Digidexo.com

Hvordan kjøpe en Glukose Meter

Hvordan kjøpe en Glukose Meter


For de med diabetes, er en glukose meter en viktig del av å håndtere sin sykdom. Nøye overvåkning av blodsukkeret ditt kan bidra til å forhindre farlige komplikasjoner. Fordi det er bokstavelig talt dusinvis av meter på markedet, finne den rette for deg kan være en skremmende oppgave.

Hvordan kjøpe en Glukose Meter

Velge en Meter

Kontroller at apparatet er kompatibelt med legen din programvare. Noen leger foretrekker visse meter over andre. Vanligvis er dette fordi de fleste meter kan lastes ned til datamaskiner, men noen leger har programvare for å laste ned hver meter. Spør legen din kontor for en liste over de meter de har programvare for. Det finnes ingen standardisert programvare på denne tiden så legekontoret har til å kjøpe programvare og kabler for hver enkelt meter. Legen din kan være lurt å laste ned informasjon fra måleren på avtaler, så er det viktig å sørge for at du velger en måler som hun kan få tilgang til.

Gjør undersøkelser for å finne ut hvor mye du må betale ut av egen lomme for en meter. Mange stater krever nå forsikringsselskaper til å betale kostnadene for meter og teststrimler, men sjekk med ditt forsikringsselskap for å finne ut nøyaktig hva som er dekket. Finn ut hvor mye de betaler mot kostnaden av apparatet og strimlene, hvor ofte du kan bytte ut apparatet, og hvis de krever at du får en bestemt meter. Meter varierer fra bare noen få dollar i hundrevis, avhengig av tilbehør og funksjoner du ønsker. Teststrimler varierer fra ganske rimelig til svært dyrt for en boks på 50. En diabetiker bruker 10 til 12 strips om dagen, så dette kan legge opp raskt. Forsikringsselskapet kan være villig til å betale hele kostnaden av billigere strimler, men bare en liten del av de dyrere.

Snakk med apoteket. Hvis du allerede har snakket med legen din og forsikringsselskapet, kan apoteket kunne hjelpe deg begrense dine valg ytterligere. Han vil være i stand til å fortelle deg hvilke meter har spesielle funksjoner som stor tekst, sterk rygg lys eller tale funksjoner, som alle kan være viktig hvis du har problemer med synet. Han vil også vite hvilke meter krever små blodprøver. Dette er viktig hvis du kjøper en meter for et barn som motstår finger stikk. Meter som bruker små prøver ofte tillate testing på armen som er mye mer behagelig. Noen typists, pianister, fiolinister og andre som krever fingertuppene til å være følsom også foretrekker arm testing.

Bestem hva du ønsker fra en meter. Det er mange steder å få forbrukerinformasjon om meter. Ikke alle målere er skapt like. Hvis nøyaktighet er viktig, sørg for at du vet hvilken er den høyest rangerte. (Se Resources.) Også vet hvor mye arbeid apparatet tar. Noen krever komplisert programmering og kalibreringer. Andre er bevisst enkel å bruke. Hvis du ønsker å laste ned informasjon til datamaskinen fra måleren din, sørg for at denne funksjonen er tilgjengelig, og at apparatet vil fungere med datamaskinen. De fleste jobber med PCer, men bare et fåtall har programvare for Mac. Noen har den ekstra funksjonen av å være i stand til å laste opp informasjon direkte til legen din.
På sitt mest grunnleggende, og billigste, vil en meter ta blodsukkerverdier og ikke mye mer. Det er opp til deg å holde skriftlige kilder. Dyrere meter kan ha store grafikk slik at du kan lese dem enklere, og kan utføre selv-kalibrering. Disse målerne ofte er raskere enn de billigere meter og bruker mindre blodprøver, og dermed slik at du kan teste på armen i stedet for fingrene. De kan også ha programvare som er tilgjengelig for bruk på din hjemme-PC. (Dette er en ekstra kjøp, men.) De dyreste meter har funksjoner som kan inkludere flere loggbøker, grafer, medisiner, mat og mosjon logger og talefunksjoner for hørselshemmede.

Bestem hvilke meter passer dine behov. Når du har fått all informasjon, studere meter du er interessert i. Noen meter har innebygd loggbøker, og funksjoner som lar deg ta opp karbohydrater, mosjon, andre medisinske resultater som blodtrykk, og medisiner. Andre bruker plater eller trommer i stedet for strimler. Plater og trommer vanligvis inneholder 10 strimler. Du setter dem i meter og har 10 tester før du må lade. Dette er praktisk hvis du tester ofte, eller hvis du har fingerferdighet problemer.

Du kan kjøpe meter fra mange kilder. Mange selskaper tilbyr spesialpriser på varierende tider av året, og du vil ofte finne spesielle tilbud og kuponger i "Diabetes Forecast" magazine. Når du har en meter, må du huske å registrere det. Mens garantier er ofte kort, kan selskapet være villig til å erstatte en meter gått dårlig i stedet må du kjøpe et annet merke. De gjør sine penger på strimlene, ikke måleren. Apparatet selskap kan også sende deg rabatt kuponger eller muligheter til å få en gratis meter bare for å holde virksomheten din.
Online selskapene vil ofte gi deg en gratis meter for å lokke deg til å få dine strimler gjennom sin postordrefirma. Dette er et godt alternativ hvis du ikke har forsikring som postordre selskaper har en tendens til å bli billigere.
Meter har en tendens til å fungere pålitelig i lang tid, så ikke være for bekymret for lengden på en garanti. Mange forsikringsselskaper tillate deg å få en ny måler hvert år eller to, og måleren Selskapet er vanligvis villige til å hjelpe deg til å holde deg å kjøpe deres teststrimler.
Hvis du tilhører en HMO som Kaiser, kan du få apparatet på sitt apotek. Hvert apotek og sykehus har minst et par meter for salg, men du må kanskje gjøre noen sammenligning shopping. Sjekk Wal-Mart for lave priser eller annen høy-volum rabatt butikken i nabolaget ditt som Fred Meyers, Krogers, Walgreens, eller Costco.

Tenk en glukose watch meter. Hvis penger er ingen objekt, og du har problemer med å bruke en tradisjonell meter og strimler, kan det være lurt å se på en glukose watch. Klokken er en ikke-invasiv meter, noe som betyr at du ikke trenger å stikke fingeren eller armen for å få blod for en test. Klokken bruker ultralyd og laser for å identifisere blodårene og teste blodsukkeret. Det har også alarmer som varsler deg for høye eller lave blodsukker og minne deg på å ta medisiner.
Mange foreldre er å snu til klokken for barn som hater fingerstikk som går med de fleste meter eller for de som trenger ekstremt tett overvåking. Måleren poster blodsukker hvert 15. minutt, og vil sette av alarmer hvis den oppdager problemer som må tas opp.
Mens klokken synes ideelt, er det fortsatt i en tidlig fase av utviklingen. De er store og dyre, og forårsake hudirritasjon hos noen individer. Men flere selskaper jobber med nye og bedre verktøy for å hjelpe deg å måle blodsukkeret, inkludert meter bygget inn kontaktlinser og andre høyteknologiske novelties.
Måleren verden endrer seg hvert år så kan det være lurt å ta hensyn til også.

Hint

  • Hvis du får en ny meter, holde den gamle som en sikkerhetskopi. Du ønsker kanskje å ha en som reiser med deg, en annen du holde deg hjemme, og kanskje en ekstra på jobb.