Digidexo.com

Hvordan bli kvitt veggedyr Hvis du ikke har råd til en Exterminator

Hvordan bli kvitt veggedyr Hvis du ikke har råd til en Exterminator


Veggedyr er ikke bare fiktive skadedyr fra barndommen rhymes. I virkeligheten, de er små, flate, rødbrune insekter som kan leve i din madrass og de mørke hjørnene av ditt hjem, venter på å mate av blod av din familie og kjæledyr. Hvis du har veggdyr, vil du ønsker selvsagt å bli kvitt dem så snart som mulig. Hvis du betaler for en profesjonell er ikke noe du har råd til, trenger du ikke å gi opp håpet og leve med uønskede gjester. Lær hvordan å frigjøre ditt hjem av disse plagsomme skadedyr uten å bringe inn hjelp utenfra.

Bruksanvisning

•  Gjennomføre en grundig inspeksjon av hjemmet ditt. Finne veggdyr er viktig for målrettet rengjøring og fjerning. Demontere sengen og sjekke madrassen, boks våren, seng ramme og hodegavl. Vær oppmerksom på at veggdyr er sannsynlig å skjule innenfor madrassen og kan ikke alltid være synlig. Sjekk også mørke, bortgjemte områder som bak møbler, hjørner, gulvlister, vindusrammer og draperier. Veggtepper og møbler er også områder hvor veggdyr kan skjule.

Samle sengetøy og klær. Vask dem i varmt vann i vaskemaskinen og tørk dem på den varmeste innstillingen. Hvis klærne er tørr-ren bare, sette elementene i en vaskepose og kjøre gjennom den varme tørketrommelen bare.

Vacuum hjemmet ditt grundig. Flytt møbler bort fra veggene og støvsuge alle områder av hjemmet ditt, inkludert sengen. Bruk vakuum vedlegg å nå trange hjørner og vakuum baseboards og andre sprekker. Når du er ferdig, legger vakuumpose eller innholdet i støvsuger beholderen i en lufttett søppelpose og kast.

Eliminer eventuelle årsaker eller risiko for re-infisering. Forsegle eller fylle eventuelle sprekker i vegger eller rundt stikkontakter. Fjern eventuelle reir eller vill-dyr sengetøy som kan være i nærheten av hjemmet, da disse er også potensielle kilder til veggdyr.

Kjøp en ny seng. I noen tilfeller kan sengen bli så infisert at det er umulig for deg å tro at du har bli kvitt veggedyr. Sett din madrass i en lufttett pose og kast alle deler av sengen. Eliminer alle veggdyr fra hjemmet ditt før å bringe inn en ny seng.

Tips og advarsler

  • Tar med sengetøy og klær til renseri vil øke din risiko for å medvirke til spredning av veggedyr.