Digidexo.com

Hva er de faktorer som påvirker helsen omsorgs?

Hva er de faktorer som påvirker helsen omsorgs?


Helsetjenester har potensial til å tilby deg håp for eventuell helbredelse, kommer du tilbake til en bedre livskvalitet etter behandling og gjenopprette din helse helt. Men det er faktorer som kan påvirke dine nødvendige helsetjenester detrimentally, også. En slik faktor er mangel på tilgjengelighet av faglært personell eller utstyr, out-of-pocket kostnader involvert med noen tjenester, de andre helsemessige bekymringer og selv vitenskapen samfunnet.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet er en faktor som påvirker helsetjenester. Din tilgang til transport kan begrense tilgjengeligheten du må noen bedre helsetjenester eller behandlinger på steder ikke i nærheten av hjemmet ditt. Tilgjengeligheten av flere dyktige sykepleiere eller leger kan være begrenset hvis du bor i et landlig geografisk plassering eller en med utfordrende økonomiske forhold. Likeledes kan spesialisert utstyr være mangelvare, også, redusere umiddelbar tilgjengelighet.

Hvis du har en unik helsetilstand, tilgjengeligheten av en fagperson som kan møte helsesektoren behovet kan ikke engang bor i samme land, videre påvirke hvorvidt du kan møte en helsevesenet behov.

Kostnad

Personlige økonomiske situasjoner er en faktor som påvirker helsetjenester, selv om du har noen form for forsikring. Noen medisinske legekontorer og sykehus kan nekte å behandle deg for visse vilkår uten tilstrekkelige økonomiske midler eller gi en mindre enn fantastisk service til deg enn de som har råd til bedre helsetjenester.

Forsikringsselskapet egenandel kostnader - og prosenter som forventes å bli betalt for tjenester - kan påvirke hvorvidt du personlig søke medisinsk behandling eller ikke.

Helse tilstand

Din personlige helsetilstand er en faktor som kan påvirke helsetjenesten du mottar, også. Hvis du er i svært dårlig helse, og krever kirurgi, kan legen velge å ikke behandle tilstanden din hvis han føler det kan kompromittere ditt liv. Dette kan, gjennom ingen feil på egen hånd - eller leger - redusere din livskvalitet på grunn av behovet for et mål på sikkerhet.

Vitenskap

Du kunne ha pengene, forsikring og helse til å gjennomgå behandling for et helseproblem, men likevel være påvirket av en faktor som ville forby du mottar en helsevern. For eksempel, hvis du lider av en tilstand som er dødelig, det er grenser for hva vitenskap og gjøre for å hjelpe deg. Dermed en annen faktor som påvirker helsetjenester er om en kur eller behandling foreligger ennå eller ikke.