Digidexo.com

Hvordan identifisere en sprukket mage Muscle

Hvordan identifisere en sprukket mage Muscle


Sprukket magemusklene oppstå når magemusklene er altfor anstrengt og selv revet eller ødelagt. Dette har en tendens til å skje hovedsakelig til idrettsutøvere, for eksempel vektløfting, turnere, stang vaulters og brytere. Men, alle kan sprekke en mage muskler hvis de legger nok press på området, og tilbake til normale aktiviteter for tidlig etter belastningen har grodd kan skape store betennelse problemer. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å identifisere en sprukket magemuskelen.

Hvordan identifisere en sprukket mage Muscle

Hvordan Å Identifisere en sprukket mage Muscle

•  Gjennomgå rekkefølgen av hendelser som fører til skaden. Prøv å huske noen skarpe, stikkende smerter. En plutselig, skarp smerte i magen er ofte et tegn på en magemuskelen ruptur.

Trykk lett på mageområdet. Ømhet og betennelser i dette området kan indikere en mage muskel brudd, spesielt hvis det såre området er en del av den nedre mageregionen.

Legg deg ned flatt på ryggen på gulvet. Forsøk et enkelt sitte opp eller knase. Hvis du føler en tydelig økning i smerte når magemusklene kontrakt, du sannsynligvis har en sprukket mage muskler.

Ring legen din. Vanligvis denne typen skader helbreder med resten alene. Imidlertid kan det være lurt å ta kontakt med din personlige lege for å forsikre deg om at det ikke er flere helsemessige konsekvenser for din unike situasjon.

Hint

  • Retur til regelmessig mosjon og fysisk aktivitet for tidlig etter sprekker en mage muskel kan føre til store betennelse i hele mageområdet. Sørg for at du er fullt restituert før du gjenopptar normal aktivitet.
  • Snakk med legen din om noen smerter som du har.