liten kostnad.

Star Anise

Anis hjelper babyer passere gass og beroliger intestinal opprørt. Ta ett eller to punkter på en stjerneanis frø, og male den opp veldig fint med en morter. Hell 1/2 kopp kokende vann over anis frø og la det bratt til kjølig. Deretter bruker en dropper, gi barnet ditt 3-6 dråper når han er masete med en urolig mage. Anis brukes ofte med ingefær, men ingefær bør ikke gis til spedbarn under 1 års alder.

Fennikelfrø

Fennikel frø er et allment kjent middel for kolikk, eller overdreven gråt hos babyer, som kan være forårsaket av intestinal ubehag, ifølge US National Library of Medicine. Putre 1/2 ts. til 1 ts. fennikel frø i 2 kopper vann i 10 minutter. Sil frøene, og la blandingen avkjøles. Gi to teskjeer til barnet ditt ved å skje eller dropper hvert 15. minutt. Ikke tilsett sukker eller honning.

Peppermynte

Peppermint er kanskje den mest kjente medisinsk urt og er trygt for babyer mager. Bratt en håndfull frisk peppermynte blader, eller 1 ts. av tørket peppermynte blader, i 2 kopper kokende vann i 10 minutter. Avkjøl, og fôr til barnet ditt en teskje av gangen. Peppermynte er veldig sterk til babyer, så pass på å administrere en liten mengde om gangen.

Carob Pulver og moden banan

Hvis babyen er gammel nok til å spise fast føde, mate henne en mashed moden banan blandet med 1 ts. av carob pulver. Banan vil hjelpe stramme tarmen, og pektin i carob vil binde mat sammen.

Aktivt kull

Toksiner er vanligvis den skyldige når babyer har diaré. Aktivt kull er en kraftig magnet for giftstoffer og hjelper kroppen å gi det ut. Det absorberer også mineraler og vitaminer, så dette er et middel som bør kun tas ved behov og er ikke trygt som en daglig forebyggende. De fleste drugstores bære aktivt kull, og det er et utmerket tillegg til din førstehjelp kit.

Definisjon av en sur mage

Definisjon av en sur mage


Omtrent 95 millioner amerikanere lider av noen form for fordøyelsesforstyrrelser, inkludert sur mage, melder Johns Hopkins University. Selv ubehagelig, er en sur mage ofte behandles.

Identifikasjon

Noen ganger kalles en urolig mage eller fordøyelsesbesvær, begrepet "sur mage" beskriver en ubehagelig følelse i øvre del av magen. Snarere enn å være en sykdom, er en sur mage bare en samling av symptomer som har en rekke mulige årsaker, forklarer Mayo Clinic.

Symptomer

Symptomer på en sur mage inkluderer mett raskt når du spiser eller være ubehagelig full etter et måltid, og smerte eller brenning fra bunnen av brystbeinet til navlen. Kvalme og oppblåsthet er mindre vanlige symptomer på en sur mage.

Årsaker

Vanlige årsaker til sur mage inkluderer å spise for mye eller for fort; krydret eller fet mat; sjokolade; alkohol; koffein; røyking; nervøsitet; eller medisiner som ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, antibiotika og aspirin. En sur mage kan også ha mer alvorlige årsaker som mage eller bukspyttkjertelbetennelse, magesår, gallestein eller magekreft.

Behandlinger

Spise små måltider, får regelmessig mosjon, opprettholde en sunn vekt og håndtere stress alle bidra til å redusere hyppigheten og intensiteten av sur mage. Over-the-counter medisiner som antacida og H-2-reseptorantagonister, eller reseptbelagte legemidler som protonpumpehemmere og prokinetics, også lindre symptomene på sur mage.

Betraktninger

Hvis symptomene på en sur mage er også ledsaget av vekttap, tap av matlyst, oppkast, svart eller tjæreaktig avføring eller gulfarging av hud eller øyne, må du kontakte legen din. Symptomer på sur mage som oppstår med kortpustethet eller smerter i brystet, arm eller kjeven kan være tegn på et hjerteinfarkt, og krever øyeblikkelig legehjelp, advarer Mayo Clinic.

Slik Cure sur mage

Hvis du føler deg litt kvalm etter middag eller magen er churning ved tanken på frokost, det er forskjellige remedier du kan prøve å bosette magen. En sur mage kan være et signal om at du trenger å endre dine spisevaner eller endre din livsstil for å redusere stress på fordøyelseskanalen. Mens alle får en og annen sur mage, kan stadig kjemper med en opprørt buk kreve et besøk til legen din.

Slik Cure sur mage

Slik Cure sur mage

•  Drikk et glass rent, friskt vann. Vannet bør være kjølt, men ikke kaldt. Nippe det sakte mens du står.

Sett på vannkokeren til å koke vannet. Mens du nipper til et glass vann, koke vann til te.

