Digidexo.com

Eddik Hjem rette for Plantar warts

Plantar warts er funnet på fotsålen. Humant papillomavirus, eller HPV, fører plantar warts. Plantar warts har en tendens til å spre seg og er svært vanskelig å bli kvitt. De kan også være svært smertefulle, da de har en tendens til å utvikle seg over trykkpunkter så som hælen på foten. Hvis du ønsker å prøve en naturlig hjemme bøte for å fjerne en plantar vorte, kan en eddik behandling være et godt alternativ.

Apple Cider Eddik Bruk

Tilhengere av å bruke eddik for å bli kvitt vortene anbefaler eple cider eddik. Som med andre typer hjem rettsmidler, ulike instrukser gitt. Dette er sannsynligvis fordi folk har en tendens til å passere på den metoden som fungerte for dem personlig. For eksempel har noen rettsmidler anbefaler at du skyller eple cider eddik off og andre ikke. Noen rettsmidler argumentere for en enkel daglig suge, mens andre kaller for å plassere en bomullsdott eller pad dynket i eple cider eddik på vorte og holde den der med en bandasje for en dag eller en uke. Hvis en metode ikke fungerer for deg, prøv en annen.

Den enkleste metoden er å suge foten i varmt vann i 15 til 20 minutter. Etter soaking, påfør ufortynnet eple cider eddik til vorter og la på for en annen 10 til 15 minutter. Skyll eddik av med varmt vann. Gjenta daglig.

Du kan også søke eple cider eddik til plantar vorter etter et bad eller dusj. Igjen, bruk full styrke eddik. Påfør eddik til individuelle vorter eller dyppe hele foten i eddik og tørk. Ikke skyll eddik av når du bruker denne metoden.

Du kan også bruke eple cider eddik med duct tape, en annen vanlig hjem rette for vorter av alle typer. Sug vorter i varmt vann for å myke opp huden, og gi full styrke eple cider eddik. Dekk vorter med duct tape. Gjenta denne prosessen og endre duct tape omtrent en gang i uken.

Annen informasjon

Apple cider eddik vil ta fra flere uker til måneder for å arbeide. Hvis du trenger raskere resultater, eller hvis eddik ser ikke ut til å virke, må du kanskje gå videre til mer konvensjonelle løsninger. Alltid konsultere legen din før behandling av plantar warts hjemme, spesielt hvis du har et svakt immunforsvar eller diabetes.