Digidexo.com

Amish hjem rettsmidler

Amish bruker tradisjonelle hjem rettsmidler som har gått i arv fra generasjon til generasjon på grunn av deres effektivitet. Amish ønsker å være selvforsynt med alle ting i deres innsats for å være uavhengig av tradisjonelle medisiner og rengjøring forsyninger. Fra leddgikt til sår hals, innvollsparasitter til migrene, er en Amish hjemme bøte der for deg.

Migrene

Migrene hodepine er pine når de treffer og noen lettelse fra smerte er beroligende. Prøv dette Amish hjem rettsmiddel som er bevist å virke og har blitt brukt i generasjoner. Ta to teskjeer honning med hvert måltid. Alternativt koke like deler av honning og eple cider eddik og hell i en bolle, legg et håndkle over hodet og bollen og inhaler dampen.

Fungus

Sopp, som alle andre parasittinfeksjon, bør tas vare på så snart som mulig for å hindre spredning. En gammel Amish hjem middel til behandling av soppinfeksjoner er å brygge svart valnøtt skrog i vann og bruke den avkjølte te på ringorm to ganger om dagen i to uker. Det rette fungerer også på fotsopp og andre soppinfeksjoner i huden.

Mold og mugg

Mold og mugg er dårlig for helsen og kan forstyrre puste i astmasyke. For å stoppe mold og mugg i sitt spor, bland 1 kopp sitronsaft med 1/2 kopp blekemiddel og 2 liter vann. Sett blandingen i en sprayflaske og spray ned kjellervegger eller andre mugne områder, forlater concoction å trenge inn over natten. Skyll bort med vann om morgenen. Gjenta prosessen for noen sta mugg eller mugg at du ikke drepte i den første søknaden.

Amish Wisdom

Melasse på en bomullspinne og tilført øret (ikke stikke bomullspinne inn i øregangen) lindrer øreverk. Brygge salvie blad te for influensasymptomer og sår hals. Sage er også sies å forbedre hukommelsen.
Lag din egen fot pulver for å holde føttene tørre. Bruk en del natron til en del maisstivelse, bland sammen og plasseres i et sprinkleranlegg container for å strø på føttene hver morgen før du tar på deg sokker.

Amish rettsmidler

Overlevert fra foreldre til barn, er disse gamle Amish rettsmidler fortsetter å arbeide fra generasjon til generasjon. For sår hals og for å hjelpe hoste, ta en teskje honning hver time frem til sår hals eller hoste er lettet. For leddgikt ta 10 teskjeer eple cider eddik i et glass vann og drikk med hvert måltid. Å kurere interne parasitter koke opp ingefær i en liter vann i en halv time. Drikk den resulterende ingefær te daglig i fire dager.

Gjær infeksjoner

I stedet for å bruke antibiotika for å kurere en gjær infeksjon, som ofte resulterer i enda en gjær infeksjon, kan du bruke vanlig yoghurt å kurere en vaginal gjær infeksjon effektivt. Bare bruk en hoste medisin sprøyte full av vanlig yoghurt og klem det inn i skjeden hver kveld i to uker. Det er ingen bivirkninger overhodet.