Gjør ingefær te hvis du ikke har spist noe i mer enn 2 timer. Å avlaste en sur mage på grunn av nylige matvarer du inge, prøv peppermynte eller peppermynte te. Å avlaste en sur mage på grunn av stress, gjør kamille te.

Sitt i en komfortabel stol mens du drikker te, men sitte opp. Ikke len deg tilbake i en recliner eller lå på sofaen. Hold ryggen rett og føttene lavere enn hoftene. Denne posisjonen skal hjelpe til med å fordøye te. Nippe te; ikke svelge det ned.

Lukk øynene i 5 minutter etter endt te. Pust langsomt og dypt, slik at kroppen din til å slappe helt av.

Vent 15 til 30 minutter før du spiser et måltid etter din te. Spis et lett måltid av myke matvarer, for eksempel havregryn søtet med honning og skiver banan. Spis hver 2 til 3 timer i løpet av dagen, men bare små snacks laget av slike matvarer som graham crackers, eplemos eller sukkerfrie gelatins. Drikk kjølt, rent vann til hvert måltid.

Endre matvaner å unngå situasjoner som induserer sur mage. Disse inkluderer å spise innen en time for å gå til sengs, hopper over frokost eller spiser fet mat til frokost, spiser for mye frukt eller for mange sure matvarer og ikke nok karbohydrater, eller spiser for fort.
Gå til legen din hvis du konsekvent har en urolig mage eller sur mage, halsbrann eller ikke er i stand til å spise uten å føle kvalm etterpå. Du kan ha en fordøyelsessykdom som krever medisinering eller annen behandling.

Hint

 • Etter å ha spist krydret mat, drikke myntete. Ta en tur etter ditt siste måltid på dagen. Dette hjelpemidler fordøyelsen og hindrer morgen sur mage.

Hva er behandlingen for mage surhet?

Under fordøyelsen, er syre sluppet inn i magen til å bryte ned maten til næringsstoffer og vitaminer slik at de kan bli absorbert i blodet. På grunn av denne prosess, er det viktig at magen har et sunt nivå av surhet. Til tider kan imidlertid syreproduksjon i magen gå inn i overdrive, noe som resulterer i for mye syre som frigjøres i magesekken, noe som fører til ubehag. Den mest effektive måten å behandle overflødig mage surhet er å finne årsaker og unngå disse triggere. Pinpointing hva som er ansvarlig for å øke magesyre utover sunne nivåer vil gjøre det lettere å avverge og behandle fremtidige angrep.

Juster din diett

Endre kosthold kan eliminere magesyre. Matvarer som er krydret eller har en høy surhetsgrad kan utløse overskytende surhet i magen, noe som resulterer i dårlig fordøyelse, halsbrann eller magesår. Eksempler på vanlige matvarer gjerningsmennene er sterkt krydret mat med høyt fettinnhold eller til og med typisk "sunn" mat som sitrusfrukter. Eliminere disse typer matvarer fra kostholdet ditt kan hindre utgivelsen av overskytende magesyre.

Unngå røyking og alkohol

Sparker røyking og alkohol vane kan ha en positiv innvirkning på nivåene av magen surhet. Å drikke alkohol utløser produksjon av magesyre og irriterer mageslimhinnen. I tillegg, er alkoholen en vanlig katalysator for refluks som det relakserer spiserørlukkemuskel, som tillater syre å reise opp halsen.

Røyking er en annen irritasjonsmoment som kan forverre mage syre produksjon. Dessuten kan røykere svelge overflødig luft mens de røyker, noe som kan føre til raping og oppmuntre acid reflux.

Røykere og de som drikker alkohol vil sannsynligvis finne en forbedring i sine overflødig mage surhet om de kan slutte sine vaner.

Slapp

Personer med høyt stressnivå har ofte høye mengder av magesyre. Stress fører til frigjøring av visse hormoner som utløser produksjonen av magesyre, ofte fører til smertefulle sår.
De med for mye stress bør gjøre et poeng av slapper av hver dag, og får nok søvn. Fellestressnivå vil resultere i mindre mage syre, i de fleste tilfeller.

Medisinske alternativer

Noen ganger endrer kosthold, vaner og stressnivå er ikke nok til å behandle magesyre. Når dette er tilfelle, over-the-counter antacida kan adressere ubehag. Antacida er best for halsbrann og dårlig fordøyelse, som de nøytralisere magesyre. Hvis dette ikke er sterk nok, kan en lege foreskrive en sterkere medisiner som kan hemme eller blokkere produksjonen av magesyre.

Naturlige alternativer

Noen personer som ikke ønsker å velge medisinske behandlinger for deres magesyre kan prøve naturlige løsninger. Urtete, særlig peppermynte og kamille, er kjent for å berolige en urolig mage Et annet alternativ er å spise mat som har høye alkaliske nivåer. Noen alkaliske-forming frukt inkluderer bær, druer og pærer. Grønnsaker som kan stimulere høyere alkalisk nivåer, og som et resultat av lavere surhet i magen, omfatter salat, tomater og sopper.